99x.xxx beoordelingen - 39.992 bestemmingen - 237.379 accommodaties - 13.456 bezienswaardigheden - 3.536 bezoekers online
Home > Europa > Frankrijk > Midi Pyrenees > Gourdon > Vakantiepark Village de Vacances de Montmarsis

Beoordelingen Village de Vacances de Montmarsis

20 maart 2010

9,6

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Village de Vacances de Montmarsis? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Village de Vacances de Montmarsis in Gourdon, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

1 2 volgende

19 beoordelingen van Village de Vacances de Montmarsis

NL (19)

9,6

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (6)
Fam. met oudere kinderen (1)
Fam. met jonge kinderen (2)
Vrienden (1)
Fam. met jonge kinderen, Juni 2009 Van der Velde, 29-1-2010
Onderkomens
Prachtig ruim opgezet vakantiepark!
In juni 2009 hebben wij met 2 gezinnen 2 weken vakantie gevierd in een 8 persoons huisje, dat toen net klaar was. Helemaal top! De meeste slaapkamers bevinden zich in het souterrain, dus heerlijk koele kamers ook als het 30 graden is geweest overdag. Aangezien wij 3 kleine kinderen bij ons hadden was dit erg prettig, de kinderen sliepen na de hele dag buiten te zijn geweest dan ook als een roosje in de heerlijk koele slaapkamers! Verder is het huisje modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De ligging van het park is heerlijk rustig en de huisjes staan op grote kavels, dus geen last van buren. Wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug!

Met partner, Okt. 2009 Vermeulen, 15-12-2009
Een fijne
Village de montmarsis is een geweldig park waar je eind oktober en begin november nog volop kunt genieten van de mooie herfstkleuren en de schitterende omgeving. Wij waren er in deze periode voor een tweede keer. Twee jaar geleden in 2007 werden de vloeren gestort van de 6 persoons huisjes. Hier komen we terug zeiden we tegen elkaar. De laatste week van oktober was het hier nog zomer voor Nederlandse begrippen. De temperatuur liep dagelijks nog op naar 23 graden.
En heb je de boeken van Jean Auel De Aardkinderen gelezen, dan zijn hier veel grotten die bij een bezoek daaraan doen denken.
Een geweldig park een mooie streek en een fijne beheerder .
Niets dan lof.

Frans en Maria

Fam. met oudere kinderen, Aug. 2009 Fam. Dijkstra, 2-11-2009
Prachtig vakantiepark
3 heerlijke weken gehad op Montmarsis. 's Ochtends lekkere verse broodjes en de omgeving van Montmarsis is erg mooi. Je kunt fantastische uitstapjes maken.

Met partner, Aug. 2009 Hans en Anneke, 7-8-2009
prima!
Gewoon helemaal goed, wij zijn hier een weekje geweest met z'n tweeen en hebben een supertijd gehad. We hadden een verbouwd huisje dat door de eigenaar heel gezellig en huiselijk was ingericht. Van alle gemakken voorzien, vaatwasser, wasmachine, tv met nederlandse zenders, dvd-speler met films, mogelijkheid tot nternet etc. Heerlijk groot terras. Het park is ruim opgezet en wordt beheerd door gezellige Nederlandse familie. Alle voorzieningen in het dorp op loopafstand, prachtige wandelomgeving. Kortom, een aanrader. We komen zeker nog wel eens terug.

Met partner, Juni 2009 Anne en Gerrit Meijer, 19-7-2009
"Een toppertje"
In 2006 zijn wij voor het eerst in Village Montmarsis geweest. Het was toen nog in een opbouwfase, maar je kon toen al zien dat het een "toppertje" ging worden. Om die reden hebben wij vorig jaar ons 35-jarig huwelijk met ons gezin in Village Montmarsis, in 2x 4 persoonshuis en 1x 6 persoonshuis, gevierd. Dit tot ieders volle tevredenheid. Dit jaar zijn wij (nu met z'n tweetjes) opnieuw in Village Montmarsis geweest. In de 40 jaar dat wij op vakantie gaan, zijn wij nog nooit 2x keer in dezelfde accommodatie geweest; dat zegt wel iets over dit park. Overigens: wij zijn geen familie van de eigenaar van het park of van de eigenaren van de huizen. Ons spreekt o.a. het volgende aan: de ruime ligging, de verzorging van het park, het onderhoud van de huizen (de "oude" en "nieuwe"), de inrichting, de gemoedelijkheid, mooie afstand tot Gourdon en de vele bezienswaardigheden in de omgeving.

Fam. met jonge kinderen, Apr. 2009 emmie, 20-4-2009
Onderkomens
heerlijke plek, lekker knullig af en toe
prima vakantie gehad. mooie huisjes die lekker ver bij elkaar vandaan liggen. Heel mooi ruim pasrk met vele voorzieingen en gezellige achterhoekse mensen

Met partner, Sept. 2008 M & E Vogels, 18-9-2008
Algemene indruk
ook even een beoordeling van de weinige Belgen in Montmarsis: we hebben een prachtige vakantie beleefd. Ook buiten het hoogseizoen is dit vakantiedorp prachtig: heerlijke rust, zeer mooi gelegen en een prima huisje. De inrichting is zeer efficiënt, met mooie materialen,alles is voor handen en daarenboven was alles tip-top schoongemaakt. Een pluim voor de familie Koenders en we hopen hier nog te kunnen terugkomen!En dat er nog wat gewerkt wordt aan de nieuwe huisjes heeft ons helemaal niet gestoord en kan alleen maar goed zijn voor de toekomst.

Familie, Aug. 2008 familie Slik, 14-9-2008
Algemene indruk
is zeker een herhaling waard
Kleinschalig, rustig, goed verzorgd bungalowpark. Een klein maar goed restaurant. Kinderspeelplaats met trampoline. Een goed zwembad. (minpuntje, de parasols waren kapot). Zeer verzorgde 4 pers. bungalow met alles er op en aan. En 's morgens verse broodjes. Kinderanimatie zeer minimaal. Wij hebben het niet gemist, omdat het warm tot zeer warm was en we veel hebben gezwommen. Genoeg in de omgeving te bekijken. Rocamadour (met roofvogelshow), Sarlat (op zaterdag), Domme, Gouffre dePadirac (aanrader), kanoen op de Dordogne.
In een deel van het park zijn de huisjes bijna of net klaar. Met het gevolg dat de "tuin"er omheen nog niet is aangelegd. Dit moet de tijd krijgen. Maar van bouw overlast was zeker geen sprake in de laatste week van juli en de eerste week van augustus (2008)! Onze bungalow stond vlak achter de receptie, dicht bij speelplaats en zwembad. Boven aan de heuvel. Voor de kinderen ideaal. Wij hebben het hier heerlijk gehad en het is zeker een herhaling waard!!

Familie, Aug. 2008 Zandbergen, 2-9-2008
Heerlijk genieten
Wij hebben hier twee weken in Augustus gezeten en het is zeker een aanrader. Schitterende huisjes (wij met drie kinderen in een zes persoons) met een heerlijke veranda. Ook al was het weer niet al te best, buiten zitten kon daardoor altijd! Heerlijk zwembad, kinderspeelplaats met trampoline, goed restaurant en inderdaad op loop afstand van Gourdon. Het enige minpuntje voor ons was dat we aan de onderkant van de heuvel zaten en het met de kinderwagen uitkijken was dat je niet uit zou glijden. De ramp was dan niet te overzien geweest. Maar verder was iedereen uiterst vriendelijk en heerlijk vers brood 's ochtends!

Familie, Aug. 2008 Derkx, 26-8-2008
Algemene indruk
Kleinschalig bungalowpark in rustige omgeving
Wij zaten met 5 personen in een comfortabele, ruime (6-persoons) nieuwe bungalow op kleinschalig park. Prachtig vrij uitzicht op heuvelachtig bosgebied aan de rand van Gourdon. Bungalows zijn zeer goed uitgerust (vaatwasser, magnetron/oven, wasmachine, badkamer, aparte toilet, TV met Nederlands zenderpakket (Olympische Spelen!)). Park biedt tevens een fijn zwembad, een prima restaurant in de weekends en brood/ontbijtservice. Gedurende onze 2e week waren er helaas weinig kinderen van 10-15. Met het ontbreken van een animatieprogramma loop je dan de kans dat de kinderen het wat saai vinden.
Parkbeheer in prima handen; vriendelijk, gastvrij en behulpzaam.

1 2 volgende

Zoeken

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Heb jij wel eens een beoordeling bij ons achtergelaten?