21-8-2011
Camping Domaine le Quercy is een terrassen camping naast de plaats Gourdon. De plekken hebben een redelijk oppervlak en de meeste plekken bieden ook voldoende schaduw. Het zwembad is niet groot maar wel leuk en het meer naast de camping is een leuk extraatje. De eigenaar organiseerd elke dag een activiteit (tafeltennis/ voetbal/ waterpolo en natuurlijk jeule de boiles, niet echt veel natuurlijk maar er is in ieder geval iets. Diverse nationaliteiten staan er op de camping maar dat maakt het alleen maar leuk.
7-9-2011
Hele fijne terrascamping, geen laantjescamping. Hele vriendelijke eigenaars die je steeds met de glimlach verderhelpen er hing een hele gemoedelijke sfeer maar toch werd er opgetreden door de eigenaar als dit nodig was. Een gezonde mix van Fransen, Nederlanders en Belgen. Er zijn verschillende mooie grote plekken maar ook kleine plekken. De plekken zijn wel niet allemaal even egeaal en je vouwwagen of tent waterpas zetten is niet altijd even gemakkelijk. De meeste plekken beschikken over schaduw en zon en bijna alle plekken liggen in het bos. Er zijn plekken met gras maar ook met zand en kiezel. Wij kregen 3 plekken om uit te kiezen en als je nog een ander vrij plekje zag viel daar wel over te praten. Als de camping vol staat vonden wij het wel een beetje te vol. Een goede ligging tov van vele bezienswaardigheden in de Lot en in de Dordogne. Het sanitair is nieuw en zeeer schoon, het is overdekt maar niet gesloten, beetje frisjes douchen als het koud was.
4-8-2010
Wij zijn hier geweest in de zomer van 2010. Het is een camping waar ze nog mee bezig zijn om het te te vernieuwen. Zwembad is mooi, het meer is leuk. Jammer dat er verder niets wordt gedaan met de amusementshal, leuk idee voor een kinderdisco of een avond voor ouderen. Het is op de camping 's avonds erg stil, wordt niets georganiseerd. We hebben hier 2 weken gestaan en dat is goed te doen. Leuke omgeving waar je veel kunt bekijken. Het sanitair gebouw is midden op de camping en moet door idereen gebruikt worden. Nu stond het niet zo vol maar ik denk als het voller staat dat je dan best wel moet wachten om er gebruik van te maken. Campingwinkel moet je niets van voorstellen, erg weining maar vreselijk door. Brood wat je kunt bestellen is goed, elke morgen vers. In de campingwinkel was een nederlandse vrouw, erg makkelijk voor bepaalde vragen. Eigenaren spreken vloeiend Engels en zijn erg vriendelijk.