Camping Domaine le Quercy*** in Gourdon Frankrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Camping Domaine le Quercy*** Gourdon

Beoordelingen Camping Domaine le Quercy***

46300, Gourdon
Camping Domaine le Quercy scoort een 7,5 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Domaine le Quercy***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Domaine le Quercy*** in Gourdon, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Camping Domaine le Quercy*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Camping Domaine le Quercy*** met andere accommodaties in Gourdon.

5 beoordelingen over Domaine le Quercy***

"Leuke en nette camping"
Negenman.rood
21-8-2011 Camping Domaine le Quercy is een terrassen camping naast de plaats Gourdon. De plekken hebben een redelijk oppervlak en de meeste plekken bieden ook voldoende schaduw. Het zwembad is niet groot maar wel leuk en het meer naast de camping is een leuk extraatje. De eigenaar organiseerd elke dag een activiteit (tafeltennis/ voetbal/ waterpolo en natuurlijk jeule de boiles, niet echt veel natuurlijk maar er is in ieder geval iets. Diverse nationaliteiten staan er op de camping maar dat maakt het alleen maar leuk.

"Prima camping"
fam. Belgen
7-9-2011 Hele fijne terrascamping, geen laantjescamping. Hele vriendelijke eigenaars die je steeds met de glimlach verderhelpen er hing een hele gemoedelijke sfeer maar toch werd er opgetreden door de eigenaar als dit nodig was. Een gezonde mix van Fransen, Nederlanders en Belgen. Er zijn verschillende mooie grote plekken maar ook kleine plekken. De plekken zijn wel niet allemaal even egeaal en je vouwwagen of tent waterpas zetten is niet altijd even gemakkelijk. De meeste plekken beschikken over schaduw en zon en bijna alle plekken liggen in het bos. Er zijn plekken met gras maar ook met zand en kiezel. Wij kregen 3 plekken om uit te kiezen en als je nog een ander vrij plekje zag viel daar wel over te praten. Als de camping vol staat vonden wij het wel een beetje te vol. Een goede ligging tov van vele bezienswaardigheden in de Lot en in de Dordogne. Het sanitair is nieuw en zeeer schoon, het is overdekt maar niet gesloten, beetje frisjes douchen als het koud was.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Een gewone leuke Franse camping"
Brinkman
4-8-2010 Wij zijn hier geweest in de zomer van 2010. Het is een camping waar ze nog mee bezig zijn om het te te vernieuwen. Zwembad is mooi, het meer is leuk. Jammer dat er verder niets wordt gedaan met de amusementshal, leuk idee voor een kinderdisco of een avond voor ouderen. Het is op de camping 's avonds erg stil, wordt niets georganiseerd. We hebben hier 2 weken gestaan en dat is goed te doen. Leuke omgeving waar je veel kunt bekijken. Het sanitair gebouw is midden op de camping en moet door idereen gebruikt worden. Nu stond het niet zo vol maar ik denk als het voller staat dat je dan best wel moet wachten om er gebruik van te maken. Campingwinkel moet je niets van voorstellen, erg weining maar vreselijk door. Brood wat je kunt bestellen is goed, elke morgen vers. In de campingwinkel was een nederlandse vrouw, erg makkelijk voor bepaalde vragen. Eigenaren spreken vloeiend Engels en zijn erg vriendelijk.

met partner, Aug. 2009
"Niet top, maar wel oke"
Mieke
12-8-2009 In het hoogseizoen 1 week op deze camping gestaan. Camping wordt met name bezocht door Fransen (zo'n 60%) en daarnaast een mix van nationaliteiten. Wij vonden deze samenstelling erg plezierig, te meer daar het in de aangrenzende dordogne barst van de grote groepen Nederlanders.
De camping kent veel kampeerplekken, meestal met voldoende schaduw. Wij reisden op de bonnefooi en konden aan het eind vd middag nog een aardige plek uitkiezen. Wel is het op sommige stukken een terrassencamping waardoor je niet echt veel privacy hebt. Het sanitair is goed (misschien net te weinig in aantal) maar wel mooi en schoon. Hoewel de camping nagenoeg vol stond, was het overdag en 's avonds rustig qua geluid. Leuk is dat Gourdon op slechts 15 minuten lopen ligt. Vreemd waren wel de speciale camping polsbandjes waarvan bij aankomst verteld werd dat wij deze verplicht moesten dragen. Veel gasten gaven hier gehoor aan. Zelf niet gedaan (uiteindelijk ook niet op aangesproken) maar voelde toch een beetje gek

Familie, Juli 2008
"Toekomstige topcamping!!!"
vander poel
11-8-2008 Prachtige ruime plaatsen. mooi en helder warm meer voor te vissen en zwemmen. prachtig nieuw zwembad met gratis ligbedden!!Echtpaar heeft sinds 2007 deze camping en is goed bezig. 2009 komt er nieuw sanitairgebouw. Het oude werd wel perfect schoon gehouden en wij genoten van de oase van rust op de camping.Supermarkt was 5 minuten rijden, op camping alleen hoognodige verkrijgbaar.Dichtbij veel bezienswaardigheden.
Voor ons was het een supervakantie!!!