Bed and Breakfast Bonnefont in Garganvillar Frankrijk beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Bonnefont

9,6
9,5

28 mei 2012

Bed and Breakfast Bonnefont Garganvillar

Beoordelingen Bed and Breakfast Bonnefont

Route d'Angeville, 82100, Garganvillar
Bed and Breakfast Bonnefont scoort een 9,2 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Bonnefont? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Bonnefont in Garganvillar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Bonnefont vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Bed and Breakfast Bonnefont met andere accommodaties in Garganvillar.

16 beoordelingen over Bonnefont

9,6
9,5
alleenreizend, Sept. 2011
"Stukje Zuid-Limburg in Zuid-Frankrijk"
Louis Vankan
26-9-2011 -prachtige natuur
- vriendelijk en gastvrij
- bourgondische eten

kortom: voor herhaling vatbaar

met partner, 2011
"Altijd voor herhaling vatbaar!"
Betty Baur
8-9-2011 Verveelt nooit, zowel het eten, het varierende gezelschap aan tafel, het landschap, alle te ( her-) bezoeken plaatsen, de relaxte ambiance en het onveranderlijke zalige weer! ALLES wat een mens van een goede vakantie verwachten mag...!

met jonge kinderen, 2011
"Superbe!!!"
Houben
15-8-2011 Een geweldige plek voor vakantie. Gastvrij, heerlijk eten, sfeervol. De kamers worden elke dag gepoetst en voorzien van schone handdoeken. Herman en Miranda zijn er voor de gasten en maken het hun naar de zin. Niks is hen teveel. Een superplekje om te onthaasten!! Een aanrader!!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Bonnefont bij:

"Een heerlijke plek bij fantastische mensen"
Teuno Klijn
1-11-2011 Tegen onze gewoonte in zijn we dit jaar voor de 2e keer naar dezelfde plek gegaan. Eigenlijk zegt dit al genoeg.

Herman en Miranda zijn warme en hartelijke mensen en dat merk je in het contact. Ze staan altijd voor hun gasten klaar, zowel praktisch als doormiddel van een goed gesprek.

Door de ruime opzet en de goede faciliteiten op het terrein zouden wij deze accomodatie aanraden aan mensen die op zoek zijn naar rust en of jonge kinderen hebben. Zodra je kinderen behoefte hebben aan een disco is dit minder geschikt.

"Heerlijke vakantieplek"
Margit en Marco
30-8-2011 Wij zijn twee weken op de camping geweest en hebben een heerlijke tijd gehad. Dat begon al op de eerste dag waar we na een lange reis bij Herman en Miranda konden aanschuiven om mee te eten. De kinderen hebben een ware passie voor jeu-de-boule opgevat en konden heerlijk spelen met de andere kinderen die er waren (en de lieve kleine poesjes). In zwembad konden we vanwege het weer helaas niet elke dag zwemmen, maar als het enigszins kon sprongen in ieder geval de jongens erin. St. Clar was ook een ideale zwemplek. Het eten was erg lekker, we hebben het nog steeds over die superlekkere chocoladetaartjes.

"Het was weer geweldig!"
Joyce en Marcel
1-8-2011 Voor het vierde jaar geweest. En wéér was het allemaal fantastisch. Drie jaar met de tent en nu in huis. Geweldig mooie kamer met alles erop en eraan en toch authentiek. Het eten was weer onweerstaanbaar net als de wijn van Lucas' Chateau Maresque. Gezellig met de andere gasten aan de lange tafel. Herman en Miranda geven je altijd het gevoel dat je thuis bent. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk.
Gebarbecued met zijn allen, naar het knoflookfeest geweest, het kan niet beter. Behalve dan het weer deze keer, maar daar kan niemand wat aan doen. De sfeer op Bonnefont vergoedt alles weer. Jammer dat we dze keer maar een weekje konden blijven.

"Verrassend gastvrij"
Vreeburg
11-8-2011 Gevoel van thuis zijn op vakantie, dit hadden we nog niet eerder mee gemaakt. Herman en Miranda stralen passie uit en dat brengen zij over op hun gasten.
De boerencamping (8 plaatsen) is ongedwongen en heeft een gezellige sfeer, prachtige tuin, lekker zwembad.
Table d’hotes is een aanrader, eten bij een gepassioneerde kok aan tafel is een heerlijke ervaring. Herman kookt iedere dag verrassende gerechten, een genot. Twee weken op de camping was het minder mooi weer, echter Herman en Miranda wisten er wel raad mee. Iedere dag nieuwe suggesties om ergens naar toe te gaan; wijnproeverij, knoflookfeesten, etc, maar wel ongedwongen en met egaar. Bij zon is het strand van St Clar heerlijk. Ervaring m.b.t. de gastvrijheid: gasfles leeg tijdens het koken, dus vragen aan Herman waar deze te ruilen; “doe morgen maar, neem voor vanavond die van mij en ga morgen de fles maar omruilen, ennuh, dat is service hoor” Kortom een geweldige vakantie waar wij met veel plezier op terug kijken.

"Liefde, loyaal en lekker eten!"
Henry en Wil van Eg...
23-7-2011 Bonnefont; een speciaal plekje tussen de Tarn en de Garonne. Een prachtig plekje om heerlijk even tot rust te komen en je te laten verwennen door de vriendelijke eigenaren Herman en Miranda. Met aandacht voor hun gasten en liefde voor het koken wordt ook de inwendige mens verwend. Flexibel gaan zij met hun gasten om. Kamperen bij de boer is duidelijk merkbaar, diverse dieren dartelen rond . Bij warm weer zoek je even afkoeling in het zwembad of lekker met een drankje in de schaduw. Er is altijd wel een fijn plekje om te zitten. Wandelen en leuke historische stadjes bezoeken is een leuke bezigheid, de diverse markten met regionale streekprodukten altijd gezellig. Kortom een heerlijk plekje om echt vakantie te vieren!

"The place to be!"
Linette&Anno Bos
9-6-2011 Na vorig jaar onze vakantie met onze hond op de camping Bonnnefont doorgebracht te hebben, dit jaar comfortabel genoten van de Chambre d´hote faciliteit. Zowel vorig jaar als recent dagelijks genoten van de heerlijke en gezellige maaltijden en geweldige service. Een echtpaar die de kunst van hoe willen gasten hun vakantie zo optimaal ingericht hebben, volledig waarmaken. Ook kunnen wij ons goed voorstellen dat ouders met kinderen hier een fantantisch verblijf zullen hebben met alle dieren en het zwembad. Vorig jaar een jong lammetje en nu jonge poesjes. Onze hond werd vorig jaar direct opgenomen door Mack en Joy (beide honden van Herman en Miranda).

met jonge kinderen, Mei 2011
"In één woord Geweldig!"
Alwin-Mayke
15-5-2011 Zoals de titel doet vermoeden, was dit een fantastische vakantie. Toen wij aankwamen werden wij hartelijk ontvangen door Miranda en Herman.
Vervolgens liet Miranda ons de kamer (nr. 3 familiekamer) zien en werd er uitgelegd hoe o.a. de douche werkt. Elke dag werden de handdoeken verschoond, de bedden opgemaakt en de glazen in de badkamer vervangen door nieuwe.
In de ochtend vanaf half 9 wordt het ontbijt geserveerd met afwisselend div. stokbrood, croissanten, eitjes, (zelfgemaakte) jam, div. vleeswaren en nog veel meer. 'S avonds genoten van Herman's zijn zeer lekkere kookkunsten en omdat onze kinderen soms erg moe waren van de dagjes uit , werd het tijdstip van diner vervroegd. De kinderen (4 en 8 jaar) hebben veel gespeeld met de honden, gezwommen, vissen en veel gezien van de omgeving met zeer goede tips van Herman en Miranda .
Herman heeft zelfs voor ons een aantal routes geprint. We hebben zeer genoten van de plek, de andere gasten en van Herman en Miranda. Bedankt!