19-7-2012
In juni 2007 hadden wij mooie herinneringen aan deze camping. Deze camping ligt temidden in een ruig stuk van de Pyreneeen. In het voorseizoen overweldigd de natuur. Favorieten: Cirque de Troumousse, Breche de Roland, Lac de Gaube en de gletsjers van de Vignemale, La Fruitiere en Refuge 'l Aribet/ lac de Suyen. 10 Jaar geleden is de sterrenwacht nabij de Col de Tourmalet geopend voor publiek. Met een telecabine vanuit La Mongie ga je naar bijna 3000 meter. Met de auto over de col de Tourmalet viel ons tegen als je de mooie wandelnatuur gewend bent. Het hoogseizoen geeft een andere kijk op de camping. De douches waren prima, de w.c's waren vaak vies ondanks dat er 3x daags gereinigd werd, een hoogseizoen probleem. Helaas moesten wij vooraf betalen terwijl het weer te wensen over liet, dagen met dikke mist weerhield ons de bergen in te gaan.
3-7-2012
Zeer goed onderhouden camping en prachtig gelegen tussen de bergen. Ruime staanplaatsen. Camping ligt in een gehuchtje. Op ca 10 km afstand grotere plaats met grote (super)markt. Camping zelf beschikt over klein zelfbedieningswinkeltje. Iedere morgen vers brood en croissantjes. s'Avonds mogelijkheid tot eten in restaurant of lekkere afhaalmaaltijden w.o. heerlijke Pizza's. Uitstraling restaurant is voor verbetering vatbaar.
Zeer vriendelijke eigenaren die ook regelmatig dingen organiseren.
Deze camping is een absolute aanrader voor liefhebbers van de natuur en rust. Wij hebben genoten en komen zeker terug.
17-6-2012
2 weken in plaats van 2 dagen op deze camping geweest.
Prachtige camping in een ook zo prachtige ligging.
Camping wordt goed onderhouden zowel camping als ook de facaliteiten.
Zeer vriendelijke eigenaren.Staan je altijd te woord in Frans en/of Engels.
Hulp wordt door de eigenaar erbij geroepen (where is my wife !!!)
Hopelijk kunnen ze het zo blijven doen.Het is hun eerste jaar.
Komen zeker terug, zowel voor de camping als ook de omgeving.
9-6-2012
camping Natura in Estaing is een echte aanrader voor natuur liefhebbers. Dit jaar met nieuwe eigenaren.
Super netjes onderhouden camping en zeer vriendelijke eigenaren.
Sanitair is ook keurig schoon. Klein winkeltje op camping aanwezig.
Dit gaat nog in goed vertrouwen, want schrijf je boodschappen op een briefje en reken af bij de receptie. Restaurant is matig, maar de eigenaren doen erg hun best om iets lekkers neer te zetten.