Camping Club de Vacances Duravel**** in Duravel (Lot) Frankrijk beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Camping Club de Vacances Duravel****

6,7

29 mei 2012

Camping Club de Vacances Duravel**** Duravel (Lot)

Beoordelingen Camping Club de Vacances Duravel****

Route de Vire, 46700, Duravel (Lot)
Camping Club de Vacances Duravel scoort een 7,3 uit 10, op basis van 119 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Club de Vacances Duravel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Club de Vacances Duravel**** in Duravel (Lot), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 55 vakantiefoto's van Camping Club de Vacances Duravel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Camping Club de Vacances Duravel**** met andere accommodaties in Duravel (Lot).

115 beoordelingen over Club de Vacances Duravel****

6,7
zakelijk, Apr. 2012
"Nieuwsbericht 'Camping Domaine Duravel'"
Danièlle Nawijn
28-4-2012 Ik ben Danièlle Nawijn, de nieuwe nederlandse directrice van Domaine Duravel, en nu al weer 8 jaar hier in deze mooie omgeving van de Lot. Er is veel te bezoeken en te ontdekken in de regio. Grote toeristische plaatsen zoals Rocamadour, Sarlat, Saint Cirq-Lapopie, en
Le Gouffre de Padirac, op ongeveer een uur rijden.
In de directe omgeving zijn er vele mooie dingen te bezoeken, zowel sportief als cultureel & gastronomisch.

Ik heb met aandacht de op- en aanmerkingen gelezen die er geschreven zijn over het seizoen 2011. Er zijn veranderingen door gevoerd, zodat deze ervaringen niet meer voor gaan komen in 2012. Er is een nieuw mega speeltoestel ‘Carabouille’ (zie foto’s) en het restaurant wordt door een nieuw en serieus team gerund.

Graag tot ziens op Domaine Duravel!!!

"Voor ons niet meer"
P. van Lieshout
17-5-2012 Wij hadden tot midden september 2011 een op hun website afgebeelde super-de-luxe Sta-caravan (echt nog nooit eerder gezien!!) gehuurd. Deze (enkele stuks) bleken overboekt te zijn.
Wij werden schaaamteloos (en zonder dat aan ons kenbaar te maken) in een "normale" stacaravan gezet.
Of dat nog niet genoeg was kregen we nog met moeite het aanzienlijke prijsverschil terug. Schandalig: fout op fout.

Wat heb je dan een nare nasmaak aan iets wat leuk zou moeten zijn geweest!!!

met oudere kinderen, 2011
"Jammer dat het niet meer is wat het was...."
bijman
25-8-2011 wat jammer dat deze camping is overgenomen door franceloc! Toen wij kwamen op 6 augustus begon net het nieuwe aktiviteiten programma wat heel erg tegenviel voor ons en onze kinderen. Een paar jaar geleden waren wij nog geweest en toen was er veel te doen en beleven op de camping kwa aktiviteiten. Nu was er nog een kidsclub, wandelen of fietsen en sávonds een show die geen show mag heten (wat een aanfluiting!). Het animatieteam was minimaal kwa inzet of enthousiast maken. We moesten nu zelf dingen gaan zoeken voor onze pubers en onszelf terwijl wij ons verheugd hadden op veel aktie op de camping zelf. Dingen in de buurt om te doen zijn ver rijden, hoewel ze wel heel mooi zijn.
Het restaurant was achteruit gegaan, veel te gaar vlees, schaaltje rijst mét stof, verschillende gerechten krijgen terwijl iedereen dezelfde mixed grill bestelde......... vreemd.
Winkeltje had wel lekker vers gebakken stokbrood ieder moment van de dag.
Voor ons geen Duravel meer!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Club de Vacances Duravel*...

"Leuk voor jeugd zeker niet jonge kinderen"
Carola
23-8-2011 Kleine plek voor grotere caravan. Luifel was geen plek voor. Zwembad leuk maar toezicht niet goed. Rooster bij glijbanen ontbrak aantal ongelukken gebeurd. Animatie voor kleine kinderen slecht , beetje kleuren. Winkeltje heeft vaak vers stokbrood perfect. Eten restaurant goed. Sanitair gebouw (2) veel te weinig toiletten voor aantal gasten die er gebruik van moeten maken idem voor douches. Heel veel herrie van jeugd niet normaal ! Er moet een nachtwacht rondlopen om te corrigeren , helaas deze man hing alleen maar in de bar! Op de balie van de receptie lagen campingboeken van Franceloc daar stond een ander bedrag in dan wij hadden betaald. Na melding te hebben gemaakt receptie kregen wij een groot bedrag terug. Dit ging als een lopend vuurtje de camping over en nog een aantal families kregen geld terug helaas voor de mensen die dag later kwamen toen waren de regels ineens aangepast ????? Wil je naar een leuk stadje minimaal 1.5 uur rijden jammer. Brian & Brian +10 .Zeker geen 4* !!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima!"
Paul Eertink
5-9-2011 Dit is gewoon een leuke camping. Voor ons was het de eerste keer dat we hier waren. Ik zie vooral negatioeve reacties van mensen die hier eerder extreem goede ervaringen hadden. Het is natuurlijk maar waarmee je het vergelijkt. In mijn beleving is dit gewoon een prima cmaping met een leuk nederlandstalig animatieteam. Veel kinderen en een prima tijd gehad.
Ik zat in een kleine stacaravan (2-3 persoons). Deze heeft 1 2-persoons en 1 1-persoons slaapkamer. Deze waren nieuwe geplaatst door Franceloc in 2011. Hemelmaal tip-top met een mooie overdekte veranda ervoor. Het lijkt erop dat ze het aantal vrije plaatsen voor caravans en tenten verminderen en daar stacaravans voor in de plaats zetten. De camping ligt direct langs de Lot. Houd inderdaad wel rekening met lwaai op de camping tot
Duravel ligt aan de rand van de Lot. Voor een uitstapje naar bijvoorbeeld Rocamadour/Goufre de Padirac ben je toch al snel anderhalf uur onderweg, maar desondanks aan te bevelen.

"Fantastisch"
Wim
24-8-2011 Animatie tot nu toe prima, karoake, goochelaar, Wii Dance competitie en Rock group gehad. Vanavond ff rustig voor jeu de boule tournoi, overmorgen en mini disco met echte DJ en dan vrijdag inpakken.
Alleen jammer van al die nederlanders die zo lang komen ze denken dat ze alles mogen, tijdens waterpolo wedstrijd moesten volwassen mensen even laten zien dat ze de beste waren, kom op zeg je bent op vakantie.
Verder is het hier een prachtige omgeving spreekt u een beetje frans dan is het niet nodig om 1,5u te rijden genoeg te doen op steenworp afstand. Het dorpje Duravel heeft veel cultureel, ook andere dingen te doen zoals paint ball, canoen, mooie vtt/wandel routes, ulm vliegen en nog meer.

"Helaas niet meer wat het is geweest"
stenagata
13-8-2011 Wij hadden deze caming op aanraden van vrienden die erheen gingen voor Franceloc het overnam. En het is er aan te zien.
Receptie en directie onvriendelijk (niet tegenstaande dat voor de reservatie via mail alles heel vlot en vriendelijk werd afgehandeld).
Onze bungalow (oa. keuken, hoofdkussens, zetels, kasten ... ) was vies en vuil. Verschrikkelijke vieze geur in het keukentje - wat volgens hen veroorzaakt wordt door vocht door de vele regen van de afgelopen weken. Alles doorgegeven aan de directie zelf maar wordt verder niets meegedaan.
Gemeenschappelijke sanitaire bloks zijn OK.
Zwembad is TOP voor de kinderen. Veel te weinig ligstoelen/stoelen/parasols(schaduwplekjes). De animatie voor de kinderen 4 - 10 jaar stelt NIETS voor.
Rondslingerendd vuil aan tennisbanen, onkruid is niet meer te overzien.
Vele regels maar er wordt geen toezicht op gehouden. Aangeboden services worden niet gegarandeerd.
Camping is naar onze mening geen vier sterren meer waard

"Heerlijke plek om wellicht eens terug te gaan"
Odette
19-8-2011 Prachtige niet te grote camping, geweldig gelegen. Wij hadden een grand comfort plek. Super! De eerste plek was niet helemaal goed en konden zonder problemen wisselen naar een betere plek. De animatie was uitbundig en enthousiast. De minidisco elke avond weer een hit. Fort Bonaguil/grotten Pech Merle prachtig. Absoluut geen last gehad van wie dan ook. Een aanrader voor iedereen die een leuke camping in een mooie omgeving zoekt.

met oudere kinderen, 2011
"Niet meer wat het was......"
jammer...
7-8-2011 De camping is niet goed onderhouden; kapotte verlichting, onkruid, paden met kuilen en modder, alleen de glijbanen zijn nieuw.Op de toiletten wel wc-papier, maar de dispencers zijn meestal stuk, zodat je er niet bij kunt.
Ons onderkomen was muf en vies.
Veel Nederlanders, waarvan het merendeel er al jaren komt.
Wij zullen dat niet doen.
Er zijn mooiere campings voor die prijs.

"Mooie camping maar geen 4sterren meer"
Peter
10-9-2011 Voor ons 1e jaar op deze camping. Hebben een heerlijke vakantie gehad. Kids veel plezier in zwembad en met wat er verder te doen was. Sanitair was redelijk maar werd te weinig schoon gemaakt. Zullen hier niet weer heen gaan omdat prijs niet in verhouding staat tot wat er geboden was maar verder geen negatieve ervaringen gehad daar. Ook geen last van nachtlawaai.