23-8-2011
Kleine plek voor grotere caravan. Luifel was geen plek voor. Zwembad leuk maar toezicht niet goed. Rooster bij glijbanen ontbrak aantal ongelukken gebeurd. Animatie voor kleine kinderen slecht , beetje kleuren. Winkeltje heeft vaak vers stokbrood perfect. Eten restaurant goed. Sanitair gebouw (2) veel te weinig toiletten voor aantal gasten die er gebruik van moeten maken idem voor douches. Heel veel herrie van jeugd niet normaal ! Er moet een nachtwacht rondlopen om te corrigeren , helaas deze man hing alleen maar in de bar! Op de balie van de receptie lagen campingboeken van Franceloc daar stond een ander bedrag in dan wij hadden betaald. Na melding te hebben gemaakt receptie kregen wij een groot bedrag terug. Dit ging als een lopend vuurtje de camping over en nog een aantal families kregen geld terug helaas voor de mensen die dag later kwamen toen waren de regels ineens aangepast ????? Wil je naar een leuk stadje minimaal 1.5 uur rijden jammer. Brian & Brian +10 .Zeker geen 4* !!!
24-8-2011
Animatie tot nu toe prima, karoake, goochelaar, Wii Dance competitie en Rock group gehad. Vanavond ff rustig voor jeu de boule tournoi, overmorgen en mini disco met echte DJ en dan vrijdag inpakken.
Alleen jammer van al die nederlanders die zo lang komen ze denken dat ze alles mogen, tijdens waterpolo wedstrijd moesten volwassen mensen even laten zien dat ze de beste waren, kom op zeg je bent op vakantie.
Verder is het hier een prachtige omgeving spreekt u een beetje frans dan is het niet nodig om 1,5u te rijden genoeg te doen op steenworp afstand. Het dorpje Duravel heeft veel cultureel, ook andere dingen te doen zoals paint ball, canoen, mooie vtt/wandel routes, ulm vliegen en nog meer.
13-8-2011
Wij hadden deze caming op aanraden van vrienden die erheen gingen voor Franceloc het overnam. En het is er aan te zien.
Receptie en directie onvriendelijk (niet tegenstaande dat voor de reservatie via mail alles heel vlot en vriendelijk werd afgehandeld).
Onze bungalow (oa. keuken, hoofdkussens, zetels, kasten ... ) was vies en vuil. Verschrikkelijke vieze geur in het keukentje - wat volgens hen veroorzaakt wordt door vocht door de vele regen van de afgelopen weken. Alles doorgegeven aan de directie zelf maar wordt verder niets meegedaan.
Gemeenschappelijke sanitaire bloks zijn OK.
Zwembad is TOP voor de kinderen. Veel te weinig ligstoelen/stoelen/parasols(schaduwplekjes). De animatie voor de kinderen 4 - 10 jaar stelt NIETS voor.
Rondslingerendd vuil aan tennisbanen, onkruid is niet meer te overzien.
Vele regels maar er wordt geen toezicht op gehouden. Aangeboden services worden niet gegarandeerd.
Camping is naar onze mening geen vier sterren meer waard