Vakantie Beoordelingen Cahors (Lot) Midi Pyrenees vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Cahors (Lot)

6,4
6,2

30 mei 2012

Pont Valentré

Beoordelingen Cahors (Lot)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Cahors (Lot). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Cahors (Lot). Ben je zelf op vakantie geweest naar Cahors (Lot)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Cahors (Lot) scoort een 7,6 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Camping, 1 Vakantiehuis, 8 Hotels en 1 Pension in Cahors (Lot). Op Zoover vind je bovendien 39 vakantiefoto's van Cahors (Lot). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Cahors (Lot). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees.

8 beoordelingen over Cahors (Lot)

6,2
5,5
met een groep, Okt. 2011
"Niet erg toeristisch, wel mooie omgeving"
de heer Marsman
Sfeer
1-11-2011 Totaal niet toeristisch en het leeft niet. Meer voor ouderen die van wandelen houeden.

met partner, Juli 2010
"Geen bijzondere stad"
sdbhg
Sfeer
20-11-2010 Deze stad was een ontgoocheling (niet bijzonder mooi, druk autoverkeer) op de Pont Valentré na. Die brug is prachtig !

We deden een tochtje vanaf de brug met een koets voorgetrokken door ezels; niet echt een aanrader. Je rijdt alleen tussen het drukke autoverkeer. Cahors heeft geen autovrije winkelwandelstraten.

met partner, Aug. 2009
"Mooi geleven aan een scherpe bocht van de Lot"
Maurits
Sfeer
11-8-2011 Cahors is de hoofdstad van het departement Lot en ligt prachtig aan een scherpe bocht van de rivier de Lot. Daar wordt het zicht gedomineerd door enkele opvallende bruggen. De oude binnenstad vonden wij zeer de moeite waard en voor winkelliefhebbers is hier alles te vinden. Wel hadden wij moeite een parkeerplaats voor onze auto te vinden. Met enig geduld lukt dat wel. Cahors is ook bekend van de gelijknamige wijnen. Je moet er een liefhebber van zijn. Zelf vinden wij de smaak moeilijk en de prijzen zijn in verhouding (te) pittig.

met oudere kinderen, Juni 2009
"Heerlijk"
J-P Overdevest
Sfeer
23-6-2009 Ik ga voor deze streek geen reclame maken dan wordt het straks weer overspoeld met Nederlanders, en die zijn er nu gelukkig mondjesmaat. Streek is heerlijk alleen voor kinderen is het absoluut minder geschikt, zeker voor tieners

met vrienden, Juli 2008
"Een prachtige stad."
k. Rood
Omgeving
14-8-2008 Cahors is voor ons een prachtige stad waar wij heerlijk kunnen vertoeven.
In de zomer is er het Cahors blues festival waar diverse grote artiesten optraden.
Mooie winkelstad met een rijke historie.
Zelf hebben wij een huis ongeveer 30km ten oosten van Cahors (aan de rivier de lot) en de rust, natuur en denostalgie blijft ons aanspreken.

met vrienden, Aug. 2007
Bos
Omgeving
8-6-2008 Geweldige stad. Wij zijn in het gehucht Escazals / Fontanes geweest in het huis Al Combel. Je kunt het makkelijk vinden via google. Een fantastisch huis van een Nederlandse familie, een aanrader.

met vrienden, Aug. 2005
"Fantastisch"
Patrick
Sfeer
31-3-2010 Hebben deze vakantie op de rivier Lot een boot gehuurd voor 8 personen en hebben 1 week op deze rivier gevaren. Alles wat nodig is om de dag door te komen is aanwezig op de boot. Het was een caravan op het water. Hebben een fantastische week gehad aan boord van onze boot de Stormy van de firma Nicols.

met partner, Juli 1982
"Stad omgeven door de Lot"
Chris
Sfeer
18-11-2009 Cahors aan de Lot is bijna volledig omgeven door water. De oude binnenstad is goed bewaard. De voornaamste bezienswaardigheden zijn de kathedraal Saint-Etienne met romaanse, Byzantijnse en Gotische kenmerken, en de Pont Valestré, een middeleeuwse vestingbrug met verdedigingstorens. Een aangename stad voor een eendagsbezoek.