Bed and Breakfast L' Arrivee*** in Autoire Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

_
Céline te paard

Beoordelingen Bed and Breakfast L' Arrivee***

Frouge, 46400, Autoire
Bed and Breakfast L' Arrivee scoort een 9,0 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast L' Arrivee***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast L' Arrivee*** in Autoire, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Bed and Breakfast L' Arrivee*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Bed and Breakfast L' Arrivee*** met andere accommodaties in Autoire.

22 beoordelingen over L' Arrivee***

met vrienden, Mei 2012
"Geweldig vakantieadres!"
Frans van Pul
15-5-2012 Net terug van weer een week bij Rian en Toine in l'Arrivée in Autoire. Dit keer van zondag tot zondag (heerlijk rustig op de Franse autowegen). Twee jaar geleden waren wij hier ook al. Het huis was toen ook al helemaal klaar. Nu is ook de tuin perfect in orde en is er een leuk zwembad waar je even heerlijk kunt afkoelen (we troffen het zo geweldig met het weer dat dat zelfs nu in mei al een aantal keren heel nuttig was!).
Dit keer samen met vrienden enorm genoten van de gastvrijheid van Rian en Toine. Ook de vrienden waren erg onder de indruk van het huis, de kamers, de service, de gastvrijheid, de maaltijden en natuurlijk van de prachtige omgeving van Autoire. Elke dag zijn we op pad geweest. Echt een aanrader voor mensen die houden van rust, lekker wandelen, leuke "Anton Pieck" dorpjes bekijken, lekker eten en drinken.

Rian en Toine, nogmaals hartelijk dank voor deze wederom zeer ontspannen vakantieweek!

met vrienden, Okt. 2011
"Waarschijnlijk volgend jaar weer!"
Jan en Anneke Boksm...
14-11-2011 Een grandioos weekje gehad bij Rian en Toine
Prachtige omgeving, heerlijk gegeten, lekker gewandeld en prachtige grotten in Padirac.
De moeite waard om zeker nog een keer terug te gaan.
Dat wordt dan de derde keer, heerlijk!

"Absolute rust, idyllisch en comfortabel"
Ad en Els Maas
29-8-2011 We hebben met volle teugen genoten van het verblijf in een van de zeer comfortabele chambres in het prachtige houten huis van Toine en Rian. Nou ja, huis! Dit doet geen recht aan een bijna paleis....Je verwacht dit zeker niet aan te treffen in Frankrijk maar meer in landen als Oostenrijk en Zwitserland. Geweldig hoe beiden dit grotendeels zelf hebben opgebouwd en vorm gegeven en daarmee het verblijf tot iets aparts hebben verheven. Je voelt je echt gast en deze mensen verdienen met hun inspanningen meer dan een pluim. Vooral het ontbijt buiten op het balkon met een nauwelijks te overtreffen uitzicht over de vallei was steeds een feestje om de dag mee te beginnen. We hopen oprecht dat velen ons voorbeeld zullen volgen en wensen Toine en Rian het allerbeste voor de toekomst!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast L' Arrivee*** b...

"Geweldige plek!!"
Nicci
15-8-2011 Wat een geweldige plek om naar toe te gaan! Op aanraden van vrienden hebben we een week in een gite / studio gezeten. Het is een erg mooie en luxe accomodatie, ook erg schoon. Omgeving is rustig, maar er is veel te beleven. Leuke dorpjes, mooie grotten, natuur, etc etc. Echt een aanrader om naar toe te gaan!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een heerlijke gite om te relaxen"
MMuutTA
2-9-2011 Er is al veel over geschreven, valt eigenlijk weinig aan toe te voegen. Een heerlijke omgeving, mooie gite, geweldige gastheer en gastvrouw, vrijheid blijheid.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke vakantie in L'Arrivee"
ingrid
26-8-2011 Wij hebben met onze dochter van 12 een week doorgebracht in een van de gites van L'Arrivee. We waren zeer aangenaam verrast door het royale, complete & comfortabele appartement, het uitzicht en de gastvrijheid! In de omgeving is veel te zien en je kunt er prachtige wandelingen maken. Wij hebben ook heerlijk geluierd en gezwommen in het zwembad in de grote tuin. Voor onze dochter was de paardrijles, gegeven door gastheer Toine, het hoogtepunt van deze week. Wij denken met heel veel plezier terug aan deze week en willen Rian en Toine hierbij nogmaals hartelijk bedanken en veel succes wensen.

"Uitstekend uitgangspunt voor trips in de omgeving"
Pietje en Marius
24-6-2011 Bij aankomst staat je een zeer gastvrij welkom te wachten. Het is of je (terug) in Roosendaal komt, al zit je dan wel in Frankrijk, in een rijkelijk mooie omgeving, kort bij het schitterende dorpje Autoire dat veel weg heeft van een 'Kesseltal' in het Zwitserse Graubunden.
De gite is voorzien van alle denkbaar hedendaags comfort en vormt een uitstekend uitgangspunt voor wandelingen in de omgeving of wat verder weg met de auto.
Rian en Toine zijn je in alles behulpzaam met tips. Je kunt zo bij hen binnenlopen. Maar wil je het wiel zelf uitvinden, ook goed, want vrijheid en blijheid komen bij hen op de eerste plaats.
Na een vermoeiende dag kom je in het schitterende verblijf beslist weer tot rust, de vogels blijven fluiten en op het terras,in de tuin of in het zwembad is het prettig toeven.
Na een weekje komt dan het afscheid en klinkt het oer-Brabantse OUDOE. Waar kom je dat in Frankrijk nog tegen?

met partner, Mei 2011
"Mooie rustige ligging, aantrekkelijk geprijsd"
Frank en Jacquelin...
5-6-2011 Wij verbleven hier van 28 mei t/m 3 juni in een van de 2 gites en zijn zeer prettig onthaald door de Nederlandse eigenaren.
We hebben genoten van diverse bezienswaardigheden in de omgeving.
De accomodatie heeft een eigen website,waarop u alle informatie kunt vinden.
Heeft u vragen , mail ons dan gerust.

met vrienden, Apr. 2011
"Aanrader!!!"
Ineke Bogaard
18-5-2011 Wat heb ik ontzettend genoten van het verblijf bij Toine en Rian!!!
En...nog nooooit van m'n leven zoveel orchideeen in het wild gezien...
Een bijenorchis.........adembenemend als je die plotseling ontdekt.
Een ideale plek voor natuurliefhebbers!
'k Hoop er nog vaak te komen!
Overdag lekker wandelen of leuke dorpjes bezoeken, 's avonds in je knusse, mooi ingerichte kamer kan je zelfs Nederlandse televisie kijken.......Wat een luxe!!!
Merci beaucoup et au revoir!!!

met oudere kinderen, 2011
"Heerlijk rustig, toch levendig"
lia drijdijk
9-2-2011 We hebben erg genoten van een rustig gelegen logeer adres, enorm gastvrij.
Heerlijk table d'hote, op de waranda.
Ruimte om te wandelen, in de nabije omgeving allerlei stadjes en bezienswaardigheden, veel gezien en gedaan op adviezen van Toine en Rian.
o.a. heel bijzondere grotten, een heel dorp met prachtige kerk tegen een berg 'geplakt', lekker kano varen, enz.
Na een dag rond toeren een verfrissende duik in het zwembad of gewoon een hele dag lui op het erf blijven vertoeven om zo nu en dan een duik te nemen.

Onze dochter genoot zelfs het voorrecht met Toine te kunnen paardrijden, dit wordt niet licht vergeten.