Vakantie Beoordelingen Vittel (Vosges) Lorraine (Lotharingen) vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Vittel (Vosges)

4,4
6,4
6,4

30 mei 2012

Vittel (Vosges)

Beoordelingen Vittel (Vosges)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Vittel (Vosges). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Vittel (Vosges). Ben je zelf op vakantie geweest naar Vittel (Vosges)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Vittel (Vosges) scoort een 6,0 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 7 Hotels in Vittel (Vosges). Op Zoover vind je bovendien 3 vakantiefoto's van Vittel (Vosges). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Vittel (Vosges). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lorraine (Lotharingen).

5 beoordelingen over Vittel (Vosges)

5,6

met vrienden, Okt. 2011
"Nooit meer"
willem van beurden
23-10-2011 nooit meer!
zelfde verhaal, club med doet alsof het kwaliteit levert maar het is bagger!

"Kil , doods , spookstad"
dch
Omgeving
28-7-2008 Vittel, zoals de meesten al kennen van het watermerk is niet meer dan een spookstad met een winkel of 20 waarvan al zeker 10 kapsalons.
Misschien dat dit vroeger een stad was die luxe en weelde kende , maar nu is het een vergane glorie meer kan ik er ook niet over kwijt.

met een groep, Juni 2008
"Voor herhaling vatbaar"
nico
Sfeer
31-7-2009 Mooie omgeving, redelijk veel te doen en ook wat sportterreinen in de omgeving.

met partner, Juni 2006
Angelique
Omgeving
18-7-2006 Een rustige maar mooie omgeving. Er is weinig te beleven 's avonds maar het Club Med hotel waar wij logeerden had wel leuke bars en zelfs een disco. Wij zijn nu al 3x naar Vittel geweest en hebben het er elke keer prima naar onze zin.