13-10-2011
Sanitair is ronduit slecht en oud. Koude douches. Bij mannen 3 douches, bij vrouwen slechts 1 douche waar tevens kakkerlakken rondliepen. Vreemd gezien de hoeveelheid ontsmetting die men gebruikt voor het schoonmaken. Camping zelf is rustig. Wij zijn 3 overnachtingen geweest voor 11 euro per nacht (caravan/2 personen). Dit omdat we wat van de omgeving wouden zien. Daarom, voor 1 nachtje prima, maar 3 is teveel. Wel lekkere croisants iedere dag. Prijs/kwaliteit is zoals je mag verwachten. Niet duur, maar je hebt dan ook niet veel.
23-8-2011
Sanitair is zeer verouderd. Geen warm water in de douches. En bij het afrekenen nog bedonderd ook.
Kortom: nooit meer!
24-8-2011
Wij zijn hier met z'n 2en ruim 10 dagen geweest. Zelf een plek uitzoeken (ruim). Dame van de camping komt elke avond langs voor de broodbestelling en die brengt ze 's-ochtends bij je tent.
Sanitair is gedateerd maar redelijk schoon en wij hadden elke dag een warme douche. Voor 9,00 per nacht (auto + tent en 2 personen) mag je niet meer verwachten.
Ook een leuk contact met de franse campinggasten.
Stadje is op loopafstand (10 min.) en er zijn flink wat supermarkten in de buurt.
Heb je belangstelling voor WO I dan ligt deze camping op een centrale plek.
Wij komen hier zeker nog eens terug.