Hotel Villa Moncoeur in Remiremont Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.944 bezoekers online
Home > Frankrijk > Lorraine (Lotharingen) > Remiremont > Hotel Villa Moncoeur

Beoordelingen Hotel Villa Moncoeur

-6  °C

4 februari 2012

9,5
Hotel Villa Moncoeur Remiremont

Hotel Villa Moncoeur scoort een 9,0 uit 10, op basis van 69 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Villa Moncoeur? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Villa Moncoeur in Remiremont, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel Villa Moncoeur vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lorraine (Lotharingen). Vergelijk Hotel Villa Moncoeur met andere accommodaties in Remiremont.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen over Villa Moncoeur

Ultiem genieten!
Hendrik & Mieke
28-8-2011 Vandaag terug gekeerd van ons 2e verblijf aan deze Villa. Wederom was alles weer subliem en was het genieten van de culinaire hoogstandjes van JP en de goede verzorging van Maud.

Deze accommodatie heeft alles wat nodig is om helemaal tot rust te komen en tot in het puntje van je tenen te ontspannen.

Wel is mijn mening dat het geen locatie is om een volle week door te brengen (wel wanneer u een ervaren fietser en/of wandelaar bent). Dit ligt niet aan de accommodatie maar meer aan de ligging. Je zit al snel 100 tot 150 KM per dag in de auto om andere plekken te bezichtigen.

Verder top en wij zullen zeker nog een 3e en hopelijk 4e keer terug keren!

Culinaire verwennerij
Arjan en Marlies
13-8-2011 Wij hebben deze culinaire pracht plek bezocht voor een week met onze jonge zonen (7 en 9 jaar) en onze jonge labrador en we hebben ons prima vermaakt. We hadden redelijk weer en overdag mooie plekjes bezocht, vaak op aanrade van JP. Ondanks dat deze villa niet de standaard plek is voor jonge kinderen, zullen zij deze vakantie als onvergetelijk hebben ervaren. Het ochtend ritueel met JP aan de ontbijttafel, de plannen voor de dag doorspreken (niet bep. allerdaags, maar zeer goede tips gekregen), het heerlijke eten, onze jongens hebben nog nooit zoveel groente gegeten en niet te vergeten de "bliksem-machine" die JP demonstreerde tijdens het diner (de jongens vonden het fantastisch). De jongens blij en wij dus ook blij. Gezellige mensen leren kennen, ook heerlijk gegeten en vooral genoten van fantastische wijnen voor bepaalbare prijzen ('n top fles bordeaux, grand cru voor nog geen 30 euro!). Al met al UNIEKE plek gerund door een leuk en gastvrij stel! Dank JP en Maud

Geweldige week !!
Emille Danny en Bij...
9-8-2011 De allereerste vakantie met ons zoontje van 15 maanden hebben we doorgebracht in Villa Moncoeur. Het was in 1 woord geweldig. En dan bedoel ik de ligging, de service, het geweldig verzorgde eten door Maud en Jan Peter, de kamer, alles.
We hebben genoten, en ons kleine mannetje heeft het ontzettend goed gedaan!!
Bedankt voor een heerlijk weekje genieten en relaxen!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Villa Moncoeur bij:

met partner, 2011
Fijn weekend gehad
Mirella
11-7-2011 Eten was lekker, goede porties niet teveel, precies genoeg. Niet gastronomisch, maar lekker. Prijs- kwaliteit verhouding in orde dus.

Super relaxte sfeer in de villa. Zowel Maud als JP zijn erg aardig en ontspannen.
Standaard kamer is eenvoudig, maar prima. Is er in de luxe kamer een bad?

Relax en geniet
Joke en Richard Rav...
26-6-2011 Heerlijk om wandelend rond dit fraaie huis te ontspannen in de ook zo fraaie omgeving. Gastheer Jan-Peter heeft prima adviezen en goede dokumentatie in overvloed.
Met zijn vrouw Maud verzorgt hij alles en vooral het eten tot in de puntjes.
Het was er zeer goed toeven.

Mooie omgeving en prachtige villa met zwembad
Ans en Marc
12-7-2011 Ook wij hebben een fijne tijd gehad bij Maud en Jan Peter. Prachtige fietstocht gemaakt over de spoorlijn met een flinke col. Pittig maar de moeite waard. Ook de uitstapjes naar de Elzas o.a. Colmar via de schlucht zijn fantastisch. Het eten grandioos echt met zorg bereid. Schone kamers en een goed bed. De gastvrouw en gastheer hebben ons ook warm ontvangen met een drankje en zelf gebakken appeltaart van Maud. Voor ons was het een fijn weekend.
Ans en Marc uit Tilburg

Genieten met een Hoofdletter
Benno
18-7-2011 Heerlijk gegeten, ontspannen, prima tips voor wandelingen, tochtjes. Lekker gezwommen. En vooral genoten van de gastvrijheid van Maud en JP. Het is allemaal al gezegd. Het klopt in Villa Moncoeur.

Voor rust en stilte..
Mary
9-7-2011 In een mooie park gelegen villa op de berg in Remiremont. Kamers eenvoudig maar netjes ingericht, Grote badkamer , maar dan met een kleine douche, jammer. Goede bedden, helaas met plastic onderzeil... Attente eigenaars en een goed verzorgd diner. We misten echter de gemoedelijke sfeer van de franse B&B, iedereen at apart aan een eigen tafeltje waardoor er een beetje saaie sfeer heerste . Het was iedere avond al rond half elf stil in huis... Als je dus rust en stilte zoekt in een Nederlandse setting is dit een prima plek. Wij vinden het leuk om een praatje te maken met ander reizigers en ervaringen uit te wisselen. Voor ons ook net te ver weg gelegen van de wijngebieden van de Elzas.

met partner, Mei 2011
Verwennerij met een hoofdletter
Kees en Anke
2-6-2011 Tja... wat moet je nog toevoegen aan alle beoordelingen die hier al zijn geplaatst...

Wij hebben er 6 nachten mogen verblijven en kunnen het alleen maar beamen: De prachtige villa ligt ideaal gesitueerd in een grote parkachtige tuin, aan de rand van het dorp op een heuvel. Geen geluidsoverlast, enkel het tjilpen van de vogeltjes en het tinkelen van het serviesgoed...

De ochtend begint met een heerlijk ontbijt op het terras, kakelvers eitje (kooktijd wordt door JP tot op 30 seconden nauwkeurig bewaakt ;-) ) diverse soorten brood, croissantje, broodbeleg, verse jus, koffie uit de espressomachine en desgewenst aansluitend adviezen voor de dag. JP kent de verre omgeving op zijn duimpje en is graag bereid zijn kennis te delen. 's-avonds wacht een overheerlijk 4 gangen diner met lokale ingredienten en een keuze uit lekkere wijnen, geserveerd op mooi gedekte tafels.
Maud & JP, het was een waar genoegen jullie gasten te mogen zijn, gefeliciteerd met het 5 jarige jubileum, en graag tot ziens

met vrienden, Apr. 2011
Absolute aanrader!
Carry van Gool
16-5-2011 Combinatie smaakvol interieur, prima kamer, gastvrijheid & heerlijke dis, toeristische tips, werkelijk onovertroffen. Wij werden er helemaal blij van. Trek er zeker meerdere dagen voor uit!

9,5

alleenreizend (1)