Beoordelingen Appartement Le Couarôge

23 mei 2013

Le Couarôge
Beoordelingen Appartement Le Couarôge
83 route de la Vologne, 88250, La Bresse (Vosges)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Le Couarôge in La Bresse (Vosges), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Le Couarôge zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Le Couarôge scoort een 8,5 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Le Couarôge in La Bresse (Vosges), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Le Couarôge, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Le Couarôge de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Appartement Le Couarôge vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lorraine (Lotharingen). Vergelijk Appartement Le Couarôge met andere accommodaties in La Bresse (Vosges).

7 beoordelingen over Le Couarôge

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prima huisje gelegen op klein park in La Bresse"
G. van de Vlekkert
5-8-2011 Le couarouge is een klein park met chalets. Het park bestaat feitelijk uit 2 gedeelten: een hoofdgebouw met appartementencomplex en een klein chaletparkje en een paar 100 meter verder op aan de hoofdweg nog 3 chalets. Wij hebben daar gezeten met ons vieren in een 8p appartement. Deze 3 chalets liggen ruim met veel privacy en een beekje voor de deur, maar nadeel vind ik wel dat de doorgaande weg naar La Bresse er langs loopt. Je hoort de auto's en bij mooi weer motoren voorbij komen. Op het andere deel zul je daar geen last van hebben.
De eigenaren zijn vriendelijk en doen hun best het naar je zin te maken. Wij hebben niet mee kunnen doen aan de excursies omdat ze vervielen doordat het de hele week regende.
Je moet hier wel met de auto er op uit: van le Couarouge naar la Bresse is het 6,5 km. Er starten geen wandelroutes in de directe omgeving. NB als je Wifi belangrijk vindt: dat is gratis maar alleen in het hoofdgebouw aanwezig en lastig voor Apple gebruikers.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Prachtige chalets, prachtige natuur!"
chris smit
3-8-2011 Prachtige houten chalets die perfect in de groene omgeving passen. We hebben mooie wandelingen gemaakt in de omgeving en bij de Hohneck (aanrader!), forellen gevangen die we vervolgens hebben gebarbecued en leuke uitstapjes gemaakt naar o.a. Gerardmer, Colmar en de wijndorpjes van de Elzas. La Bresse zelf is niet direct het mooiste dorp van Frankrijk, maar heeft wel een erg leuk boomklimavonturenpark.

Ook de reisafstand vanuit Nederland vonden wij een groot pluspunt. Goed aan te rijden en toch een heel andere wereld.

"Een groen vakantie zoals die moet zijn"
R. van Rijssel
31-7-2009 De 2 wandelingen zijn super de begeleiding is goed, de Gemsen wandeling met afsluiting in een kleine ferme auberge met kaasmakerij was super

Er zijn 2 demonstraties een van hoe men vroeger met een soort sledes hout naar beneden vervoerde en een uitleg hoe de chalet rondis wordt gemaakt.

Het is zo goed bevallen dat wij na 2008 ook in 2009 een week zijn gegaan.

De

met oudere kinderen, Juli 2009
"App. la Couaroge; goed en lekker in La Bresse"
Fam. Muller
26-7-2009 Wij hadden het huisje Le Nevre: ruim van opzet, vloerverwarming bleek noodzakelijk. Goed ingericht! Omgeving erg mooi. Aanraders "la table d'Angele (goed eten tegen een faire prijs, wel reserveren) en de traiteur daartegenover Du pain au lard (met schoorsteen le fumoir). Om zeker te doen: le fantaticable!

"Als je van de rust en groen vakanties houdt super"
JenR
27-7-2008 Voor een zwembad vakantie hoef je hier niet naar toe te gaan.

De wandelingen die verzorgd worden van uit Le Couaroge zijn van fantastisch.

Familie, Juli 2008
"Wandelparadijs"
Bleijs
26-7-2008 Een prachtig gelegen vakantiepark(je) in de vogezen. Wij verbleven in een 8-persoons bungalow van alle gemakken voorzien. Heerlijke plek om te wandelen. Avontuurlijk voor de kinderen. Vriendelijke eigenaar.Houdt wel rekening met regen!

Familie, Okt. 2007
"Aanrader met gebruiksaanwijzing!"
Familie van Leeuwen
27-10-2008 Mooie ligging, goed wandel & uitdagend atb-gebied!
Buiten(franse) vakanties niet alle aktiviteiten open!
Vloerverwarming direct ietwat hoger instellen(=de kachel)-s'avonds openhaardvuurtje maken!!
Hadden al sneeuw in de herfstvakantie boven de 1000 m !
Minpunt(jes!!) grote boiler boven toilet(helm op!)
Ramen dicht voor de lokale poes!!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit