Bed and Breakfast Le Chevalier in Bussang (Vosges) Frankrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Le Chevalier

9,7

27 mei 2012

Le Chevalier aan het stationspleintje

Beoordelingen Bed and Breakfast Le Chevalier

5 Place de la Gare, 88540, Bussang (Vosges)
Bed and Breakfast Le Chevalier scoort een 9,3 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Le Chevalier? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Le Chevalier in Bussang (Vosges), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Le Chevalier vinden. Je kunt 1 video van Bed and Breakfast Le Chevalier bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lorraine (Lotharingen). Vergelijk Bed and Breakfast Le Chevalier met andere accommodaties in Bussang (Vosges).

22 beoordelingen over Le Chevalier

9,8
met een groep, Mei 2012
"Een heerlijke plek midden in de Haut-Vosges"
Ans
22-5-2012 Hans is een gepassioneerde gastheer die er voor meer dan 100 % voor zijn gasten is. 'De klant is koning' is hier meer dan van toepassing.

De prijs/kwaliteit voor de kamers is prima; het eten is er super.

met vrienden, Mei 2012
"Gewoon héél goed"
Dirk & Nancy Vermee...
21-5-2012 DE Bed and Breakfast Le Chevalier in Bussang ( Vosges) ligt op een heel rustige plaats en een mooie omgeving en is super als je wil gaan fietsen of wandelen en word uitgebaat door Hans die er voor 300 % zijn passie insteekt en een geweldige kok is . Wij zijn daar 4 dagen geweest en we zijn er super ontvangen en we hebben er ook super ontbijt en avondeten gekregen . Als je er blijft avondeten vind ik het er te goedkoop voor wat je allemaal krijgt en ook de prijzen in de bar om iets te drinken zijn helemaal niet te duur

met vrienden, Jan. 2012
"Eerste keer, maar niet de laatste..."
Jasper
28-1-2012 heerlijk avondeten, prima ontbijt en een gezellige bar, alles netjes en schoon, zoveel mogelijkheden in de omgeving. en dan nog zo'n aardige gastheer, ik kom zeker weer een keer om te wandelen, fietsen, skien of gewoon relaxen!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Le Chevalier bi...

met vrienden, 2012
"Ideale uitvalsbasis voor de Vogezen"
Jan-Paul
25-1-2012 Twee keer op bezoek geweest met collega's om te fietsen, eenmaal met vrienden om te skiën. Alle drie de keren verrast door de gastvrijheid van Hans, de uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding en de vele mogelijkheden in de omgeving.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Aanrader"
Petra
3-3-2012 Wat een heerlijke plek om te verblijven!! Met oud en nieuw in le chevalier doorgebracht samen met onze hond Mina. Geen knallend vuurwerk en heel ontspannen. Heerlijk gegeten en genoten van de ambiance. Naar Colmar geweest een prachtige en gezellige plaats. We komen zeker weer eens terug.

met partner, Dec. 2011
"Geweldig!"
myrrith
2-1-2012 Prachtig mooi huis, heerlijk welkom, zeer gezellige sfeer. Supergoede omgeving om te fietsen, wandelen en skieen. Zeker om terug te komen!

"Verwennen"
Rogier en Yvonne
31-7-2011 Pure verwennerij: prachtige omgeving, zeker als je vanuit zuid-frankrijk komt aangereden. Gastheer wil het je echt naar de zin maken. Gezellige bar met veel keuze qua drankjes maar ook spelletjes en boeken. Wij hadden een kleine badkamer maar wisten dat van te voren dus geen enkel probleem. Lekker gegeten, gezellige eetkamer. Top adres!

met vrienden, Juli 2011
"Ik kom er zeker weer."
Jan de Vries
8-8-2011 Tijdens het (lange) motorweekend van 22 t/m 25 juli 2011 was onze ( Michel en ik ) uitvalsbasis "Le Chevalier" in Bussang. We werden zeer hartelijk ontvangen door gastheer Hans Timmermans. Binnengekomen kregen we een welkomst drankje aangeboden in de zeer gezellige bar, waarna wij onze kamers bezocht hebben voor het stallen van onze spullen. Qua omgeving geweldig om te motorrijden, en na een lange rit is het prettig "thuis" komen in "Le Chevalier". Hans heeft als hobby koken, en dat is te merken ook. Ik heb nergens zo heerlijk ontbeten en gedineerd. Hans wil het zijn gasten naar hun zin maken, en dat is bij ons dan ook terdege gelukt.

"Buitengewoon goed"
Patrick en Pascale
21-7-2011 Gastvrij ontvangst, gezellige sfeer, goed eten en goede kamer voorzien van alle comfort.
Met andere woorden, waneer gaan we terug ?

Patrick en Pascale

"Goed verzorgd!"
Silvia
16-6-2011 Le Chevalier is een aanrader voor mensen die een kleinschalig verblijf zoeken met persoonlijk aandacht. De kamers zijn prima in orde, het ontbijt is uitgebreid en het avondeten is zeker een aanrader.
Le Chevalier is een goed rustpunt als je op doortocht bent naar of vanuit Italie of Zuid-Frankrijk, zoals wij hebben gedaan.
Daarnaast is het een prachtig gebied om o.a. te wandelen, fietsen, klimmen, wijnroute te rijden.
Le Chevalier ligt aan een zeer rustig plein in het centrum van Bussang.
Hans, bedankt voor je goede zorgen!