Beoordelingen Vakantiehuis Moulin de Boischenu

21 mei 2013

Moulin de Boischenu
Beoordelingen Vakantiehuis Moulin de Boischenu
87600, Rochechouart
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Moulin de Boischenu in Rochechouart, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Moulin de Boischenu zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiehuis Moulin de Boischenu scoort een 9,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Moulin de Boischenu in Rochechouart, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Moulin de Boischenu, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiehuis Moulin de Boischenu de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Vakantiehuis Moulin de Boischenu vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limousin. Vergelijk Vakantiehuis Moulin de Boischenu met andere accommodaties in Rochechouart.

7 beoordelingen over Moulin de Boischenu

9,5
met vrienden, Okt. 2012
"Een droomplek voor een droomweek"
Joost
28-10-2012 Wij hebben nu voor de derde keer de herfstvakantie in Moulin de Boischenu doorgebracht. Eerst met kinderen, nu alleen de volwassenen. Het weerzien met de eigenaren na 5 jaar was hartverwarmend. Dat alleen al is een verblijf in de Moulin de Boischenu waard.
Wakker worden in je romantisch ingerichte kamer met uitzicht op het kasteel en snaterende eenden in het meer. 's Morgens een stukkie hardlopen door de verwoestend mooie natuur terwijl je vrienden een vers brood in het stadje kopen. De rest van de dag fietsen, wandelen, golfen, dorpsfeesten, rommelmarkten, etc... of: gewoon in de enorme tuin een beetje aanklooien, zwemmen, etc.
's Avonds: in de professioneel uitgeruste keuken met je vrienden achter de zespits je maaltijd in elkaar zetten.
Voor ons is Moulin de Boischenu met de eigenaren Ad en Antoinette de best denkbare plek voor een herfstvakantie met vrienden!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Geweldig!"
ans en harrie
15-8-2012 Om meerdere redenen was dit een vakantie om nooit te vergeten.
Het prachtig gerenoveerde , schone, complete huis, met veel ruimte.
De enorme tuin met veel privacy, het zwembad, de visvijver.
En niet in de laatste plaats de gastheer en vrouw die op een prettige manier meedachten om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Super vakantie!!!!"
Pieter en Wendy
16-7-2012 Het is een echte aanrader om naartoe te gaan.
Goede rustige ligging, mooi groot huis waarin al het nodige aanwezig is, grote goed onderhouden tuin, super vriendelijke eigenaars waar je met al je vragen ivm de omgeving, tips om naartoe te gaan,...terecht bij kan, tof speeltuintje in de buurt (5min stappen), ideaal gelegen voor vissers, kortom een ideaal vis/gezinsvakantiewoning!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiehuis Moulin de Boischenu ...

met vrienden, Juni 2012
"Goed ruim vacantiehuis"
greep-leerkotte
5-7-2012 zeer goed onderhouden ruime vacantiewoning, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving met talrijke vogelsoorten zoals de HOP, en mogelijkheden om in een aanliggend meer te vissen. Enorm grote tuin met zwembad, jeu de boulebaan en badmintonveld.
Zeer gastvrije huiseigenaar die met alles even behulpzaam is.
Zeker geschikt voor gezinnen met kinderen, waarvoor alle accomodatie aanwezig is.

"Geweldig huis, prachtige tuin, heerlijk zwemband"
fam Muurling
14-7-2011 Mooi huis! Mooie tuin. Heerlijk zwembad. Geweldige keuken. Lekkere bedden. Mooie omgeving, genoeg te doen. Maar ook thuisblijven is meer dan goed. Te weinig superlatieven voor handen om dit huis met zijn gastvrije huiseigenaren te typeren. Omgeving biedt veel mogelijkheden tot uitstapjes: avonturenpark, weekmarkt, karten, waterfietsen, kastelen route. Te veel voor 1 vakantie. Genoeg redenen om nog eens terug te komen. Fam. Muurling

"Fantastisch"
Ies & Irna & Kids
7-7-2011 Wat een geweldig vakantie. Ontvangst van huiseigenaren was meer dan goed en heel gastvrij. Door veel file waren we laat, te laat om boodschappen te doen. We kregen sap, wijn en bier. Geweldig mooi huis: alles is aanwezig! Heerlijke bedden, prima keuken, fantasisch zwembad. Weekmarkt in Pigut Pleviers was erg leuk (je kunt er zelfs frikandellen kopen), evenals karten en kasteel in Rochefoucald (verkleden als ridders en prinsessen), en waterfietsen en kanoen op het meer van Videix. Alles rondom het huis wordt goed onderhouden! Onze kinderen vonden het een prive 5 sterren resort! Een plek om met veel mensen vakantie te vieren en het goed met elkaar te hebben. Kortom: Fantastisch! Ies, Irna, Jacco, Daniel, Caro, Rick, Anne, Chris, Kim, Tim

met een groep, Mei 2011
"Heerlijk groot huis met super tuin en zwembad!"
Mariska Scheffer
7-6-2011 Moulin de Boischenu is prachtig geleden en biedt veel privacy. Het comfortabele huis heeft veel ruimte. De slaapkamers zijn super sfeervol ingericht en met echt goede matrassen. De keuken ligt aan de tuinzijde met zicht op de lange eettafel, met zonneluifel erboven waar we heerlijk van alle maaltijden hebben genoten. De keuken is super en er ontbreekt echt niets!

Wij waren met vrienden, 6 volw en 5 kids. Heerlijk is dat de grote tuin helemaal omheind is, veel privacy en veilig voor de kleine kinderen. Zwembad is ook omheind, hier ligt zelfs speelgoed voor de kleintjes. Zo luxe! Neem wel slippertjes mee, want de vlonder bij het zwembad geeft snel wat splinters, komt waarschijnlijk door de lange droogte en het warme weer. Maar dat is dan ook wel het enige puntje dat we kunnen noemen. We hebben het heerlijk gehad en komen zeker nog een keer terug omdat we nog niet alles in de mooie omgeving gezien en gedaan hebben.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit