Vakantiehuis Moulin de Boischenu in Rochechouart Frankrijk beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Moulin de Boischenu

9,7

27 mei 2012

zicht op Moulin de Boischenu vanaf overzijde vismeer

Beoordelingen Vakantiehuis Moulin de Boischenu

87600, Rochechouart
Vakantiehuis Moulin de Boischenu scoort een 10,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Moulin de Boischenu? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Moulin de Boischenu in Rochechouart, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Vakantiehuis Moulin de Boischenu vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limousin. Vergelijk Vakantiehuis Moulin de Boischenu met andere accommodaties in Rochechouart.

3 beoordelingen over Moulin de Boischenu

9,7
met oudere kinderen, Juli 2011
"Geweldig huis, prachtige tuin, heerlijk zwemband"
fam Muurling
14-7-2011 Mooi huis! Mooie tuin. Heerlijk zwembad. Geweldige keuken. Lekkere bedden. Mooie omgeving, genoeg te doen. Maar ook thuisblijven is meer dan goed. Te weinig superlatieven voor handen om dit huis met zijn gastvrije huiseigenaren te typeren. Omgeving biedt veel mogelijkheden tot uitstapjes: avonturenpark, weekmarkt, karten, waterfietsen, kastelen route. Te veel voor 1 vakantie. Genoeg redenen om nog eens terug te komen. Fam. Muurling

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fantastisch"
Ies & Irna & Kids
7-7-2011 Wat een geweldig vakantie. Ontvangst van huiseigenaren was meer dan goed en heel gastvrij. Door veel file waren we laat, te laat om boodschappen te doen. We kregen sap, wijn en bier. Geweldig mooi huis: alles is aanwezig! Heerlijke bedden, prima keuken, fantasisch zwembad. Weekmarkt in Pigut Pleviers was erg leuk (je kunt er zelfs frikandellen kopen), evenals karten en kasteel in Rochefoucald (verkleden als ridders en prinsessen), en waterfietsen en kanoen op het meer van Videix. Alles rondom het huis wordt goed onderhouden! Onze kinderen vonden het een prive 5 sterren resort! Een plek om met veel mensen vakantie te vieren en het goed met elkaar te hebben. Kortom: Fantastisch! Ies, Irna, Jacco, Daniel, Caro, Rick, Anne, Chris, Kim, Tim

met een groep, Mei 2011
"Heerlijk groot huis met super tuin en zwembad!"
Mariska Scheffer
7-6-2011 Moulin de Boischenu is prachtig geleden en biedt veel privacy. Het comfortabele huis heeft veel ruimte. De slaapkamers zijn super sfeervol ingericht en met echt goede matrassen. De keuken ligt aan de tuinzijde met zicht op de lange eettafel, met zonneluifel erboven waar we heerlijk van alle maaltijden hebben genoten. De keuken is super en er ontbreekt echt niets!

Wij waren met vrienden, 6 volw en 5 kids. Heerlijk is dat de grote tuin helemaal omheind is, veel privacy en veilig voor de kleine kinderen. Zwembad is ook omheind, hier ligt zelfs speelgoed voor de kleintjes. Zo luxe! Neem wel slippertjes mee, want de vlonder bij het zwembad geeft snel wat splinters, komt waarschijnlijk door de lange droogte en het warme weer. Maar dat is dan ook wel het enige puntje dat we kunnen noemen. We hebben het heerlijk gehad en komen zeker nog een keer terug omdat we nog niet alles in de mooie omgeving gezien en gedaan hebben.