21-8-2011
voor de 3e keer op rij bij Rob en Anet geweest, dat zegt eigenlijk al genoeg!
dit jaar met 3 kids (10,7 en een baby van 6maanden) en ook dat ging super.
twee weken voelden aan als een lang weekend, het vloog voorbij, Rob en Anet beste gastvrouw en heer die je je maar kunt wensen, en in de omgeving toch weer dingen ontdekt! (vooral een prachtige natuur)
de gemoedelijke sfeer en saamhorigheid is wat deze camping vooral zo prettig maakt!
31-7-2011
Wij hebben genoten van deze ontzettend leuke camping. Vriendelijke ontvangst, mooie ingerichte safaritent en een prima chalet. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt. Camping is ruim opgezet waardoor de kinderen overal kunnen spelen (hutten bouwen, zwemmen, speeltuin, voetballen etc). Ondanks het wat mindere weer in de eerste week hebben we een geweldig leuke vakantie gehad. De omgeving is erg mooi en er is voldoende te doen en te zien.
28-1-2012
Afgelopen zomer voor de 2e keer (2011) 2 weken vakantie doorgebracht op de meest relaxte camping van Frankrijk! Normaal doen we dat nooit maar voor Le Vianon hebben we een uitzondering gemaakt!Chalet Millennium beviel weer prima, geen luxe maar alles bij de hand, met een beetje mazzel ben je tenslotte meer buiten dan binnen. Basisbenodigdheden in het winkeltje, elke dag zelfgebakken broodjes en croissants, de snacks zouden iets gevarieerder, (pinda's) en vaker beschikbaar kunnen zijn, bv tussen 15-17 uur op het terras. Zwembad dé grote trekker voor onze dochters Renée en Kris, vriendjes en vriendinnetjes te over. Animatie door de tweeling uit de achterhoek was gezellig. De Soirée is legendarisch. In de omgeving dit jaar toch nog andere bezienswaardigheden ontdekt, het is er prachtig! Kortom; een ontspannen vakantie voor het hele gezin, Rob en Anet, Denise en Tom, dit jaar komen we niet maar dat heeft niks met jullie en de camping te maken! In 1 woord: Fantastisch. Bedankt!