Hotel La Bergerie*** in Oradour sur Vayres Frankrijk beoordelingen 9.2 | Zoover

Hotel La Bergerie*** Oradour sur Vayres

Beoordelingen Hotel La Bergerie***

Chemin de la Côte, 87150, Oradour sur Vayres
Hotel La Bergerie scoort een 9,2 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Bergerie***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Bergerie*** in Oradour sur Vayres, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel La Bergerie*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limousin. Vergelijk Hotel La Bergerie*** met andere accommodaties in Oradour sur Vayres.

15 beoordelingen over La Bergerie***

"Dit is absoluut de moeite waard!"
b.ch. van hulst
27-7-2011 Terug van onze tour de France-vakantie denken we nog steeds terug aan ons verblijf in La Bergerie.
Een prachtig aangelegd hotel. De kamer met eigen terras was geweldig.Jan en Nike deden hun uiterste best om het naar onze zin te maken.Een aanrader voor iedereen.Hartelijk dank Jan en Nike voor jullie verzorging en aandacht! We komen zeker terug! Chris en Tonny.

"Heerlijk!!"
elwinbolink
15-7-2011 Hou je van rust, lekker eten en gastvrijheid? Dan ben je bij La Bergerie aan het juiste adres! Wij verbleven hier in juni vijf nachten en komen zeker een keer terug.

In het echt is het hotel en omliggende tuin met zwembad en tennisbaan nog mooier dan op de foto's. De kamers zijn lekker ruim met goede bedden en een ruime badkamer met regendouche. Het ontbijt is prima verzorgd (vers brood, croissantje, gekookt eitje, luxe beleg, etc.) en ook voor een goed diner is het restaurant (open van dinsdag t/m zaterdag) zeer aan te raden. Ook in de omgeving zijn restaurantjes te vinden waar goed gegeten kan worden (bv. La Taverne de Montbrun op 10km).

met partner, Sept. 2010
"Romantiek ten top"
Paul Weerensteijn
7-12-2010 Vanaf de opening gaan wij jaarlijks wel een keer bij Jan en Niké aan. In de prachtige hotelkamers met erg veel luxe en ruimte waan je je toch even tussen de 'rijken' der aarde. De sfeer in het restaurant, de lekkere kaart en de voortreffelijke wijnen, maar ook de omgeving rond het hotel, het mooie bos en de prachtige ligging van de bungalow's, de zwembaden het tennisveld, ja het is daar meer dan goed toeven.
Laten we de gastheer en dame niet vergeten, alles mag en alles kan en er is hun niets te veel.
Graag tot gauw

Tosca en Paul Weerensteijn
Utrecht

met partner, Mei 2010
"Ontspannen met goede service en geweldige keuken"
Daan
16-5-2010 De eigenaren Jan en Niké hebben een geweldige plek gecreëerd, prachtige kamers en een goede keuken met een verrassend en zeer smakelijk menu.

Stap aan de voorzijde naar buiten en ervaar de rust van het Franse platteland (Limousin koeien en vogeltjes die fluiten). Achter zijn er een fijn terras, zwembad en tennisbaan. Helaas hadden wij, net als de rest van europa, geen goed weer.

We hadden ook elders nog een paar nachten geboekt, anders hadden we graag nog even gebleven.

met partner, Sept. 2009
"Uniek"
Ronald en Jolanda
28-9-2009 Hotel La Bergerie is in één woord super. Geweldig mooie omgeving, top kamer (wat een super lekkere douche), zeer lekker eten, geweldig gewoon. Wij zijn hier een week geweest en we hebben alleen maar genoten en zeker ook van de omgeving. Er was voor ons genoeg te bekijken en te doen. Dat uitzicht alleen al, wat een luxe om daar in je vakantie te zijn. We voelden ons na deze week echt verwend en niet alleen door de omgeving, maar mede door de zeer hartelijke gastheer en gastvrouw Jan en Niké. (En niet te vergeten door de vriendelijke begroetingen van de superlieve viervoeters Fleur, Spot en Piraat.)

met partner, Sept. 2009
"Nog steeds fantastisch"
T. Nota
13-9-2009 Na hier al een aantal keren geweest te zijn, blijft het een super accomodatie.
Rust, ruimte , culinair eten en kleinschalig, je voelt je er thuis in een mooie
omgeving.
Het is nu mooi begroeid, heb heel wat accomodaties in Frankrijk gezien, maar
La bergerie is voor ons de favoriet.

met partner, Aug. 2009
"Heerlijke plek"
Henk van den Berg
14-9-2009 We hebben hier 2 fijne dagen gehad op doorreis naar het Zuiden.
Mooie plek. Goede en schone accomodatie.
Lekker zwembad.
Goed eten.
Prijs kwalitieit klopt hier.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Fantastisch! Precies wat we zochten."
fam. van Tuijl
18-8-2009 Gevonden wat we zochten, na een druk jaar in alle opzichten heerlijk genoten van de rust, kalmte en gastvrijheid. Wij kunnen er weer tegenaan. Uitgaan verdient ook een 10, want die is er namelijk niet, daarom kies je ook naar zo'n stek. Zelfs onze tienerdochters (14) hebben enorm genoten van, zwembad, paardrijden, tennis en de rust! Voor disco's en boulevards ga je naar de Cote d'Azur, wij niet, wij kiezen voor het platteland. Eten prijs/kwaliteit geweldig, hier in Nederland kunnen wij dit niet vinden. Ja, zeker voor herhaling vatbaar. Merci Jan en Niké!

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Zeker een aanrader !"
F. Van Loo
17-8-2009 Een heel mooie hotel accomodatie. Wij verbleven hier 2 nachten op doortocht naar het zuiden. Heel mooie kamers, correcte service, mooi restaurant, lekkere keuken, mooi zwembad in prachtige en rustige omgeving.

met partner, Aug. 2009
"Prachtig gelegen maar mist iets"
Christelle Caniels
11-8-2009 Een mooi plekje, mooie, ruime kamers met terras. In de plaats Oradour sur Vayres is werkelijk niets te doen. Geen restaurants. Wel andere plaatsen in de buurt die een bezoek waard zijn.

Hostellerie mooi plekje maar hier en daar laat men een behoorlijke steek vallen, met name in het restaurant, hetgeen erg jammer is. Wij hebben buiten de hostellerie prima gegeten.