Kasteel Chateau de la Fragne in Lubersac Frankrijk beoordelingen 9.4 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 1.832 bezoekers online
Home > Frankrijk > Limousin > Lubersac > Kasteel Chateau de la Fragne

Beoordelingen Kasteel Chateau de la Fragne

9 februari 2012

9,8
9,9
Kasteel Chateau de la Fragne Lubersac

Kasteel Chateau de la Fragne scoort een 9,4 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Kasteel Chateau de la Fragne? Bekijk hier dan de beoordelingen van Kasteel Chateau de la Fragne in Lubersac, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Kasteel Chateau de la Fragne vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limousin. Vergelijk Kasteel Chateau de la Fragne met andere accommodaties in Lubersac.

17 beoordelingen over Chateau de la Fragne

met vrienden, Okt. 2011
Culinair vriendenweekend
Inge Muntjewerff
18-10-2011 Afgelopen (lang) weekend met 5 vrienden doorgebracht op Chateau de la Fragne. Wát een verwennerij, gastvrijheid, culinaire hoogstandjes (op de terugreis een top drie samengesteld van onze voorkeuren, had nog heel wat voeten in de aarde maar we zijn er uit gekomen, er was helemaal níets niet heel lekker), gezelligheid, hilariteit, jeu-de-boules-plaisir (in de tuin), mooi weer, leuke plaatsjes in de buurt, porseleinwinkel-lol, marktgezelligheid (Objat), terrasfun(Ségur), paarden (Pompadour) en uitzichten (St Robert). We hebben genoten en gaan dit vaker doen, zegt het voort!

met een groep, Aug. 2011
Super locatie voor een super bruiloft!
Dennis & Mariska
15-9-2011 Eind augustus hebben wij onze bruiloft op deze fantastische locatie gevierd met familie en vrienden. We hebben deze dagen gelounged bij het zwembad, ons ‘Ja-woord’ gegeven in de tuin onder het rozenprieeltje en gedineerd onder de sterren. Ook de kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. Het zijn onvergetelijke dagen geworden die ons altijd bij zullen blijven. Alles was perfect geregeld en aan alles was gedacht. De gastvrijheid is groots en het eten echt fantastisch. Wij komen zeker terug.

met partner, 2011
Een Hollandse gastvrijheid, midden in Frankrijk
Peter en Maaike Spr...
28-7-2011 Chateau La Fragne, een idylische kasteeltje wat je een gevoel van vakantie en vrijheid geeft. Een aanrader voor een tussenstop op weg naar je vakantiebestemming, of om er een paar dagen te blijven, een prachtig zwembad een grote tuin en je 'savonds lekker culinair laten verwennen. De dochter des huizes kookt en dat kan ze. Een aanrader. En een tip voor de lezer; boek een verblijf en ga het zelf mee maken, meer dan de moeite waard.
Peter en Maaike Spruijt.

De beste prijzen en lastminutes voor Kasteel Chateau de la Fragne bij:

met een groep, Juli 2011
Superlocatie
Marieke Gijs en Lun...
6-8-2011 Hele mooie bruiloft gehad op deze schitterende locatie! Wat een prachtig chateau en heel gastvrij personeel. Wij hebben net als het bruidspaar genoten!

met een groep, Juli 2011
Prachtig, romantisch, gastvrij
Niels en Floor Sonn...
7-8-2011 We hebben onze bruiloft gevierd op deze prachtige plek, waar alle zorgen voor ons uit handen werden genomen. We hebben geen moment stress gehad, ondanks de slechte weersvoorspellingen, op alle fronten werd meegedacht en voor een oplossing gezorgd. Het werd een geweldig weekend om nooit te vergeten. De locatie is fantastisch, het eten voortreffelijk en de familie Rijntjes is zo gastvrij dat je je gelijk thuis voelt. Wij komen zeker terug!

Super genieten!
Suzanne
30-6-2011 Ons pinksterweekend in Chateau La Fragne.
Wat een verwennerij.
Een prachtige omgeving, een fraai aangelegde tuin, mooi ingerichte kamers. De kasteeldieren hebben een hoog aaibaarheids factor, en zijn zeer kindvriendelijk.
Het eten was top, Claudia veraste ons iedere avond weer met een heerlijk 4 gangen menu.

Fam Rijntjes super bedankt voor een heel fijn weekend.
Het was een soort van thuis komen.
Martin en Suzanne Zijderhand

met jonge kinderen, Aug. 2010
Fantastisch. Genieten in een fantastisch chateau!
KH Telkamp
26-8-2010 Met ons gezin (inclusief 2 jarige dochter en labrador hond) zijn wij meerdere dagen op het chateau verbleven. Het was fantastisch! Overheerlijk eten, prachtige omgeving en een zeer fijne, persoonlijke en vriendelijke bediening. Wij hebben genoten van het zwembad en het goed onderhouden park. De kamers in het chateau zijn prachtig ingericht en zeer comfortable. Een echte kasteel-beleving! Voor kinderen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals meewerken in de kasteeltuin, het voeren van de dieren (waaronder de ezels) en koken (koekjes en taart bakken). Er zijn veel kleine mooie stadjes en dorpjes in de omgeving (0a Brieve en Segur Le Chateau zijn aanraders). De diners zijn fantastisch. Iedere avond bijzondere en heerlijke gerechten, én iedere avond iets anders. Ook een grote keuze aan mooie wijnen, likeuren en champagne. Volgend jaar bezoeken wij La Fragne zeker weer!

met jonge kinderen, Aug. 2010
Wat een superplek
Marco Reijntjens
4-9-2010 Op kasteel La Fragne klopt echt alles! Klein genoeg om overal rustig van te kunnen genieten en groot genoeg om van alle gemakken voorzien te zijn. We (mijn vrouw, dochter en ik) voelden ons hier direct tot rust komen. Het zwembad, de kasteeltuin en het kasteel zijn echt fantastisch, maar het aller beste was het welkome gevoel dat de familie Rijntjes ons gaf direct al bij aankomst (misschien zit het ook een beetje in de naam haha..).
Het eten verdiend ook een speciale aanbeveling. Echt heerlijk.
We zijn ook regelmatig in de omgeving op stap geweest, wat erg leuk was. Vraag gerust aan Claudia of Trudy naar goede tips, want dan kom je op bijzonder leuke plekjes die je zelf niet zo snel vindt.
Kortom, kasteel La Fragne is een echte aanrader! Zowel voor op doorreis als voor een langer verblijf. Ons zien ze zeker terug.

met jonge kinderen, Juli 2010
Romantisch kasteel in een lieflijke omgeving
Gezin met kinderen ...
25-7-2010 La Fragne ligt in een lieflijk groen dal met uitzicht op bossen en zacht glooiende weiden met schapen, een paar ezels en Limousin vee. De enkele honderden meters lange opijlaan vanaf de rustige provinciale weg voert je ver weg van verkeer en de bewoonde wereld. Met het heerlijk terras met tafeltjes en loungebanken onder de grote plataan, waarop de meest heerlijke gerechten van dochter Claudia worden opgediend, het prachtig onderhouden park en het zwembad wil je hier niet meer weg. Papegaai Tom, die het niet kan nalaten zo nu en dan een Franse gast na te fluiten, draagt bij aan de bijzondere ambiance. De inrichting van het kasteel is smaakvol en heeft je het gevoel bij de mensen thuis te logeren. Jonge kinderen worden gastvrij ontvangen en mogen iedere avond met Claudia de ezels voeren.

met jonge kinderen, Juli 2010
Warme deken ...
Richard
3-1-2011 Het prachtige kasteel is met liefde van de familie gerestaureerd en dat is te zien. De hoedenverzameling van de kasteelvrouwe is prachtig en is door het hele kasteel te bewonderen. De kasteelheer onderhoudt nog steeds zelf het landgoed rondom het kasteel en dat straalt van ieder detail af.
Claudia resideert in de keuken en tovert iedere avond een fantastisch maal op tafel. Voor de kinderen een speciaal menu waarbij de kids ook nog mogen helpen, wat willen we nou nog meer? Nou ja de beesten voeren natuurlijk: een feest dat de kinderen weer iedere avond mogen beleven.

Kortom een vakantie zoals een vakantie hoort te zijn !!

Wij zijn er weer dit jaar !

9,8
9,9