Vakantiehuis La Bastide (+ camping)**** in Coussac Bonneval Frankrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis La Bastide (+ camping)****

28 mei 2012

Vakantiehuis La Bastide (+ camping)**** Coussac Bonneval

Beoordelingen Vakantiehuis La Bastide (+ camping)****

La Bastide, 87500, Coussac Bonneval
Vakantiehuis La Bastide (+ camping) scoort een 9,1 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis La Bastide (+ camping)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis La Bastide (+ camping)**** in Coussac Bonneval, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 110 vakantiefoto's van Vakantiehuis La Bastide (+ camping)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limousin. Vergelijk Vakantiehuis La Bastide (+ camping)**** met andere accommodaties in Coussac Bonneval.

28 beoordelingen over La Bastide (+ camping)****

met vrienden, Apr. 2012
"Paradijs voor rustzoekers en wandelaars"
w sloot
21-4-2012 Afgelopen week voor de 2e keer bij Patricia en Eugen geweest en gelogeerd in huis Loire. Het is een compleet huis met 2 slaapkamers met fijne bedden en het is er superstil, als je geluk hebt hoor je s\nachts de uil roepen en het ruisen van een beekje. Het weer was een beetje on-frans, maar we hadden een fantastische houtkachel in huis! Supergastvrije mensen en een prachtige omgeving zorgen voor de rest. Goede WiFi en schotel-tv
Aanrader, ook voor grote gezelschappen zeer geschikt!

"Hoge verwachtingen kwamen niet uit"
J. Herman
4-12-2011 zeer vriendelijk Nederlands stel met leuke woningen. Helaas zijn woningen met veel prullaria ingericht en misten we de betrokkenheid om de woningen van onkruid te ontdoen, paar speeltoestellen neer te zetten etc. Zwembad meeste tijd troebel, in omgeving leuk dorpje, paar aardige meertjes en leuk kreeftjes vangen

"Vakantiehuisjes La Bastide "geweldig""
Fam Weenink
12-1-2012 Heerlijke huisjes met een ruime zit in de woonkamer voor iedereen , ook buiten is alles van alle gemakke voorzien. Een gezellige tuinbank aan de voorkant van de huisjes en achter tuinmeubilair met ook nog heerlijke ligstoelen. De omgeving bied ook veel vertier je kunt kano varen , paardrijden en zwemmen in de buurt. Wij hebben een gezellige week gehad bij Patricia en Eugen ,komen graag nog eens terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiehuis La Bastide (+ campin...

"Top locatie"
annette_schapers
12-6-2011 Afgelopen week zijn wij voor de 3e keer op de La Bastide geweest. Dit jaar hebben wij gekozen voor huisje Loire. Dit huisje is knus ingericht en van alle gemakken voorzien. De ligging van La Bastide is perfect. De ontvangst op de La Bastide door Patricia en Eugene is heel hartelijk. De dag van aankomst kun je deelnemen aan het aankomstdiner (tegen een kleine vergoeding), wat wel zo prettig is als je de hele dag in de auto hebt gezeten.

La Bastide ligt in een hele rustige en mooie omgeving. Dit jaar hebben wij de omgeving met de fiets ontdekt. Wat een prachtig stuk natuur kom je tegen met overal wel een knus dorpje in de stijl van de Limousin.

Wil je écht een week rust, mooie natuur en gastvrijheid om je heen, ga dan eens een kijkje nemen in Coussac Bonneval met La Bastide als onderkomen.

Patricia en Eugene weer bedankt voor de heerlijke week!

met partner, Mei 2011
"Rust, ruimte en prachtige omgeving."
Fam. Schouten
22-5-2011 Met z'n tweetjes en onze hond een heerlijke week gehad bij zeer vriendelijke Nederlandse eigenaren Eugen en Patricia in het vrijstaande huis Haute Vienne met goede bedden, groot formuis, vaatwasser en TV. Lekker ongedwongen accommodatie zonder poespas. Douche ietwat onhandig (geen opstaande rand dus dweil erbij), prachtig weer zodat we veel buiten konden zijn. Dorpje op loopafstand waar een goede bakker en slager zitten alsmede 2 kleine winkeltjes voor alledaagse boodschappen. Schitterende rustige omgeving waar je heerlijk doorheen kunt rijden of wandelen naar leuke dorpjes en stadjes en vriendelijke Franse mensen! Voor ons was het iets meer dan 1.000 km dus goed op een dag te doen.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Absolute aanrader"
familie Kuijpers
9-5-2011 Wat een ruimte, wat een natuur, wat een rust en wat een gastvrijheid.
Ook onze jongens van 10 en 14 jaar hebben zich uitstekend vermaakt.
Persoonlijk vindt ik het ook prettig dat Eugen en Patricia Nederlanders zijn zodat je in geval van nood altijd een goede tolk in de nabijheid hebt.

met partner, Okt. 2010
"Mooi gelegen in een leuke streek"
Mieke Kickken
28-3-2011 Wij hadden vorig jaar aan een prijsvraag mee gedaan en een week in La Bastide gewonnen. We hebben in de herfstvakantie (oktober 2010) in het huisje Bretagne gelogeerd. We werden heel hartelijk door Eugen en Patricia ontvangen en hebben het erg naar onze zin gehad. Er is in de omgeving genoeg te beleven: de steden Limoges en Perigueux, oude kastelen, het indrukwekkende Ouradour sur Glane, etc.
We danken Eugen en Patricia voor hun gastvrijheid,
Fam. Kickken

met partner, Sept. 2010
"Geweldig huisje...."
Jack, Christa en Ta...
4-10-2010 We hebben 16 dagen huisje Bretagne gehuurd. Het voelde vanaf het eerste moment goed. Het was een thuis komen, de inrichting van huisje Bretagne en lokatie van 'La Bastide' waren prima. Beter kon je het niet voorstellen.
Een dikke pluim voor het gastpaar Eugen en Patricia ! Geen zin om te koken, dan kun je ook voor een kleine meerprijs bij hun aanschuiven (wel reserveren). Zij weten ondertussen wel hoe je kunt "leven als god in Frankrijk". Het is een heel gezellig en vriendelijk jong-koppel, niets is te veel. Het dorp Coussac Bonneval heeft 'n bakker, slager, 2 kleine winkeltjes en restaurantjes. Je hoeft in principe niet eens het dorp uit. Met onze hond heerlijk kunnen wandelen, 2 flinke heide gebieden met wandelroutes, en in 'La Marche' starten ook verschilllende wandelroutes (alles in de omgeving). Voor ons de eerste vakantie in Frankrijk, wij gaan zeker nog een keer terug. Het is ons prima bevallen, iedere dag weer iets nieuws bekijken. Rust, ruimte, ...en ook nog lekker weer.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Heerlijke vakantie"
Jan
27-8-2010 Ik vroeg me bijna af of een beoordeling nog wel op zijn plaats is, want we kunnen ons volledig aansluiten bij voorgaande commentaren. Eugene en Patricia zijn zéér vriendelijk en maken nergens een probleem van. Mooi terrein met diversiteit aan huisjes. Geen grote stad in de buurt (vandaar geen 9 voor de ligging), maar even zoeken en er is voor de vakantie echt wat te beleven. Terras aan de voorkant ideaal voor klets met de buren... terras achterkant heerlijk rustig om je lekker terug te trekken. Huisjes volledig ingericht, goede bedden. Afwerking (plintjes, wandjes, kitwerk, ...) beetje eigenaardig voor de klusser met oog voor detail, maar voor een vakantievierder absoluut geen belemmering. Alle andere facetten van de vakantie maken dit punt volledig ondergeschikt. Gezellig en goed eten verzorgd door de eigenaren en zeer schappelijke prijzen voor deze maaltijden en bv. een fles wijn. Wij hebben enorm genoten... alles op het gemakje. Het plaatje klopt.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fijn vakantie-adres, kindvriendelijk"
x
1-8-2010 Leuk kleinschalig vakantie-adres.
Wij hebben deze zomer 2 weken vakantiehuisje Normandië gehuurd. Het is ruim, leuk opgezet en in de zomervakantie erg gezellig voor de kinderen (en voor ouders) omdat er veel gezinnen met jonge kinderen verblijven. Zwembaden zijn leuk, groot genoeg voor de kinderen. Het wordt alleen vaak niet goed afgesloten waardoor spelen op het "veld" wel enig toezicht vraagt voor kinderen zonder zwemdiploma. Het eten was prima. Huisje is goed, alleen niet superschoon, kleine lekkage en kastruimte beperkt. Fijn dat er een tweede toilet boven is en ook de "tuin" is lekker ruim.
Coussac Bonneval is een leuk dorpje met veel mogelijkheden voor uitstapjes binnen een uurtje rijden. Genoeg te doen gedurende 2 weken.