25-9-2011
Dit jaar voor de tweede keer naar deze heerlijk rustige camping, waar de eigenaren weten hoe een onbezorgde vakantie eruit moet zien. Veel informatie met folders of Arjan zijn tips, het heerlijke brood wat bij je tent wordt bezorgd, schoon sanitair en kids vermaken zich goed. Voor onze jongste (2 jaar) was er een zandbak met speelgoed en een speeltuintje, de grotere (6 en 8 jaar) vermaken zich op de trampoline, voetbalveld, schommels of gingen kevers vangen.
En voor ons als ouders liggen er stapels nederlandse tijdschriften en een kast vol boeken. Ook is de computer met gratis internetgebruik erg handig.
Het enige minpuntje (wat ook een pluspunt is vanwege de rust en de natuur), is dat het in een niet erg toeristisch gebied ligt, waardoor je voor uitstapjes soms wel wat langer (+- half uur) in de auto moet zitten.
18-9-2011
Een camping om nooit meer terug te keren. Zelfde ervaring als andere kampeerders. Mijn man en ikzelf werden onthaald als op een internaat. Uitermate lomp en dictatoriaal. Na alle regels en voorschriften was de man verdwenen. Een camping om nooit meer terug te keren. ga liever 5 km verder... Voor beter en vooral veel vriendelijker.
23-1-2012
Heel hartelijk onthaal afgelopen zomer. We komen al 5 jaar terug en zien de camping groeien, maar niet te groot. Lekker dat er een zwembad komt, zodat de kinderen heerlijk kunnen zwemmen terwijl ik lekker een boek kan lezen. Ook erg gezellig is het eten aan het eind van de dag. Jolanda het smaakte weer heerlijk. Je hoeft hier niets, maar er kan heel veel. Arjan is erg behulpzaam en probeert het iedereen naar de zin te maken. Kortom voor jonge gezinnen, natuurliefhebbers en rustzoekers de ideale camping!!