Camping Des Alouettes*** in Cognac-la-Forêt Frankrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Des Alouettes***

27 mei 2012

Camping Des Alouettes*** Cognac-la-Forêt

Beoordelingen Camping Des Alouettes***

Les Alouettes, 87310, Cognac-la-Forêt
Camping Des Alouettes scoort een 8,1 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Des Alouettes***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Des Alouettes*** in Cognac-la-Forêt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Camping Des Alouettes*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limousin. Vergelijk Camping Des Alouettes*** met andere accommodaties in Cognac-la-Forêt.

35 beoordelingen over Des Alouettes***

"Fantastische camping"
Linda
25-9-2011 Dit jaar voor de tweede keer naar deze heerlijk rustige camping, waar de eigenaren weten hoe een onbezorgde vakantie eruit moet zien. Veel informatie met folders of Arjan zijn tips, het heerlijke brood wat bij je tent wordt bezorgd, schoon sanitair en kids vermaken zich goed. Voor onze jongste (2 jaar) was er een zandbak met speelgoed en een speeltuintje, de grotere (6 en 8 jaar) vermaken zich op de trampoline, voetbalveld, schommels of gingen kevers vangen.

En voor ons als ouders liggen er stapels nederlandse tijdschriften en een kast vol boeken. Ook is de computer met gratis internetgebruik erg handig.
Het enige minpuntje (wat ook een pluspunt is vanwege de rust en de natuur), is dat het in een niet erg toeristisch gebied ligt, waardoor je voor uitstapjes soms wel wat langer (+- half uur) in de auto moet zitten.

"Nooit meer"
Franky_dep
18-9-2011 Een camping om nooit meer terug te keren. Zelfde ervaring als andere kampeerders. Mijn man en ikzelf werden onthaald als op een internaat. Uitermate lomp en dictatoriaal. Na alle regels en voorschriften was de man verdwenen. Een camping om nooit meer terug te keren. ga liever 5 km verder... Voor beter en vooral veel vriendelijker.

"Heerlijk bijkomen en genieten met de kids"
fam Van Esseveldt
23-1-2012 Heel hartelijk onthaal afgelopen zomer. We komen al 5 jaar terug en zien de camping groeien, maar niet te groot. Lekker dat er een zwembad komt, zodat de kinderen heerlijk kunnen zwemmen terwijl ik lekker een boek kan lezen. Ook erg gezellig is het eten aan het eind van de dag. Jolanda het smaakte weer heerlijk. Je hoeft hier niets, maar er kan heel veel. Arjan is erg behulpzaam en probeert het iedereen naar de zin te maken. Kortom voor jonge gezinnen, natuurliefhebbers en rustzoekers de ideale camping!!

"Heel gastvrij en een camping om naar terug te gaan"
fam. j.ph. knol
22-6-2011 Een warm welkom door de eigenaar op een prachtige camping met mooie grote plaatsen en zeer schoon sanitair. Een paar keer per week table d'hôte en op woensdag kan er een hele of halve gegrilde kip met of zonder frites worden besteld. Wij als wandelaars hebben genoten van de omgeving. Wij zijn er een aantal dagen geweest in het voorseizoen (2011) en zijn zeker van plan om er verder in het jaar weer naar toe te gaan.

"We waren met z,n tweetjes en waren tevreden."
Meite
19-7-2011 Een leuke camping, je hebt er grote plaatsen.
Als je aankomt wordt je door de eigenaar rondgeleid en de regels verteld.
Erg duidelijk ,zo hoef je niets te zoeken .
Op maandag kan je er eten en kookt de vrouw des huizes, dit was erg lekker en gezellig,en niet duur.
Wij waren in het voorseizoen, dus hoe het in het hoogseizoen is weet

met partner, 2011
"Goede camping"
Paul en Els
31-5-2011 Wij hebben drie weken op de camping gestaan,en hebben dit als prettig ervaren.
alles is goed geregeld de service is perfect ,Arjan en Jolanda zijn leuke behulpzame en vriendelijke campingbeheerder. We zullen zeker nog eens terug komen.
Groeten Paul en Els en Bink uit roosendaal

"Geweldige camping"
Fam berkenvelder
21-8-2011 een mooie camping die nog in op bouw is grote plaatsen voor kleine kinderen is er niet veel tedoen. Wij hebben zelf 2 personen 3 weken eind mei begin juni daar gestaan en hebben het geweldig naar onz zin gehad.voor wandelaars is het een schitterend gebied, nog niet zo veel toeristen.de eigenaars doen er alles wat in hun vermogen licht om het naar je zin te maken.Dat de eigenaar je de camping laat zien als je aankomt is enkel maar te waarderen geef blijk van betrokenheid met zijn gasten.Zeker een camping om terug tekomen.Eigennaars bedankt voor de drie geweldige weken.

"Nooit meer"
Frans
13-7-2011 De camping, an sich,is niets mis mee. Maar nu even onze ervaringen.Wij kwamen op 25-05-2011
aan op Des Alouettes. Ik parkeerde de auto met caravan bij de ingang in de schaduw -,en kwam met de papieren naar de receptie- maar dat mocht niet,Hij moest in de volle zon.Ik zette de auto waar het moest en toen zei hij tegen mijn vrouw, u er eens even uit. Dat deed ze en toen liet hij haar de hele camping zien en dat allemaal voor 1 nacht. Voor ons geen camping om nog eens naar toe te gaan. De eigenaar wilde m.i.duidelijk laten zien wie de baas was op de camping.
Met vriendelijke groet, Frans.

met partner, Mei 2011
"Goede camping, top prijs/kwaliteit verhouding"
van gils
8-5-2011 Fijne camping met Ned. eigenaren die er alles aan doen om je verblijf prettig en aangenaam te laten verlopen. Mooie ruime plaatsen, gratis internet en uitleen van boeken en tijdschriften. Elke ochtend de wereldkrant en het brood wordt na bestelling op de plaats bezorgd. Sanitair niet luxe maar super, super schoon. In de buurt genoeg te doen voor een paar dagen, Ouradour en een kastelenroute, St Junien, kortom een fijn verblijf op een rustige camping

met vrienden, Sept. 2010
"Hier kom ik terug"
Fam. Koop
5-9-2010 Op de terugreis naar Nederland kwamen we hier voor een nachtje uit.Ondanks dat werden we door de Nederlandse eigenaar hartelijk ontvangen en rondgeleid. Ondanks het naseizoen was de camping nog aardig bezet. Geen commercieel geneuzel, geen zwembad, geen superdeluxe Zuid Frankrijk camping met disco). Gewoon kamperen zoals het moet zijn. Klein (65 plaatsen) en netjes. Voor de prijs van 11 euro mochten we onze 2 kleinen tentjes opzetten op een ruime plaats. Nog gezellig een pilsje gedronken en daarna heerlijk rustig geslapen. De camping ligt voor de verandering namelijk niet aan een drukken weg! In de directe omgeving ligt een zwemplas en de omgeving is heerlijk om te fietsen en te wandelen en Limoges ligt binnen bereik. Hulde voor de eigenaar die je duidelijk maakt dat je welkom bent!