Chalet Vakantiepark Les Hameaux de Miel**** in Beynat (Correze) Frankrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Chalet Vakantiepark Les Hameaux de Miel****

27 mei 2012

Chalet Vakantiepark Les Hameaux de Miel**** Beynat (Correze)

Beoordelingen Chalet Vakantiepark Les Hameaux de Miel****

Lotissement Miel, 19190, Beynat (Correze)
Chalet Vakantiepark Les Hameaux de Miel scoort een 8,1 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Vakantiepark Les Hameaux de Miel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Vakantiepark Les Hameaux de Miel**** in Beynat (Correze), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Chalet Vakantiepark Les Hameaux de Miel**** vinden. Je kunt 1 video van Chalet Vakantiepark Les Hameaux de Miel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limousin. Vergelijk Chalet Vakantiepark Les Hameaux de Miel**** met andere accommodaties in Beynat (Correze).

31 beoordelingen over Vakantiepark Les Hameaux de Miel****

"Heerlijk rustig en netjes verzorgd"
marijke
28-9-2011 We zijn met onze kleine kinderen (2 en 1) hier geweest in het naseizoen. Mooi groen park. Heerlijk meer op 5 minuten lopen. Leuke omgeving met stadjes en uitstapjes (met de auto).

Huisje is eenvoudig - dat wisten we van tevoren. We zijn een tent gewend, dus voor ons was het luxe. Maar keurig netjes. We hadden een huisje vooraan in het park, dus vlakbij het zwembad. Dat was prima. De kinderen konden lekker spelen op het grasveldje bij het huisje.

Het buitenbad was te koud, maar het overdekte zwembad was heerlijk warm.

Broodjesservice was uitstekend (brood op de tuintafel), maar stopte helaas per 1 september. Hebben er maar een paar dagen van kunnen genieten. Zelfde geldt voor animatie. Na 31 augustus was het erg rustig / uitgestorven.

Toch nog enkele minpuntjes:
- Bedden waren erg slecht. Geen aanrader voor mensen met rugklachten.
- Volgens beschrijvingen zou er wifi zijn. Dat is alleen het geval bij de bar / receptie, maar van zeer matige en wisselende kwaliteit.

"Aangenaam"
ranschaert Wendy
16-9-2011 rustgevend, aangenaam met zwembad, alsook het meer in de buurt. voor omgeving moet je de auto nemen. Maar op vakantie met 2 kleine kinderen om uit te rusten en niks te doen behlve van de kinderen te genieten is het ideaal.

met oudere kinderen, 2011
"Heerlijk park"
Conny
1-8-2011 We zijn in juli voor de 2e keer naar dit park geweest. Het is een heerlijk rustig park, niet te groot en in een prachtige omgeving. Huisje was schoon en goed onderhouden. Het meer is voor de kinderen leuk en het is daar lekker zwemmen. Veel mooie dorpen en stadjes in de omgeving. Personeel is vriendelijk en er waren zelfs 2 nederlands sprekende dames aanwezig.

"Prima plekje"
Charlie
24-7-2011 We zijn net terug van 2 weken in dit park. Chalet is prima en de inrichting ook ! Wel een waarschuwing ! Het weer was echt slecht en het lijkt alsof de bewolking er blijft hangen. Als je 50-100 km rijdt schijnt daar de zon in het dal bij Lac de Miel lijkt de bewolking/regen te blijven hangen De plaats heet denk ik daarom BeyNAT Het meertje is schoon en fijn ! In de omgeving is veel te zien !
Verder: Fijn ruim park, klantvriendelijk personeel, ideaal een zwembad en verwarmd zwembad, jammer dat er geen peuter zwemgedeelte is, matrassen zijn echt slecht ! In Beynat ligt een supermarkt ( 5min met de auto ) Genoten van de verse croissantjes elke morgen, die bezorgd worden tot aan je deur !
Tip van ons zoontje van 3: Park Anaconda in Bugue !

"Leuke Plaats"
Tamara
20-7-2011 Een leuke vakantie gehad. Nette Chalet, goed ingericht en netje onderhouden. Alleen waren de bedden van wat mindere kwaliteit. goed zwembad erbij, en buitenbad en een overdekt bad. ruime hoeveelheid aan ligstoelen rondom de baden. Bij de receptie vriendelijk persooneel, veel Frans sprekend personeel maar ook beginnend engels. Toen wij er waren, ook nederlands sprekend. Goede supermarkt in Beynat. Verder drie grote supermarkten in Tulle.

met partner, Sept. 2010
"Gewoon goed"
L.Seelig
29-9-2010 Prima chalet en erg schoon. Wij waren hier van 11 tot 18 sept. en het park was ongeveer voor 1/3 bezet. De receptie is weinig open, geen broodservice meer, dus heel erg stil. Mooie omgeving om te wandelen en Brive en Argentat zijn de moeite waard. De watervallen (cascades de Gimel) zijn erg mooi maar een flinke klimpartij. Boodschappen doen in Beynat is mogelijk(kleine super,bakker en slager) maar tussen 12 en 3 is bijna alles dicht. Overdag nog lekker warm, maar 's nachts behoorlijk koud. Wij waren beslist tevreden.

met vrienden, Aug. 2010
"Mooi vakantiepark"
fam. tielen
29-8-2010 veel te zien in de omgeving.
mooi meer met strand,springplank en glijbaan ( helaas buiten gebruik tijdens ons bezoek) in de buurt van het park : 5 minuten lopen en vrij toegankelijk voor de bewoners van les hameaux de miel.
goede broodservice elke morgen.
alleen jammer dat er veel franse gasten op dit park verblijven waarbij alle activiteiten frans zijn ;personeel spreekt hoofdzakelijk frans en weinig bv engels .
op het park zelf is een open en een overdekt zwembad aanwezig.
doordat er veel franse gasten verblijven was er voor onze kinderen ( 12+14 jaar weinig te doen.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Leuk verblijf gehad"
R. Walhout
15-10-2010 Dit chaletpark van beperkte omvang is leuk gelegen in de Corrèze, en vanuit het park zijn diverse bezienswaardigheden in de Corrèze, Lot en Dordogne gemakkelijk bereikbaar, zoals diverse grotten, watervallen en mooie dorpjes en stadjes. De sfeer op het park is gemoedelijk, en men is bereid je in het Engels te helpen als je er even niet uitkomt in het Frans. De chalet is van goede kwaliteit, met uitzondering van één aspect: de matrassen in de bedden, die moeten hoognodig worden vervangen. De dunne doorgelegen foamplakkaten die nu voor matras moeten doorgaan, passen totaal niet bij de verdere uitrusting van de chalets, die inclusief vaatwasser ronduit goed mag worden genoemd. Tip: ga naar de boerenmarkten in Beynat en Ste Fortunade, en eet en socialiseer daar samen met de lokale bevolking. Voor de supermarkt moet je wel 20km rijden naar Tulle (Leclerc en Auchan).

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Heerlijke vakantie"
Judith
18-8-2010 Gezellig vakantiepark, veel ruimte, mooie huisjes.
Heerlijk elke ochtend bezorging van stokbrood bij je chalet. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Het meer is schoon en lekker zwemmen zeker voor kinderen! Met springplanken en glijbaan.

Geweldige vakantie!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Plezierig vakantiepark"
fam. Bertels
12-8-2010 Wij kwamen van een grote camping. Onze zoon van 4 zei bij aankomst: "Heb ruimte hier". Goede balans tussen privacy en openheid door gespreide ligging huisjes. Kinderen hebben heerlijk gespeeld met andere kids. Voorzieningen op het park zijn eenvoudig, maar voor de kinderen was het voldoende. Centrale gedeelte doet wat kaal aan, zou wat meer "opgeleukt" kunnen worden. Het boomklim avonturenpark bij het "andere" meer (10 min) is een absolute aanrader voor iets oudere kinderen. Veel te zien en te doen in de omgeving. Weer was overigens wat minder fraai, daarom plezierig dat het chalet prima is om in te verblijven.