20-1-2012
Dit is een hele leuke camping met fantastische ligging, de gastvrijheid is heel goed, en het sanitair is ook geweldig. Recent en bijzonder schoon. Sommige plaatsen zijn direct aan de rivier, erg idyllisch. Andere plekken liggen wat verder van de rivier, maar zijn ook fijn. Het kan in Augustus wat druk zijn, maar waar is dat nu niet.
Er zijn heel veel Nederlandse kinderen op de camping, maar daar ondervind je vrijwel geen hinder van. 's Avonds is er bij het kasteel 2x per week een disco, maar die is om 23 uur afgelopen. Erg leuk voor de wat oudere kinderen, maar niet storend voor wat jongere kinderen. Wij zouden werkelijk waar geen minpunt kunnen bedenken voor deze prachtig gelegen camping!
16-8-2010
Op het eerste gezicht een mooie camping (doordat het prachtig ligt en er staat een mooi kasteel op). De plaatsen zijn echter zeer klein en erg op-en-in-elkaar, hutje-mutje en daardoor weinig privacy. In juli is er een paar keer per week een optreden op het terras van het kasteel. De muziek (tot ca. 12 uur 's nachts) is over het hele terrein goed te horen. Voor kleine kinderen is er weinig/geen ruimte om bij de tent te spelen. Wij zijn na één nacht vertrokken en op zoek gegaan naar een andere camping.
28-9-2010
We hebben met 2 volwassen en 2 kinderen in een stacaravan doorgebracht. Deze is voorzien van alle gemakken en was vrij nieuw en netjes gepoetst. De plaats was ruim opgezet. Wat betreft de drukte viel het wel mee, wij zaten er de laatste 2 weken van de vakantie. Het eten in het kasteel was niet echt indrukwekend (maar wel wat je mag verwachten van een "camping" restaurant. In de omgeving (argentat) voldoende gelegenheden tot een lekker en betaalbaar avondmaal. Zwembad was goed, zonder poespas van glijbanen, stroomversnellingen ed. Omgeving is schitterend en voldoende mogelijkheden tot uitstapjes die ook voor de kinderen leuk zijn (grotten, kastelen, authentiek dorpjes, tour de merle, waterval, kanoën, mountenbike en wandeltochten etc. Padirac (grot) is wel aan te bevelen maar zorg wel dat je er voor 10uur bent anders is de wachttijd vrij lang. Rocamadour is leuk om van een afstand te zien maar niet om te bezoeken, zeer toeristisch en weinig toegevoegde waarde.