Vakantie Beoordelingen Argentat (Correze) Limousin vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Argentat (Correze)

5,6

27 mei 2012

Argentat (Correze)

Beoordelingen Argentat (Correze)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Argentat (Correze). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Argentat (Correze). Ben je zelf op vakantie geweest naar Argentat (Correze)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Argentat (Correze) scoort een 7,5 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 3 Campings, 9 Vakantiehuizen en 2 Hotels in Argentat (Correze). Op Zoover vind je bovendien 25 vakantiefoto's van Argentat (Correze). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Argentat (Correze). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limousin.

18 beoordelingen over Argentat (Correze)

5,6
6,7
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Weinig inspirerend..."
Gijsbert en Rianne
Sfeer
5-5-2012 De ligging van Argentat is mooi, maar de plaats zelf biedt weinig mogelijkheden. In de omgeving zijn die mogelijkheden echter voldoende te vinden.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Leuk om te wandelen"
Joyce de Bruijn
Sfeer
6-5-2012 Ga vooral een ijsje eten in een van de restaurantjes langs de kade van de Dordogne.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Mooie authentieke omgeving"
Marc
Sfeer
1-5-2012 Ik was geen fan van Frankrijk, maar wellicht moet ik mijn mening herzien.

"Rustige plaats"
discholten
Sfeer
14-10-2011 Het is een rustig plaatjes waar niet zo heel veel te doen is. Er zijn genoeg winkeld en een mooie kade waar je heerlijk naar de Dordogne kunt kijken

"Rustig stadje in een prachtomgeving"
fam De Vos
Sfeer
31-12-2011 mooie streek, groen, rust !!
wij vertoefden op camping "La Belle Etoile" (Reygades)omdat die een VERWARMD zwembad heeft in tegenstelleing tot alle andere campings in de buurt!!! ideaal voor de kids!! een aanrader!

met partner, Apr. 2011
"Zo mooi dat we over twee jaar gaan wonen"
hannake kinkel
Sfeer
22-4-2011 De correze is een prachtige plek, Argentat een mooi stad aan de dordogne. wij vinden het een mooi gebied, om te wandelen, fietsen, paard rijden, vissen. De koffiehuizen zijn in de morgen om zes uur open voor je eerste kopje koffie of je laatste wijntje. Geweldige sfeer. Een aanrader, Auberge, des ruines de merle, in het prachtige plaatsje St. Cirgues la loutre, ongeveer 20 km van Argentat.

met partner, Juli 2010
"Idyllisch plaatsje"
Westzaner
Sfeer
24-8-2010 Idyllisch plaatste aan de rivier Dordogne. Kleine boulevard met aantal leuke tentjes waar je redelijk goed kan eten, wat drinken of overdag een ijsje happen. De omgeving is prachtig. Veel natuur en diverse kleine dorpjes in de buurt waar de tijd heeft stilgestaan, zo lijkt het.

met partner, Juli 2010
"Klein dorpje,"
Diana
Sfeer
14-5-2012 Voor het dorpje hoef je het niet te doen, alleen langs de Dordogne is het gezellig. De omgeving uit het dorp is leuker!

met vrienden, Sept. 2009
"Mooi aan het water"
Bianca
Sfeer
12-6-2010 Leuk stadje met historie. Ligt leuk aan het water waar een aantal prima eettentjes te vinden zijn.

Familie, Juli 2008
de Rede
Omgeving
2-8-2008 Héél leuk stadje om te onthaasten. Je moet echt niet heel ver rijden om prachtige en authentieke plekjes te vinden in deze streek.
Heel veel oude huizen met leien daken, 'des lauzes', en prachtige oude straatjes.
Een strand is hier niet, normaal, wij bevinden ons niet aan zee, maar de mooie wandelkades aan de rivier de Dordogne maken dit meer dan goed.
Argentat-Sur-Dordogne is kort gelegen tegen andere hele mooie bekende plekjes zoals er zijn; het prachtige Château de Merle, met in de buurt een ander kasteel 'Château Carbonnière' met aan zijn voet vervallen huizen, waarvan sommige nog de naam en de bouwdatum van de bouwheer bezitten boven de deur. Eéntje had als datum het jaar 1630.
Zeker het bezoeken waard zijn ook: Beaulieu, Gimel-les-Cascades, Turenne, Collonges-la-Rouge en vele andere leuke plekjes.
Op ongeveer een uur rijden van Argentat-Sur-Dordogne bevind zich hoog op een rots gelegen een beroemd bedevaartsoord: Rocamadour.