7-6-2012
Net terug van een heerlijk verblijf van een paar dagen chez l'Ours, oftewel à l'ombre du fort. De locatie is uitstekend, de ontvangst is allerhartelijkst en het voelt als thuiskomen. Niets is Rob en Linda te veel. De kamers zijn ruim en mooi, het is schoon, het ontbijt is top, een fijn zwembad en de gastvrijheid is ongekend. Het dorp, het fort de grotten, de bus, de trein, alles is op loopafstand. Kortom een aanrader voor een korte of lange vakantie.
Eigenaar zegt:
Heel erg bedankt voor deze fijne beoordeling. We zijn ook van mening dat een Chambre d'Hotes je het gevoel moet geven om bij "vrienden" op bezoek te gaan. We hebben met plezier de highlights van de regio besproken.
20-5-2012
Wederom ruim een week hier verbleven als uitvalsbasis voor onze geplande uitstappen. Ook nu weer van harte welkom en een prima verzorging. Verwacht geen overdreven luxe, maar wel gezelligheid, warmte, respect en voel je nog eens echt van harte welkom, zoals het hoort.
Eigenaar zegt:
Het was weer fijn om jullie te mogen ontvangen. Het is altijd lachen en gezellig als jullie er zijn. We hebben weer genoten van de verhalen rond de brocantes en antiekwinkeltjes. We weten er nog veel meer :-).