Beoordelingen Camping Les Salisses****

22 mei 2013

Les Salisses****
Beoordelingen Camping Les Salisses****
Route de la Mer , F-34450, Vias Plage
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Les Salisses**** in Vias Plage, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Les Salisses**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Les Salisses scoort een 7,6 uit 10, op basis van 166 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Les Salisses**** in Vias Plage, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Les Salisses****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Les Salisses**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 81 vakantiefoto's van Camping Les Salisses**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Les Salisses**** met andere accommodaties in Vias Plage.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Les Salisses****

6,7
6,5
6,5
met jonge kinderen, Juli 2012
"Mooie camping, wel heel Frans"
Wendy Tinbergen
18-9-2012 Via TO een stacaravan gehuurd, deze was prima in orde. Ruime plek met veranda. Kampeerplaatsen op camping wel heel klein. Camping zelf is vrij groot, twee zwembaden. Californian zwembad was het leukste voor zoon van 6, jammer dat daar geen glijbanen waren. Maar 2 speeltuintjes Jammer. De camping zelf is volledig gericht op Fransen, in de periode dat wij er waren was het zeker 90% Frans. Alles is ook in het Frans. Iedere avond wel iets te doen, maar in het Frans. Kidsclub ook alleen in het Frans. Voor je rust moet je niet naar deze camping komen, maar op een hutje op de hei gaan zitten. 's Avonds veel geluid van het pretpark op steenworp afstand en de animatie van het park zelf. Strand was op ongever 1,5 kilometer, voldoende parkeergelegenheid. Zelf niet gegeten op de camping in het restaurant. Wel 1x kip met friet gehaald bij de snackbar, maar de friet was niet te eten.
Al met al een camping waar je een leuke vakantie kan hebben, maar wij gaan hier niet meer terug.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Leuke camping vlakbij het strand"
Gerrit
17-7-2012 Leuke in de tijd dat wij er waren ook een nette en schone camping. Perfecte service van het personeel. Het Europark achter de camping is wel eens irritant maar ach daar moet je je maar gewoon bij neerleggen.
Wij gaan zeker nog een keertje terug naar deze camping maar dan wel als onze kids wat ouder zijn. Waren nu 4 en 7 jaar en ik zelf vindt de camping meer geschikt voor iets oudere kinderen. De zee ligt op loopafstand van de camping en de zwembaden zijn erg leuk. In de omgeving is Cap D'agde de moeite waard om heen te gaan er zijn ontzettend leuke boottrips te maken. Wij waren wel vroeg in het seizoen wat denk ik wel een voordeel was qua geluid, schoonmaak en drukte

met jonge kinderen, Juni 2012
"Super camping"
famillie de kort
26-7-2012 een zeer mooie en leuke camping met 2 zwembaden een nieuw sanitair gebouw wat 3 maal per dag wordt schoongemaakt .en de supermarkt met heerlijk vers afgebakken stokbrood .pizzatentje was ook super elke dag verse kip of een heerlijke pizza wat ter plaatse gemaakt werd.het personeel was overal super er spreekt er 1 vloeiend nederlands en de andere dames zijn dit aan het leren.op loopafstand van de camping ligt een hele mooie boulevard met leuke winkeltjes en heerlijke eettentjes ook op loopafstand ben je binnen 10 min bij de zee.er is ook een manege waar je elke dag een ritje kan gaan maken .het dorpje vias is ook de moeite waard.ook kan je met de auto verschillende dingen ondernemen bv naar de watervallen of naar het aquapark in cap agde.kortom een leuke camping !! en plezier moet je ook zelf een beetje maken maar dat komt wel goed met de verschillende tema s elke avond zoals en schuimparty karaoke en nog veel meer .

met partner, Juni 2012
"Prima camping,sanitair erg vuil,jammer."
Yvonne van Bol-Es
7-7-2012 Heerlijk dichtbij het strand.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Nooit meer!"
fam. nooitmeerterug...
10-8-2011 Deze camping is zeer geschikt voor jongeren en goedkoop volksvermaak. Mocht je graag vertoeven op een kermis, hutje mutje, zeker doen! De camping wordt mn bevolkt door schreeuwende, zuipende en vretende Johnny's en Anita's, die houden van schuimparties en veel bier, liefst al ' s ochtends aan de bar. Slapen kan je na een uur of vier 's nachts, dan is er enige rust.

Campingwinkel heeft lekker stokbrood, verder is er niet veel. Zwembad is klein en ligt direct naast de weg, waar de hele dag files staan. Inclusief het verplichte polsbandje, voelde het meer als een gevangenis.

Ideaal voor jongeren die iedere avond willen stappen, zuipen en aan strand liggen. Verder moet je hier niet komen voor iets anders!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima camping"
chris
21-8-2011 De caravan was van prima kwaliteit en was schoon.De auto kan naast de caravan worden neergezet.S'avonds is er altijd amusement geregeld met als hoogtepunt een schuimdisco.Wel last gehad van de vaste kermis(europark) die tot een uur of 2 doorgaat in de nacht.Een groot nadeel is dat als je van de camping af gaat je altijd in de file terecht komt.Op de camping zijn 2 zwembaden beschikbaar.Helaas soms zo druk dat men ook niet op de grond kon zitten,laat staan een ligstoel.Als men van de camping af gaat dan is het ongeveer 10 min lopen naar het strand.

"Wij komen weer terug"
famillie de kort
21-8-2011 camping sallisses is een leuke camping om heerlijk vakantie te houden wij zijn dit jaar alweer voor de derde keer geweest en hebben alweer geboekt voor volgend jaar.het is een camping met inderdaad wat leven in de brouwerij en als je dat niet prettig vindt moet je inderdaad naar een camping waar het s avonds om 10 uur al muisstil is. wij hebben ook jonge kinderen en die vermaken zich prima .je kunt er paardrijden aan de zee gezellig naar het strand karaoke en ook een hele leuke schuimparty elke vrijdag is er ook nog een heel mooi vuurwerk .en NEE dit is niet een camping voor alleen goedkoop volk zoals hieronder beschreven wordt.het personeel is zeer vriendelijk en ik denk dat je overal wel over kunt klagen maar geniet je hebt tenslotte vakantie

"Leuke Camping Jammer van Europark"
alexander
23-7-2011 Leuke Franse camping en van alle gemakken voorzien. Zwembad water heerlijk. Schoonmaak wordt veel aandacht aan besteed Hygiëne laat vooral door de gebruikers erna te wensen over. 3x per dag wordt er schoongemaakt en nabij de jeu de boules baan vaker. De douches zijn heerlijk behalve bij de jeu de boules baan verstelbaar. Centrum en strand goed bereikbaar. Franse Animatie met schuimdisco party voor de jeugd. Stokbrood van top kwaliteit in de camping winkel.

Geluidsoverlast zoals in de overige reacties.
JA het Europark gaat door tot 02.00 uur en hier vind je hinder van zodra de wind verkeerd staat. Ondanks dat we in een tent lagen tegenover het Park toch goed doorheen geslapen. mensen die een caravan huren zullen minder last ondervinden en aan de hand van de plaats op de camping.

Let op de staan plaatsen veel verschillende maten. oplossing vaak snel gemaakt door de behulpzame dames bij de receptie. Verplichte arm bandjes wordt netjes op gecontroleerd.

"Prima camping, maar......"
Maik Tielen
16-6-2011 Ben het grotendeels eens met alle vorige lofuitingen. Prima staanplaatsen, schitterend zwembad, mooie omgeving, fijn strand op loopafstand. Echter...., het sanitair was niet luxe, sanitair 2 is zelfs uit de tijd, maar de hygiënische staat was allerbelabberst. Ook was het water niet echt warm, maar oké, het kon er mee door. Wij kwamen op zon. 12 juni aan en op de woe.dag erna was er nog steeds niet schoongemaakt. Toen 's morgens de douches ook nog koud waren, heb ik een klacht ingediend. 's Middags waren er wel 5 mensen bezig met schoonmaken. Daarna weer van hetzelfde laken een pak. Vrijdags kwamen er bussen vol met jongeren, die in de bungalows verbleven, maar wel van het sanitair gebruik maakten. U raadt het al, een puinhoop, maar schoonmaken hó maar. 's Za.morgen stonk het er naar de urine en waren er diverse douches defect. E.e.a. gemeld zaterdagmiddag bij het afrekenen, maar an de receptie haalde men de schouders op!!! Geen aanrader dus.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Veel lawaai maar wel een leuke camping."
Fam. Janssen
19-8-2010 Een leuke camping maar wel heel veel lawaai s avonds en s nachts. Tussen 5.00 uur en 7.00 uur is het stil op de camping. Tot 02.00 uur heb je veel lawaai van het europark. Daarna heb je veel overlast van de jongeren die schreeuwend op de camping terug komen van het uitgaan. Ik heb geen bewaking gezien die hier iets aan doet. Verder een mooi zwembad en de zee op loopafstand. We hebben er een fijne vakantie van gemaakt. We hebben ons goed vermaakt. s morgens een heerlijk frans stokbroodje en krantje heerlijk.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit