Beoordelingen Camping Franceloc Les Ondines***

23 mei 2013

Franceloc Les Ondines***
Beoordelingen Camping Franceloc Les Ondines***
Cote Ouest , F-34450, Vias Plage
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Franceloc Les Ondines*** in Vias Plage, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Franceloc Les Ondines*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Franceloc Les Ondines scoort een 6,9 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Franceloc Les Ondines*** in Vias Plage, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Franceloc Les Ondines***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Franceloc Les Ondines*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Camping Franceloc Les Ondines*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Franceloc Les Ondines*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Franceloc Les Ondines*** met andere accommodaties in Vias Plage.

15 beoordelingen over Franceloc Les Ondines***

6,1
6,2
5,4
"Camping met heel weinig buitenlanders"
Nicky
22-8-2011 Dit is een erg franse camping waar je je als buitenlander een beetje buitengesloten voelt. Weinig buitenlanders op de camping aanwezig, de receptie spreekt buiten frans een klein beetje engels. Je moet een formulier tekenen dat de caming zelf geen enkele aansprakelijkheid betreft over mogelijke ongelukken in het zwembad. Qua activiteiten heb je geen idee wat er op het programa staat, allemaal in het frans dus.... De zee is idd te lopen, echter, drukke weg oversteken, dan langs die drukke weg lopen, geen stoep oid aanwezig, auto is gelukkig makkelijk te parkeren aan zee. Camping is echt niet gericht op buitenlanders! Onze stacaravan Habana + zag er heel erg netjes uit. De "handdoekjesreservering" van de ligbedden bij het zwembad viel ons heel erg mee, de badmeester houdt dit goed in de gaten, nog nooit zo goed gezien! Toch niet voor herhaling vatbaar omdat onze kinderen weinig aansluiting konden vinden met andere kinderen, dit omdat er weinig nederlanse gezinnen op de camping waren.

"Nooit meer"
johan
27-7-2011 Camping Les Ondines houd geen rekening met de gasten, zo stink het ernorm door dat er iets kapot is. We zijn al 3 keer naar de receptie geweest maar steeds gebeurd er vrij weinig, het probleem hebben we ondertussen maar zelf proberen op te lossen.

"Nooit meer"
Fam smit
18-7-2011 Deze camping is als een mierennest veel te dicht op elkaar, weinig te doen voor kinderen behalve het zwembad met glijbaan waar het zo druk is dat je niet eens in het water kan springen bijwijze van spreken. Er staan 2 tafeltennistaffels vlakbij de ingang vlak voor mobilehomes als je daar zit heb je een probleem met de heledag kinderen en in de avond grotere kinderen voor je verblijf. Personeel is wel vriendelijk. Echter als je iets wil gaan doen heb je de auto nodig. Er zijn een paar leuke plaatsen waar je kan verblijven maar de meeste plaatsen sta je boven op elkaar of zelfs onder de glijbanen. Nee hier nooit meer maar we hebben het zelf leuk gamaakt met ons gezin.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Franceloc Les Ondines*** ...

met partner, Aug. 2010
"Hele leuke en gezellige camping"
Jeanine Aarts
19-11-2010 Via een touroperator hebben we een een zeer luxe stacaravan gehuurd met airco en hebben het goed naar ons zin gehad. De zee en het strand waren ook honden welkom en is goed te lopen. Heel de dag door vers stokbrood en iedere avond life muziek. Ook een goedkope supermarkt binnen 2 km in vias center met lekker barbeque vlees.
Personeel is heel vriendelijk en camping is mooi aangelegd met perkjes en palmbomen. Kortom hier gaan wij volgend jaar weer naar toe.

met partner, Aug. 2010
"Fijne camping"
jeanine aarts
6-9-2010 Wij begrijpen echt niet waarom deze camping zulke slechte recenties heeft. Vanaf de eerste dag met heerlijk weer hebben we genoten van de franse gezellige sfeer. De caravans van Vacanselect waren netjes en zeer luxe, met airco. Ook hadden we een luifel, zodat je altijd wel schaduw had. Onze hond was overal welkom en er is in de buurt 5 min. rijden van de camping een strandje waar honden werden toegestaan. Je zit als je bij vacanselect boekt in een straatje met nederlanders waarmee we een leuk contact hadden. Heel de dag door vers brood en binnen 5 min. heb je een goedkope supermarkt (leader price) in Vias center. Ook voor mooie uitstapjes een prima plekje. Kortom, wij komen hier zeker nog een keertje terug.

met oudere kinderen, 2009
"Ronduit Ranzig"
Paul
17-9-2009 Eind juli 2009 deze camping bezocht. Alles erg dicht op elkaar, campeerplaatsen ongelijk door wortels van de bomen die er staan. Sanitair (verplichte afname als je met een tent bent...) was verschrikkelijk: De twee toiletten vooraan op de camping waren buiten gebruik omdat ze defect waren, de urinoirs stonden randje vol. Na een opmerking hierover kregen we zoiets als "gewoon erbij doen, lost zichzelf op...". We konden ook naar het andere sanitairgebouw aan de achterkant van de camping. Hebben we gedaan en het zag er prachtig gebouwd, maar verschrikkelijk vies uit. Bij gebrek aan beter leer hier wel snel op z'n Frans een toilet gebruiken. 's Avonds laat troffen we het gebouwtje leeg aan, dwz er waren geen andere gasten. Het was er prachtig: spaarzaam verlicht was het een schitterend gebouw met de binnenkant helemaal van witte steen met zwarte stipjes. Een soort marmer of zo? Alleen bij het doorlopen bleken alle stipjes te kunnen vliegen.... Vreselijk.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Camping zelf geen aanrader, omgeving wel"
Moppie100
7-1-2012 De camping was erg stoffig, als er een auto langs je caravan reed dan lag het stof op je bord. Wij hadden een caravan van touroperator, deze was niet schoongemaakt. Geklaagd bij de receptie en toen kregen we de schoonmaakkosten terug. De camping was voor ons ok, omdat we met vrienden waren maar inderdaad alleen maar fransen op de camping. Op zich geen punt (ben tenslotte in Frankrijk) maar de luidruchtige jongeren die drie huisjes naast ons hadden gehuurd en iedere nacht stomdronken de boel afbraken wel! Tot een uur of 5 duurde dit iedere nacht! Ookde jongeren (fransen) een aantal malen aangesproken waarna ze beterschap beloofden maar ja...Meerdere keren over geklaagd bij de receptie, maar er werd niets gedaan. Strandjes in de buurt en omgeving erg leuk! Wel lange files ieder uur van de dag richting de Super U maar ach, je hebt toch vakantie! Ik ga nog wel een keer terug naar deze streek!

met partner, Juni 2009
"Niet bijzonder"
henriette
5-7-2009 wij waren in juni een week op camping Les Ondines in Vias. mobilhome geboekt. bij aankomst geschrokken van de zeer dicht op elkaar staande stacaravans, camping deed zelfs bij halve bezetting al vol aan. ruime mobilhome, helaas was de inventaris ronduit vies. na klacht bij receptie netjes opgelost. zwembad veel te klein voor aantal gasten en de spa is alleen een bubbelbad dat vooral gebruikt wordt door kinderen. wij bleven er ver van. de ligging vlakbij het strand is wel mooi, er zijn nog kleine rustige strandjes in de directe omgeving. voornamelijk Franse gasten.

Familie, Sept. 2008
"Prettige camping"
David
15-9-2008 Wij zaten hier de eerste twee weken van september dus buiten het hoogseizoen. De caravans waren keurig en schoon. Het terrein netjes en goed onderhouden. Het zwembad geheel volgens verwachting. De campingwinkel was slechts halve dagen open en het restaurant helaas al gesloten. Hierover dus geen oordeel. Strand is te belopen maar inderdaad met kinderen eenvoudiger per auto bereikbaar (tot op het strand!)
Verder veel steden in de buurt. Cap d'agde, Montpellier (aanrader !), Beziers, Narbonne, Carcassonne. Allemaal erg aan te raden...!
Behalve de aanwezige muggen (momentopname) geen enkele klacht over de camping !

"Nette en rustige camping"
joyce schaper
31-8-2008 Kleine camping met veel franse wat wij positief ervaren hebben.
Alle activiteiten op mooie afstand(strand 800mtr, mooier strand 3 autominuten,pretpark 10 min. lopen,grote supermarkt 15 autominuten).
De mobilehome type titanium waar wij in verbeleven was in een woord SUPER!(zie site)
Internet,pizzeria,life muziek s'avonds.
En prima plek voor de amateurvisser.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?