Camping International les gorges du gardon** in Vers Pont du Gard Frankrijk beoordelingen 7.7 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 2.108 bezoekers online
Home > Frankrijk > Languedoc - Roussillon > Vers Pont du Gard > Camping International les gorges du gardon**

Beoordelingen Camping International les gorges du gardon**

9 februari 2012

6,5
de Glijbanen

Camping International les gorges du gardon scoort een 7,7 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping International les gorges du gardon**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping International les gorges du gardon** in Vers Pont du Gard, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Camping International les gorges du gardon** vinden. Je kunt 1 video van Camping International les gorges du gardon** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping International les gorges du gardon** met andere accommodaties in Vers Pont du Gard.

20 beoordelingen over International les gorges du gardon**

met oudere kinderen, Juli 2011
Prima camping, niets bijzonders
Ernst
18-8-2011 Camping ligt vlakbij de prachtige maar ook zeer toeristische Pont du Gard. Plaatsen zijn klein, camping is overvol. Wij hadden een huisje gehuurd, staan ook dicht op elkaar! Leuke animatie voor de kinderen. Zwembad is precies groot genoeg. Alles bij elkaar vonden we het een beetje duur voor de geleverde kwaliteit.

Prima gezinscamping
de Blokkies
4-8-2011 Fantastisch zwembad voor alle leeftijden, mogen iets meer ligbedden bij. Leuke animatie. Mooie grote plekken, jammer van de kiezels. Voldoende schaduw en zon. Sanitair is goed genoeg, het is en blijft een camping. Werd meermalen per dag gereinigd en wc papier aanwezig. Lekker dammen bouwen aan de rivier. Veel te doen in de omgeving, we zijn nog lang niet klaar. Speeltuin mag groter. Je kunt je kids met een gerust hart rond laten lopen. Voor herhaling vatbaar!!!

met oudere kinderen, Juli 2011
Sanitair zwaar onder de maat
Esther
18-7-2011 Sanitair wordt elk jaar slechter / viezer; wordt er wel eens iets vernieuwd??
Voor de rest gezellig en knus als altijd.
TO mag m.i. klanten vantevoren beter informeren over de veranderende verhouding tussen het aantal huisjes / kampeerplaaten; de plattegrond is te algemeen.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping International les gorges ...

Mooie natuur camping
h van der Gronden
30-6-2011 er zijn te weinig ligbedden en teveel stoelen bij het zwembad,dit is niet in verhouding!!
Er is wel een regelement maar er is GEEN toezicht hierop,zwemmers met langere broeken met onderbroek,dit is ongewenst.Tevens is voor vertrekkende campeurs het brood veel te laat!Het personeel is vriendelijk!

Prachtige ligging nabij pont du gard
Dirk
1-7-2011 Mooi zwembad, prachtige ligging in bos aan meer "de gard" ... met een kayak vaar je op 3km zo onder de pont du gard door!!!
Grootste ergenis vond ik het sanitair -> te weinig druk op het water, geen temp. regeling, de ene moment ijskoud en de andere moment veel te heet .... sterk verouderd maar wel proper... over de zwembaden kan ik me ook positief uitspreken

met partner, Apr. 2011
Mooie natuurcmping
h van der gronden
30-6-2011 er is wel en regelement maar niemand houdt zich hieraan, tevens is er geen toezicht op.men zwemt met lang badgoed incl. onderbroek,DIT IS ONGEWENST!!!voor vertrekkende campeurs is het brood veel te laat en dikwijls nog na 9.30 hr.de afzettingen naar het water is niet aanwezig zodat er ieder dag mensen voor je tent staan,terwijl je die plaats gehuurd hebt!!
het personeel werkt hard en is erg vriendelijk!

met oudere kinderen
Absolute aanrader
vandyck - frederick...
7-8-2010 Elk jaar doen wij een andere 4 sterren camping aan in Frankrijk. Dit jaar wegens te laat geboekt naar Gorges du gardon geweest met gemengde gevoelens!!
Enorm!! Ik snap niet waarom deze camping geen 4 sterren heeft . prachtig zwembad..enorm vriendelijke mensen..sanitair smetteloos!!!
Absolute aanrader voor jong en oud.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Beetje saai!
W. van Loo
31-8-2010 Wij zijn met 2 kinderen (9 en 13 jaar) in augustus 2010 naar deze camping geweest. Er waren wel veel kinderen, waaronder ook veel tieners, maar verder was het een beetje een saaie boel. Er is bijna geen zon op de camping, zoveel bomen staan er. Het sanitair was niet bepaald schoon te noemen. De omgeving is wel mooi, maar alles ligt toch wel een stuk van de camping af. De douches werkten niet allemaal, soms kwam er opeens geen water meer uit, fijn als je net met shampoo op je hoofd staat. Al met al is het een beetje een ouderwets aandoende camping.

met oudere kinderen, Juli 2010
Aanrader!!
familie vandyck
7-8-2010 Elk jaar opnieuw gaan we op een andere camping. Om er maar twee te noemen uit dezelfde Franceloc famile waren we vorig jaar op camping st laurent en het jaar daarvoor in la Village Tropical "san yen" te mezos. T verschil: Deze twee hadden 4 sterren.En daarmee is ook alles gezegt. het sanitair op Gorges du gardon was even proper. Het zwemparadijs was zelfs properder!!! Ik snap echt niet waarom er hier maar twee sterren zijn gegeven??!! onze stacaravan was tot in de topjes proper en verzorgt. De ontvangst en bediening van het campingpersoneel verdient een 10 op 10! Voor onze kinderen was het fijn vertoeven in het zwembad of in de rivier. De animatie s'avonds stopte op een deftig uur en daarna was het steeds muisstil op de camping.

met partner, Juli 2010
Niet meer voor ons!
Fam. Geense
1-8-2010 Een leuke camping voor als je van drukte houdt en disco/karaoke 's avonds. De standplaats was in ons geval van slechte kwaliteit. Er lagen allemaal stenen, waardoor je in de tent niet op blote voeten kunt lopen. Daarnaast was de plek ook nog eens erg klein. Het sanitair was redelijk nieuw, maar werd niet goed genoeg schoon gemaakt. De douches waren vies en spiegels waren ondergekladderd. Ook was het een nadeel dat de afvoer van de wastafels gewoon op de grond uitkwam. Ook de afvoer van de afwasbakken kwam uit in de douches, niet erg fris dus! De ligging aan de rivier de Gard is wel positief. Ook is er in de omgeving veel te doen.

6,4