Camping Domaine les Muriers** in Vendres-Plage Frankrijk beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Camping Domaine les Muriers**

5,9

28 mei 2012

Camping Domaine les Muriers** Vendres-Plage

Beoordelingen Camping Domaine les Muriers**

Avenue du Port Lieu dit Le Palasy, 34350, Vendres-Plage
Camping Domaine les Muriers scoort een 7,6 uit 10, op basis van 75 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Domaine les Muriers**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Domaine les Muriers** in Vendres-Plage, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Camping Domaine les Muriers** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Domaine les Muriers** met andere accommodaties in Vendres-Plage.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Domaine les Muriers**

5,8
"Erg leuke plaats vooral voor kinderen"
Frits
22-11-2011 Kindvriendelijke camping met grrot zwembad en vlakbij het strand

"Ideaal met kinderen, leuke animatie, mooi zwembad"
Sascha
5-8-2011 Deze overzichtelijke camping heeft 2 sterren maar als je het mij vraagt kan dit zeker voor een 3 sterren camping door, zeker wat de animatie betreft! Wij verbleven in een van de Pagan tenten, deze staat heel centraal op de camping ingedeeld. Het zwembad is TOP! Bedjes zijn te huur voor € 1,-. Geen strenge badmeesters, heel gemoedelijk.

De animatie is een enthousiaste club mensen die leuke/mooie shows neer kunnen zetten en heel persoonlijk met de kids omgaan. Een aantal keren per week worden er ook mensen ingehuurd van buiten de camping om een sfeervolle avond te brengen o.a. goochelshow, schuimparty met DJ, zangers.

De camping staat als laatste in rij van een hele boel andere campings in Vendres Plage waar net buiten de camping ook zoveel te doen is o.a. paardrijden, luchtkussenpark, mini-kermis, karten, tokkelen/adventure park. Vanaf de camping nog 800 meter door de duinen heen om op het mooie brede strand te komen. In Valras Plage (2 km) zijn veel leuke winkeltjes en restaurantjes.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Mooi gelegen camping, wel typisch Frans"
Broeke
5-9-2010 Deze zomervakantie naar Les Muriers geweest. We zaten in tent Pagan. Tent voldoet prima (alles aanwezig). Camping is mooi groot opgezet, tenten en stacaravans staan apart opgesteld met zwembad ertussen. Wij vonden de camping tegenvallen, uitgaande van de andere reacties op Zoover. Wat was er goed: zwembad (ideaal voor kinderen), animatie (laat, maar leuk voor de kinderen), ruime opzet camping, omgeving (sluis bij Beziers echt aanrader), vlak aan strand (Valras-plage en Serignan-plage zijn nog mooiere stranden). Wat viel er tegen: disco of andere muziek hoorbaar op gehele park tot standaard 23.30 uur. Wij hadden in de tent daarnaast erg veel last van onze (diverse) buren, die vaak tot wel 2.00 uur 's nachts voor de tent zaten. Kortom, wil je een beetje rust, kies dan geen tent. De stacaravans vonden we er leuk uitzien, ook ruim opgezet. Misschien gaan we ooit nog terug, maar dan wel als de kinderen wat ouder zijn en dan nemen we zeker een stacaravan.

"Super !"
Karin
9-8-2010 Wij zijn 2 weken op deze camping geweest. Het is ons zeer goed bevallen. We werden zeer vriendelijk onthaald bij de receptie. Er stond in de reispapieren dat je pas om 16.00 uur in het chalet kon, maar we kregen gelijk de sleutel (13.00). Het chalet wat we eerst kregen was oud en vies, terug naar de receptie en kregen zonder problemen de sleutel van een ander chalet. We zaten in C12, een mooie caravan met mooi aangelegd tuintje. Zit heel veel verschil in. Het zwembad was super ! Het strand is wel verder lopen dan 500 m, maar goed te bereiken. Schuin tegenover de camping staat een luchtkussenpark air2deux, erg leuk om heen te gaan. Kidsclub ook erg leuk, denk eraan dat de kinderen ALLEEN op zondag aangemeld kunnen worden, anders moet je weer een week wachten en mogen ze niet deelnemen aan activiteiten. We hebben mooi weer gehad, wel veel mistral wind, maar dat maakte de warmte wel draaglijk. Ik zou er zo weer naar toe gaan ! Afhaal was lekker (patat en pizza).Niet in rest.gegeten.

"Zeer goed meegevallen"
Reyniers Kurt
17-8-2010 prachtige camping in rustig gelegen gebied op zo'n 800 meter van het strand.
wij zaten in caravan C14 welke heel basic was. geregeld last gehad van mieren. alle eten moest je goed afsluiten. na enkele malen reclameren en na het ontdekken dat er een nest het bed was ingekropen hebben ze de caravan met produkt aangepakt en hebben we er drie dagen geen mier meer gezien. het zwembad was fantastisch. niet veel volk hoewel het alle dagen rond de 29° was. de animatoren waren ook heel goed en nederlands spreken was voor de meeste geen probleem. de avondshows waren iets minder en enkel in het frans wat waarschijnlijk normaal is voor de streek maar met 70% nederlandstaligen op de camping had ik iets meer moeite verwacht. drinken bestellen aan de bar tijdens de show kost veel geld. 1 cola, 2 fanta's en een biertje kosten ongeveer 15€. de camping is zeker een aanrader maar je kan beter iets meer uitgeven voor een caravan met wat meer luxe.

"Oké"
M&M
12-8-2010 Het is een rustige, kleinschalige camping. Het zwembad is top. Ons 6-persoons "chalet" (stacaravan) was helaas erg krap en bovendien niet echt schoon. We hadden echt pech want de meeste andere chalets waren groter en ook beter uitgerust. Waarschijnlijk zijn die eigendom van privé-personen? We hadden een week uitstekend weer, rond de 30 graden. Wel waaide het behoorlijk hard (windkracht 5) waardoor een bezoekje aan het strand niet echt lekker was (je werd gezandstraald!). De campingwinkel is prima voor de kleine boodschappen en bovendien de hele dag open (erg onfrans waar de winkels 's middags meestal gesloten zijn). Lidl en Hyper U zijn op 10 minuten afstand gelegen. De omgeving vonden wij ietwat tegenvallen. Uitstapjes naar Sete, Cap dagde, Carcossone (=aanrader), Narbonne en Beziers leiden steevast tot files, ook de binnenwegen stonden vol. Bovendien waren ze minder attractief dan de boekjes deden geloven. Het aninatieteam doet erg zijn best, maar spreekt alleen Frans!

met oudere kinderen
"Goede camping"
Johnny
11-7-2010 De bar was een minpunt, dranken werden meermaals ongekoeld geserveerd, het eten was er niet lekker: Geen aanrader om er te eten

met vrienden, Sept. 2009
"Echt leuk"
vandevelde david
24-9-2009 bij aankomst aan het onthaal heel vriendelijk boekje gekregen met alle info in 4talen papier waar de groote winkels waren enz in maal in het huisje alles goed veel ruimte en proper aalles in orde strand te berijken na 10 min te voet mooi omgeving

met jonge kinderen
"Proper kindvriendelijk vakantie domein"
jessica
12-8-2009 zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen huisjes zijn proper het ene huisje heeft geen tuin het andere wel wij hadden een van de mooiste huisjes met een heel mooie tuin c76 je kan dat aanvragen bij de boeking proper en alles in orde .mooi zwembad genoeg animatie dus zeker te doen

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Fantastisch"
hannah
10-10-2009 was een geweldige vakantie! Zou er zo weeer naar terug gaan, Het zwembad was geweldig je moest maar een klein stukje lopen naar het strand!
Het was fantastisch

1 2 3 4 5 volgende