21-8-2011
Wij hebben 2,5 week op de camping een hele leuke tijd gehad. Met (afneembare) polsbandjes kan je het strand op en af. Het strand is super dichtbij. Het zwembad is fantastisch, wordt goed door de badmeester(s) in de gaten gehouden en er zijn geweldige glijbanen. Officieel mogen kinderen vanaf 10 jaar er pas af, maar daar waren ze bij ons niet zo streng in. Er zit een goede bakker om de hoek. Het plaatsje Valras is goed te bereiken met een treintje. Het is ook ter voet te bereiken, alleen dat is wel een klein half uurtje lopen. De plaats was groot genoeg. Het sanitair vind ik matig, oud, w.c zonder bril (wel weer zo hygiënisch) en geen w.c.-papier. Er werd wel 3x per dag schoongemaakt, helaas alleen met een waterspuit. Het ligt toch aan de gasten om de boel goed te houden. Er is in de avond wel harde muziek van de buurcamping, maar als je kinderen lekker slapen is er geen probleem. De muziek stopt ook op een redelijke tijd. Wij hebben het wel enorm leuk gehad
14-8-2011
Voor de tweede keer deze camping bezocht, helaas gaat deze camping niet vooruit, maar achteruit! Wel supermooi aan het strand gelegen met een erg leuk zwembad. Maar het aftandse sanitair is aan vervanging toe en is nu echt vies aan het worden. Daarbij is er totaal geen animatie voor de kinderen, en is de animatie 's avonds niet om over naar huis te schrijven. De camping is totaal gericht op de franse gasten en doet bijna niets voor de andere gasten.De plaatsen zijn erg rommelig en onduidelijk ingericht. Aan het groenonderhoud op de camping wordt totaal niets gedaan. Ook is er regelmatig overlast van de strandtenten die tot half vier 's nachts lawaai maken... Dus al met al geen aanrader.
24-8-2011
Camping is erg rommelig met staanplaatsen en zeker het groen op de camping. Tennisbaan stelt ook weinig voor maar is te doen voor en potje tennis.
Zwembad en strand zijn prima. Strand ligt idiaal dicht bij de camping en het zwembad is ook erg leuk. Jammer dat het ook echt dicht gaat van 13:00 uur tot 14:00 je moet dan ook echt alles mee nemen mag niets laten liggen dus je hebt het idee dat je heel de dag aan het sjouwen bent. Verder zijn de glijbanen erg leuk voor de kids (en hun ouders).
Het sanitair is gewoon weg slecht. Is vies van schimmel en wordt alleen enkele keren per dag schoon?gespoten.
Valras zelf is erg gezellig en het eten is hier niet duur.
De pizzaria tegenover de camping is echt aan te raden!