Vakantiepark Club Lou Village**** in Valras-Plage Frankrijk beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Club Lou Village****

28 mei 2012

Vakantiepark Club Lou Village**** Valras-Plage

Beoordelingen Vakantiepark Club Lou Village****

Route de Vendres, 34350, Valras-Plage
Vakantiepark Club Lou Village scoort een 6,7 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Club Lou Village****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Club Lou Village**** in Valras-Plage, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Vakantiepark Club Lou Village**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Vakantiepark Club Lou Village**** met andere accommodaties in Valras-Plage.

30 beoordelingen over Club Lou Village****

6,5
6,1
6,2
6,4
met jonge kinderen, 2011
"Pal aan zee en bruisend leuk"
Driebergs gezin
Onderkomens
27-7-2011 Club Lou Village is een fantastische camping als je met 2 kinderen van 10 en 11 jaar een afwisselende bestemming zoekt. Direct aan zee, veel animatie van hele goede kwaliteit. Echt een vakantiebestemming om langer te vertoeven.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Aanrader voor strandgangers"
Leentje
Activiteiten
2-9-2010 Plaatsen tourcaravans/tenten liggen dicht bij het strand. Ongeveer nog 2 paden met caravans en tenten, rest is mobilehomes. Wij hadden toevallig 2 grote plekken naast elkaar, maar wel met uitzicht op alle verschoten tenten van een Deense touroperator (zag er vrij armoedig uit). Zwembad is leuk voor kinderen. De glijbanen sluiten wel rond bepaalde tijden. Goede bakker op de camping en ook een aardig restaurant en snackbar. Winketjel is duur, maar in de buurt (wel met auto) zit een Lidl. Met het treintje naar Valras Plage is erg leuk. Leuke restaurantjes, ijstentje en kermis. Wij hadden volgens mij wel 10 amp (koelkast, senseo en verlichting deden het prima). Bij de receptie waren ze tegen ons wel vriendelijk. Schuimparty voor kinderen was erg leuk, rest van de animatie is in het Frans.
Neem waterschoentjes mee, zitten Pietermannen (vive) in zee. Toevallig 2 reisgezelschappen op gaan staan. Gelijk met je voet in warmwater ± 40graden (20 min) en dan is er niets aan de han

met partner, Juni 2010
"Mooie camping"
Deliane & Albert
19-6-2010 Leuke camping met direct toegang tot de zee (let wel op, het hek vanaf het strand gat om 21.30 uur op slot).Vriendelijk ontvangst met een Engels sprekende dame die overigens wel gelijk een paspoort wilde hebben al gingen we eerst even kijken voor een plaatsje (blijkbaar willen ze goed zicht houden op welke mensen er op de camping zijn)Mooie ruime plaatsen met 10 amp. Stroom en hier en daar een watertappunt.Het sanitair werd bijna de gehele dag door schoongemaakt en zag er dan ook keurig uit en het rook er fris.Mooi aangelegd en zeer ruim zwembad met 2 leuke glijbanen en voldoende ligstoelen.Een snackbar, pizzeria, discotheekje, speelhal, winkeltje en vers brood, alles is er aanwezig (ook de telegraaf)
Het bruisende Valraz Plage zelf ligt op ongeveer 15 minuten fietsen en de dichtstbijzijnde winkel op ongeveer 20 minuten (een zeer kleine Lidl) en wil je naar de dichtstbijzijnde Hyper U, dan moet je toch een goed half uur stevig op de pedalen.Prima camping.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Twee nachten best uit te houden"
Mirjam
Onderkomens
23-8-2009 Op de bonnefooi gegaan en dus blij nog een plaatsje te kunnen bemachtigen, al was het maar voor 2 nachten. In augustus sta je dan dus tussen bijna alleen fransen. Direct aan zee, echt maar een paar minuten lopen. Kleine plaatsen, maar voor onze vouwwagen groot genoeg (al zouden sommige plaatsen problemen op hebben kunnen leveren). Toiletgebouw schoon maar veel te ver lopen want een dichterbij gelegen gebouw was gesloten (wegens al die vaste caravans enzo eromheen, dachten wij). In de avond een enorme herrie van de eigen camping en drie andere eromheen. Zelfs s'nachts is het nog een drukte van jewelste in het toiletgebouw. Vreemd dat er vantevoren betaald moet worden, als je niet weet waar je terecht komt kan dat flink tegenvallen. En voor ons maar goed dat er maar 2 nachten plaats was. Wij zijn snel weer verder getrokken.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Onvriendelijk, kleine plekken, anti Nederlanders"
William
Onderkomens
16-8-2009 Lou Village is geen camping meer, maar een groot Frans mobile-home park. Nog een paar stukjes met meest kleine kampeerplekken plekken en verder meer dan 300 mobile-homes. De camping-sfeer is ver te zoeken.
De kleine plekken voor de Nederlanders, de grote voor de Fransen. veel lawaai van animatieprogramma's zowel van de eigen camping als van de omliggende. Alles wordt luidkeels door de speakers geblérd.personeel wel aardig, maar eigenaresse is zeeeer onvriendelijk, bij het onbeschofte af. Sanitair net voldoende schoon, wel ruim voor de hoeveelheid kampeerplaatsen. Eigen strandopgang, maar na 21:30 gesloten. Ver van Valras-Plage, zeker 10 minuten met de auto. voor ons geen succes geweest.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Veel te druk vooral fransen"
j.
Activiteiten
7-8-2009 We zijn er met ons gezin met drie kinderen van 10, 7 en 6 jaar geweest. Strand is mooi, hier loop je vanaf de camping zo heen. Veel mobil-homes. Camping is in onoverzichtelijke straten verdeeld. Na half 10 begint de herrie of van deze camping of van omliggende campings en dat mag je uitzitten tot half twaalf, dan kunnen de kinderen gaan slapen. Kinderen treffen weinig vriendjes. Wij zullen deze camping niet meer bezoeken. Maar zijn alle campings gedurende het hoogseizoen aan de Middelandse Zee geen herrie-campings? Toen we weg gegaan zijn camping gevonden een eindje van de kust, en hier een heerlijke rustige vakantie gehad.

Familie
"Sávonds te druk, mooie ligging, "
jansen
24-8-2008 Mooie ligging, direct aan het strand. Schoon sanitair, tot 0.00 uur erg veel herrie van omliggende campings. Mobil homes erg hutje mutje.

Familie, Aug. 2008
"Lekker tot rust komen"
maas
Onderkomens
12-9-2008 een camping die direct gelegen is aan zee, en ook nog eens een zwembad, alleen jammer dat de animatie op de fransen is gericht. Verder zijn de plaatsen wel wat klein voor de trekkers maar verder best goed te doen

"Een top vakantie gehad"
Jeroen en Sietske
30-7-2008 Wij zijn net terug na twee weken op deze camping te hebben gestaan. Er komen inderdaad steeds meer mobilehomes maar dat is bijna overal in Frankrijk.
Het animatieteam was echt geweldig, voor jong en oud, wij zelf zijn 18 en 20 en hebben ons heel erg vermaakt tijdens het avond-progamma.
Sanitair is erg schoon, en de muziek van de camping ernaast staat soms erg hard.
De omgeving is echt prachtig, wij gingen bijna elke dag wel iets bezichtigen. Het zwembad is erg fijn en de glijbanen zijn ook erg leuk.
Aangezien uitgaan erg duur is in Frankrijk (20 euro voor de entree) hebben wij ons toch heel erg kunnen vermaken tijdens het avondprogamma en elke dag de disco, schuimparty camping dansje etc.

kortom een topcamping!

Familie
d buschmann
13-7-2008 Camping bestaat vor 80% uit mobilhomes. Plaatsen waren te klein en stonden tegenover huurtenten van vooral Denen. Leek meer op een ghetto dan camping. Lawaai 's avonds was zeker als de wind fout stond te absurd voor woorden. Tot half één stond dit knalhard. Sanitair was schoon en werd vaak gereinigd. Ligging aan zee zeer mooi. Zwembad ook leuk echter veel te vol. Kleine kinderen moeten goed oppassen. Plaatsen te klein. Onze auto paste niet meer op de plek en kon nergens anders staan dan buiten het camping terrein. Organisatie goed. Terrein wordt vaak gecontroleerd door personeel. We hebben 5 dagen kunnen volhouden maar komen nooit meer terug.