Beoordelingen Camping Les Dunes***

Les Dunes***
Beoordelingen Camping Les Dunes***
Voie de Barcelone , F-66440, Torreilles - Plage
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Les Dunes*** in Torreilles - Plage, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Les Dunes*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Les Dunes scoort een 7,2 uit 10, op basis van 78 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Les Dunes*** in Torreilles - Plage, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Les Dunes***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Les Dunes*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Camping Les Dunes*** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Les Dunes*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Les Dunes*** met andere accommodaties in Torreilles - Plage.

15 beoordelingen over Les Dunes***

met jonge kinderen, 2012
"Prima camping."
Bekkali
9-12-2012 Camping les dunes is een kindvriendelijke camping, heeft een prive zandstrand, elke avond is er iets te beleven aan het zwembad (wat vergroot gaat worden). Daarnaast een restaurantje, heerlijke ijsjes en tennis en jeu de boulles baan! Kinderen kunnen vrij bewegen over deze beveiligde camping met zeer vriendelijk personeel, met name Caty van de receptie. Mocht er iets zijn, dan wordt daar meteen aan gewerkt. Zeer nabij een Lidl voor de dagelijke boodschappen en genoeg leuke plaatjes in de buurt om te bezoeken. Kortom een aanrader voor gezinnen met kinderen die wel van een overwegend Franse camping houden! De stacaravans zijn goed onderhouden en voorzien van alle gemakken.

met partner, 2012
"Prima camping"
lida
14-8-2012 Prima camping,het is een drie sterrencamping,maar wij vinden dat je meer waar krijgt voor je geld.
Torreilles-Plage is een kleine plaats, voor vertier moet je naar de omliggende plaatsen , wat goed te doen is.
Maar dat weet je als je je van te voren een beetje in de omgeving verdiept.
Het strand is ongerept en grenst aan de camping.
De mobilhomes zijn super mooi ,zeer schoon en van alle gemakken voorzien.
Ook zijn er in Torreilles-Plage prachtige fietspaden voor de fiets liefhebbers.
De zeer sympathieke beheerder van de touroperator stond altijd klaar als we vragen hadden, niks was teveel.
wij komen zeker terug.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Gezellige en leuke camping direct aan het strand"
Larry
7-8-2012 Wij hebben hier genoten van onze vakantie, zeer nette en ruime stacaravan type waikiki (touroperator) met lux interieur, prima (privé) tuintje en op kleine afstand van de prima voorzieningen van deze camping.
Plaatsje Torreille is idd niet bijzonder maar omliggende plaatsen als Canet en Roussilion, Argeles, Pergignon en (iets verder weg ) Narbone waren zeer de moeite waard.
Het strand grenst aan de camping dus gemakkelijk te bereiken en zeer helder en verfrissend. Het zwembad was idd klein maar wij maken daar over het algemeen geen gebruik van i.v.m. het kudde gedrag van de voornamelijk Nederlanders badgasten die direct massaal stoelen toe-eigenen op campings in heel Europa.
Wij gaan meestal nooit 2 keer naar de zelfde camping op vakantie maar als we dit toch zouden doen dan zouden wij zeker hier terug komen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"We zouden hier zo weer terug naar toe gaan"
Carin
22-8-2012 We hebben een lekkere relaxvakantie gehad op deze mooie camping. De caravan was erg mooi, bijna nieuw. Er zat zelfs airco in.De plaats was ook in de schaduw met olijfbomen. Het strand was lekker dichtbij.Onze interesse gaat niet uit naar animatie dus dat weten we niet. Onze kinderen van 15 en 17 hebben zich prima vermaakt met andere kinderen.We hebben ze eigenlijk niet zo veel gezien. Winkels vlakbij,wel met auto.
Het is wel een Franse camping,er zaten niet zo heel veel Nederlanders.
Iedereen gedraagt zich rustig en om 12.00 uur 's nachts was alles stil.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Wat een drama camping!!!!"
Schouten
22-7-2012 Alles behalve kindvriendelijk; hondendrollen bij de speeltuin en op het paadje naar het strand. Totaal geen gezellige uitstraling, niet veilig voor kinderen qua verkeer op de camping en qua publiek. Zou mijn kinderen nooit alleen naar de speeltuin laten lopen, zoals in de gids van touroperator vermeld stond. Alleen maar franse gasten die daar een vast verblijf hebben. s' avonds en s' nachts 5 soorten muziek door elkaar. kortom een ramp, over het zwembad maar niet te spreken, veel te klein voor 615 op elkaar gepropte stacaravens. Wij zijn na 1 nacht gillend weg gegaan!!!!

"Leuke camping"
frank
28-12-2011 leuke camping aan het strand. strand is erg breed en lang waar door je in de zomer nog ruimte genoeg hebt. Gaan dit jaar waarschijnlijk weer terug maar dan via touroperator.

"Breed strand"
maik
15-1-2012 camping direct aan het strand. Veel leuke plaatjes in de omgeving om te bezoeken. Supermarkt Lidl/Champion op 5 min afstand rijden.
toen wij er waren was er alleen franse animatie, maar aankomend seizoen wel nederlandse animatie volgens de site van touroperator.

"Kind vriendelijk"
Jocye
4-2-2012 Kinderen kunnen er lekker spelen, mooi breed strand. Is wel een streek met veel wind maar dit is in het hoogseizoen wel lekker met die warmte. In de omgeving kan je ook leuke uitstapjes maken.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Nooit meer"
jackie
16-8-2010 Nooit meer, erg frans, kleine caravan, geen overkapping bij caravan, veel wind !!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Erg leuke camping"
Niels Hovestad
5-9-2010 Deze camping is erg leuk, veel te doen leuke plaatsjes in de omgeving, strand dichtbij.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit