Vakantiehuis Mas Can Prim***** in St. Laurent de Cerdans Frankrijk beoordelingen 9.6 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.736 bezoekers online
Home > Frankrijk > Languedoc - Roussillon > St. Laurent de Cerdans > Vakantiehuis Mas Can Prim*****

Beoordelingen Vakantiehuis Mas Can Prim*****

23 februari 2012

5,6
9,5
zwembad en een van de terrassen

Vakantiehuis Mas Can Prim scoort een 9,6 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Mas Can Prim*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Mas Can Prim***** in St. Laurent de Cerdans, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Vakantiehuis Mas Can Prim***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Vakantiehuis Mas Can Prim***** met andere accommodaties in St. Laurent de Cerdans.

21 beoordelingen over Mas Can Prim*****

met partner, Okt. 2011
Prachtige rustige plek
trude hensen
20-10-2011 De woning waarin wij verbleven was ruim en comfortabel ingericht. Goed te vermelden dat de woning ook geschikt is voor iemand die in een rolstoel zit (tot max. 0,65 m breedte) De omgeving is werkelijk adembenemend mooi en de stilte heerlijk. De stilte wordt ook gewaarborgd doordat het geen plek is die geschikt is voor kinderen.
Daarnaast is het de eigenaar die een sfeer van gastvrijheid en attentie creeërd die heel prettig is. De door hem bereidde maaltijden zijn heerlijk en passen goed in deze sfeer.

Een goed verstopt paradijs!
E&C
27-9-2011 Overweldigend mooi en rustig! Het is hier zeer genieten! Een hele mooie plek; foto's kunnen het niet bevatten! Lekker intiem en een zeer warm ontvangst. Zeker niet iets waar je met kinderen heen gaat trouwens. Het is hier vooral genieten van de natuur op de berg, de omgeving, het weer en elkaar!

Gewldige plek vr vakantieganger op zoek naar rust
Fam. De Vries
19-9-2011 Een oase van rust, zonder jengelende kinderen op een geweldige plek met fantastisch uitzicht op de Pyreneën (zie foto).
Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel van de eigenaar en uiten zich in
- een geweldig ingericht huisje, schoon en erg gezellig ingericht voorzien van alle comfort
- de gastronomische kwaliteiten;
wat een verrassing al de eerste avond werd ons een meergangen diner voorgezet (alleen al het voorgerecht: zie foto!) Echt een aanrader om hier gebruik van te maken. En wat een heerlijk gebak, probeer vooral de clafoutis!
- de wens om het de gasten helemaal naar de zin te maken; zo werden wij bijv onverwacht verrast met zelfgemaakte limonade in prachtig versierde glazen.
- de zorgzaamheid voor de gasten. Heb je wensen; vraag het de eigenaar en hij stelt alles in het werk om het voor je te regelen.

Soms zijn er van die plekken waar je heimwee naar hebt, dit is er daar een van.
Wij hebben een geweldige vakantie gehad en gaan alvast boeken voor vlgd jaar!

Oase van rust ingebed in een top service
Gerard en Luca
16-9-2011 Op het meest zuidelijke puntje van Frankrijk ligt vlakbij de Spaanse grens dit landgoed verstopt achter een slingerend bosbad de bergen in. Het lijkt of je de beschaving even afschudt als je eenmaal toegetreden bent tot dit paradijsje. Het is een plek waar je heerlijk kan genieten van rust, uitzicht en natuur. Ook in September zijn de temperaturen hier nog zeer aangenaam waarbij dankbaar kan worden verpoosd bij het zwembad. De gastheer is de slagroom want met grote zorgzaamheid verwent hij zijn gasten met gastronomische hoogtepuntjes, van broodjes, drankjes tot vier gangen maaltijd waarbij ook mooie verhalen over zijn ervaringen als avontuurlijke ondernemer in Frankrijk rijkelijk worden uitgewisseld. Een top vakantielocatie waar we graag nog een keer terugkomen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Mas Can Prim is om nooit te vergeten; het is voor
Frits en Marianne
28-8-2011 Mas Can Prim is een schitterende plek op een prachtige berg, met een schitterend uitzicht, voor rustzoekers, die, als ze willen, vanuit Mas Can Prim van alles kunnen ondernemen. De veelzijdige gastheer is gastvrij, gericht op kwaliteit en continue verbetering van de kwaliteit. Het appartement is stijlvol ingericht en zeer compleet. Onze kids hebben zich zeer welkom gevoeld.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Een 'hidden gem' op de hellling van de Pyreneeën
Familie Nijveen
18-8-2011 Mas Can Prim is een fantastische plek - een oase van rust, een prachtig ingericht huisje van alle gemakken voorzien. Het voelt als een zorgvuldig bewaard geheim, dit schitterende terrein aan het einde van een bosweg de helling op. Prima te vinden overigens. De gastvrijheid van de eigenaar is hartverwarmend en zal ik niet snel vergeten! Je voelt je echt een welkome gast. Het is ongetwijfeld ook buiten het zomerseizoen een heerlijke plek om te zijn.

met vrienden, Juli 2011
Fantastische accomodatie met vriendelijke gastheer
stephanie
15-8-2011 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in dit mooie paradijsje.
De accomodatie is met smaak en zorg ingericht zodat het niet als een "vakantiehuis" aandoet.
Comfortabele bedden, mooie badkamer, genoeg servies etc. etc.
Heel veel lof voor de eigenaar die ons tijdens ons verblijf erg behulpzaam is geweest en daarnaast ook heeft bijgedragen aan een gezellige sfeer. Echt een aanrader!

WAUW!!!
Elise en Florus
9-8-2011 Een fantastische plek waar je geheel tot rust kan komen (zonder herriemakende kinderen en luidkeelse ouders) en genieten van de prachtige natuurlijke omgeving onder de hoede van een geweldige gastheer. Dit moet je een keer beleven!!!

Mooie plek, fantastische gastheer, wel afgelegen
FamIngwersen
9-8-2011 In deze prachtige oase is het erg goed vertoeven, zeker met de hulp van de gastheer Marc die heerlijk kan koken of je komt verwennen met een tussendoortje. De huisjes liggen idyllisch en zijn modern en met kunst ingericht. Ook de kids hebben zich prima vermaakt, weliswaar soms met de hulp van de laptop (mede vanwege het tegenvallende weer). Er lopen ook een stel lieve huisdieren rond.
Juist vanwege het mindere weer hebben we veel tripjes ondernomen: aanraders zijn: buggy rijden; Dali-museum; Gorge de la Fou; Collioure; Le Train Jaune; rotsen (orgues) bij Ille sur Tete en de vele middeleeuwse stadjes zoals Prats de Mollo en Villefranche de Conflet.

Kortom als je niets wilt doen is dit een uitmuntende stek, maar als je erop uit wilt ligt het wel erg afgelegen.

alleenreizend, Juli 2011
Gastenkamer
Willem Knuttel
13-8-2011 De gastenkamer van Mas Can Prim is een aanrader.
Zelf kom ik al 4 jaar ( dat zegt genoeg) in Mas Can Prim, soms huur ik een appartement, soms gebruik ik de gastenkamer. Ik zal zeker weer eens terugkomen, al is het alleen al vanwege de hartverwarmende gastheer Marc, de rust, het uitzicht en de 6 poezen.
Ook in het voorseizoen een aanrader om even geheel tot rust te komen.

6,2

alleenreizend (6)