Beoordelingen Camping Le Soleil de la Mediterranee***

26 mei 2013

Le Soleil de la Mediterranee***
Beoordelingen Camping Le Soleil de la Mediterranee***
2 RUE SAINTE BEUVE, F-66750, St. Cyprien
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Soleil de la Mediterranee*** in St. Cyprien, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Soleil de la Mediterranee*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Le Soleil de la Mediterranee scoort een 5,8 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Soleil de la Mediterranee*** in St. Cyprien, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Soleil de la Mediterranee***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Le Soleil de la Mediterranee*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Camping Le Soleil de la Mediterranee*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Le Soleil de la Mediterranee*** met andere accommodaties in St. Cyprien.

12 beoordelingen over Le Soleil de la Mediterranee***

"Heel leuke camping"
Johan
30-12-2012 De nieuwe stacaravans staan op mooie ruime plaatsen. Het nieuwe zwembad is heerlijk en biedt aan alle leeftijden veel plezier. Wij waren hier eind augustus, maar door het overdekte zwembad zal het ook prima zijn bij slecht weer.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Super camping met ideale ligging!!"
Linda
26-1-2013 Geweldige camping die helemaal nieuw is opgebouwd. Het is een zeer mooi aangelegde camping met mooie groene plaatsen en palmbomen, etc. Je krijgt echt een vakantiegevoel. Er is een prachtig zwembad met glijbanen, etc. Er is voldoende te beleven voor jong en oud op de camping. Er wordt zowel overdag als 's avonds wat georganiseerd. 's Nachts is het lekker rustig op de camping. De camping ligt op 10 minuutjes lopen van zee en de boulevard, een ideale ligging. In de buurt ook genoeg te beleven. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met de vele Nederlandse leeftijdsgenootjes(aankomende zomer zullen er nog meer NLers zijn aangezien het nu door verschillende Nederlandse TO wordt aangeboden).Voor de jeugd is het leuk dat zij naar het plaatsje/boulevard zo kunnen lopen en naar het strand! Deze camping is echt een aanrader en ook belangrijk qua prijs niet duur en toch alle voorzieningen en faciliteiten die je maar wensen kan.

"Hele leuke camping!"
Joyce
5-12-2012 Deze camping heeft echt een geweldig zwemparadijs gemaakt, waar je heerlijk met je hele gezin uren zoet kan zijn. Er waait altijd een lekker windje waardoor het ook niet te warm is. Onze buren op de camping vertelde dat deze camping onlangs is overgenomen en dat de nieuwe eigenaar nog veel meer moois gaat realiseren. Saint Cyprien ligt lekker dichtbij en een dagje strand is natuurlijk ook een mogelijkheid. Wij hebben ook een dagtripje gedaan naar Carcasonne, echt een aanrader! De Pyreneeën zijn ook makkelijk te bereiken, je kan er prachtige wandelingen maken. Wij gaan zeker nog eens terug naar Le Soleil de la Méditerranee!

"Super vakantie gehad"
mari
7-12-2012 Heerlijke vakantie gehad op deze camping. Prachtig zwembad en ook dichtbij het strand. Plaatsje is leuk. Zou zeker naar Carcasonne gaan en naar Argeles, leuk voor een uitstapje als je dagje wat anders wilt.

"Leuke camping!"
Kees
29-8-2012 Wij hebben genoten! Camping met een mooie ligging, op 5 minuten lopen van het strand. Ook rijdt er een treintje. 3 verschillende zwembaden. Het zwembad is prachtig met rivier, bubbels en glijbanen. De camping heeft ruime plaatsen en is goed verzorgd. St Cyprien is gezellig en verder ook nog veel leuke dorpjes in de buurt om te bezoeken. Er is elke dag animatie, maar wij hebben geen echt team gezien. Dit jaar was er geen minidisco, wel 3 x per week zumba voor groot en klein. Leuke camping!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Leuke camping met mooi zwembad"
Sas
12-8-2012 Camping met mooie ruime plaatsen, afgezet met met haagjes van bloemen. Zowel ruime sta caravan plaatsen als ook staanplaatsen. Veel groen, bloemen en palmbomen. Zwembad was net nieuw, met glijbanen, bubbelbaden, snelstroom, waterval, genoeg ligstoelen, kortom prachtig. De palmbomen aan het zwembad waren nog te klein om veel schaduw te geven. Dit is opgelost in augustus en zijn er over beide zijde van het zwembad schaduw plekken gemaakt. De badmeesters zijn vriendelijk en je mag nog echt zwemmen. (er wordt niet overal om gefloten) De camping heeft een goede sfeer en het personeel is vriendelijk. De bakker heeft de gehele dag verse warme stokbroden en croissants. Zoals op de meeste campings draag je een polsbandje. s'Avonds is er animatie. Soms een circus. Eens per week is er een superleuke disco avond in het zwembad, waar er tot laat gezwommen en gedanst kan worden. Leuke omgeving, dicht bij leuke stadjes en dicht bij het strand. Het douchegebouw is aan een opknapbeurt toe.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuke camping bij een heerlijk plaatsje"
Johan
17-8-2012 2 weken met 2 gezinnen op deze camping geweest. Het zwembad was prima voor elkaar, alles was netjes schoon en afgewerkt. In onze laatste week werd er op de terrassen nog een soort van zonneschermen geplaatst waar je heerlijk onder kon liggen. Het enige wat we misten was een bar of iets dergelijks waar je wat te drinken kon halen ( was wel naast het zwembad ).Er was wel een klein beautysalonnetje waar wij het nut niet helemaal van begrepen. De caravan was prima voor elkaar, wel waren er weinig nederlanders op de camping. Van de animatie moet je je niet te veel voorstellen maar, daarintegen ligt de camping tegen het dorp aan zodat je 's avonds heerlijk het stadje in kon om langs de boulevard of het mooie brede zandstrand te lopen. Al met al hebben wij hier een heerlijke vakantie gehad en wat ons betreft een aanbeveling waard.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Net niet, toch genoten"
Rebekka
5-8-2012 Gezin met 3 kinderen (10-11-12), 11 dagen. Klimaat is heerlijk, lekker warm met een zeebriesje, zelfs in het zwembad. De stranden van St Cyprien zijn prachtig. Vanuit de camping rijdt een treintje naar de haven/strand. Is ook goed te lopen. Strand reikt echter veel verder, is de moeite! en voldoende parkeergelegenheid.
Inderdaad gloednieuwe stacaravan, was heel fijn. Bedlinnen van papier was een drama dus ik zou m'n eigen linnen meenemen.
Vanwege opstelling vd caravans relatief weinig contact met de buren. Veranda kijkt uit op de achterkant vd ander.
Vooral Franse camping, handjevol Nederlanders.
Zwembad vonden onze kinderen erg leuk. Was dit jaar opgeknapt/verbouwd. Ingang leek wat onhandig te liggen.
Animatie alleen in het Frans en zeer beperkt.
Meer dan voldoende supermarkten in de buurt.
In St Cyprien ligt Aqualand;waterpretpark. Zeer zeer leuk! Slechts 10 min rijden vd camping.

Voor ons had deze camping het geheel genomen net niet maar we hebben toch een fijne vakantie gehad.

met een groep, Juli 2012
"Voordelen en nadelen"
Rainier Hagen
2-8-2012 Deze camping is net van eigenaar gewisseld en is flink aangepakt. Nieuwe caravans met gloednieuwe inboedel, mooi nieuw zwembad en goed restaurant/winkeltje.
Helaas heeft het park ook een aantal irritante nadelen:
- Vrijwel geen schaduw in zwembad door bomen of parasols.
- Achterin de camping liggen de caravans aan een drukke weg waar vaak 80 tot 100 wordt gereden. Vegetatie tegen het hek is te jong om geluid te dempen.
- Polsbandjes (bracelets) zijn verplicht en moet je te allen tijde dragen. Deze kun je ook niet afdoen (Tie-Wrap idee). Security let er streng op dat je m op hebt. Ik had mijne kapotgetrokken en ben 5x aangesproken dat ik een nieuwe moest halen. (maarja, recalcitrant hè). Uiteindelijk met een plakbandje omgedaan anders kwam ik het zwembad niet in...
- De baas ziet eruit als een hells angel en de security zien eruit als uitsmijters bij een Almeerse uitgaansgelegenheid. (opgepompte apen). Deze spreken alleen engels wanneer het ze uit komt.
- Bed linnen is van papier.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Nieuw park met leuk zwembad!"
Sonja Deutekom
8-7-2012 Er staan ca 500 stacaravans op het park, bijna geen Nederanders. Leuk zwembad met 4 glijbanen, allemaal prima schoon. Restaurant is prima voor een camping, tevens supermarktje aanwezig met goedkoop, vers fruit. Bedlinnen kan je huren voor € 10,= maar dit is weggooi linnen, niet doen!! (het zelfde materiaal als de wegwerpwashandjes). Personeel spreekt nauwelijks engels maar dat is op meer plaatsen in Frankrijk.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?