29-8-2012
Wij hebben genoten! Camping met een mooie ligging, op 5 minuten lopen van het strand. Ook rijdt er een treintje. 3 verschillende zwembaden. Het zwembad is prachtig met rivier, bubbels en glijbanen. De camping heeft ruime plaatsen en is goed verzorgd. St Cyprien is gezellig en verder ook nog veel leuke dorpjes in de buurt om te bezoeken. Er is elke dag animatie, maar wij hebben geen echt team gezien. Dit jaar was er geen minidisco, wel 3 x per week zumba voor groot en klein. Leuke camping!
12-8-2012
Camping met mooie ruime plaatsen, afgezet met met haagjes van bloemen. Zowel ruime sta caravan plaatsen als ook staanplaatsen. Veel groen, bloemen en palmbomen. Zwembad was net nieuw, met glijbanen, bubbelbaden, snelstroom, waterval, genoeg ligstoelen, kortom prachtig. De palmbomen aan het zwembad waren nog te klein om veel schaduw te geven. Dit is opgelost in augustus en zijn er over beide zijde van het zwembad schaduw plekken gemaakt. De badmeesters zijn vriendelijk en je mag nog echt zwemmen. (er wordt niet overal om gefloten) De camping heeft een goede sfeer en het personeel is vriendelijk. De bakker heeft de gehele dag verse warme stokbroden en croissants. Zoals op de meeste campings draag je een polsbandje. s'Avonds is er animatie. Soms een circus. Eens per week is er een superleuke disco avond in het zwembad, waar er tot laat gezwommen en gedanst kan worden. Leuke omgeving, dicht bij leuke stadjes en dicht bij het strand. Het douchegebouw is aan een opknapbeurt toe.
17-8-2012
2 weken met 2 gezinnen op deze camping geweest. Het zwembad was prima voor elkaar, alles was netjes schoon en afgewerkt. In onze laatste week werd er op de terrassen nog een soort van zonneschermen geplaatst waar je heerlijk onder kon liggen. Het enige wat we misten was een bar of iets dergelijks waar je wat te drinken kon halen ( was wel naast het zwembad ).Er was wel een klein beautysalonnetje waar wij het nut niet helemaal van begrepen. De caravan was prima voor elkaar, wel waren er weinig nederlanders op de camping. Van de animatie moet je je niet te veel voorstellen maar, daarintegen ligt de camping tegen het dorp aan zodat je 's avonds heerlijk het stadje in kon om langs de boulevard of het mooie brede zandstrand te lopen. Al met al hebben wij hier een heerlijke vakantie gehad en wat ons betreft een aanbeveling waard.