Camping Cala Gogo**** in St. Cyprien Frankrijk beoordelingen 7.7 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.884 bezoekers online
Home > Frankrijk > Languedoc - Roussillon > St. Cyprien > Camping Cala Gogo****

Beoordelingen Camping Cala Gogo****

8 februari 2012

Achter camping Gala gogo

Camping Cala Gogo scoort een 7,7 uit 10, op basis van 105 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Cala Gogo****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Cala Gogo**** in St. Cyprien, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Camping Cala Gogo**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Cala Gogo**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Cala Gogo**** met andere accommodaties in St. Cyprien.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

85 beoordelingen over Cala Gogo****

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prima camping
lin
29-8-2011 Eind augustus enkele dagen op deze camping gestaan. Er is een goede mix tussen mobil homes en kampeerplaatsen. We hadden niet gereserveerd, maar er was voldoende plaats. De plek mochten we zelf uitkiezen. De meeste plekken zijn ruim en schaduwrijk. Zwembad was prachtig en de baden verwarmd. Bij de zee werd het snel diep met hoge golven (vonden onze jongens 12,14) prachtig. Voor kleine kinderen niet zo geschikt. Het sanitair zag er prima uit. Wel ´s nachts veel geluidsoverlast, we hadden niet het idee dat er werd gecontroleerd ´s nachts.
Al met al genoten op deze camping en komen we vast terug voor een wat langer verblijf.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prijs / kwaliteitverhouding niet OK
Kor
24-8-2011 De camping ligt direct aan het strand, wat voor ons een reden was om te reserveren. De camping is in de basis prima, maar wordt slecht geleid. Er is geen toezicht, waardoor er misstanden ontstaan: mensen lijnen honden niet aan die hun behoefte op de camping doen; er waren enkele (Franse) mannen die hun chemisch toilet leegde in een straatput midden op de camping (dat gaf veel stankoverlast; bij het zwembad is slechts minimaal toezicht, waardoor het er voor kleinere kinderen regelmatig gevaarlijk wild aan toe gaat. Het sanitair is goed, maar wordt te weinig en niet grondig schoongemaakt. Dat het sanitair vaak smerig is ligt ook zeker aan de gasten, maar ook hier geldt weer: geen toezicht roept slecht gedrag op. Ons zien ze hier nooit meer, er zijn veel betere campings voor dit geld te vinden aan deze heerlijke kust.

Nooit meer
hans
3-9-2011 wij hadden gedacht dat over het algemeen de nederlanders iets beters verwachten van deze camping wij zijn de periode van 22 augustus tot 31 augustus op deze camping geweest vonden de camping helemaal niet schoon en het sanitair zeker niet werd niet goed bij gehouden wij delen de meningen niet met dat het zoals vermeld een goede camping was niet waar en de prijs is veel te veel voor wat je krijgt ze zien ons zeker niet meer terug op deze camping

Perfecte camping !
Stefan
17-8-2011 Dit jaar voor het eerst in een gehuurde tent op de camping, wel voor het tweede jaar. De camping is super, alles is aanwezig en wordt goed onderhouden. De sanitair gebouw (nr 5) was netjes en schoon en werd zelfs 's nachts schoongemaakt. Overal is er wel iemand van de camping aanwezig om iets aan het onderhoud oid te doen. Verder goede controle of dat je wel op de camping thuishoort(polsbandjes). Voor kinderen volop vermaak, feitelijk ideaal.

met oudere kinderen
Prima camping
Mieke
31-7-2011 Gestaan van 13 - 27 juli, prima camping.
Discotheek voor de jeugd op de camping en elke avond tot 23uur animatie op het terras.
Voor kleinere kinderen niet zo'n geschikte camping.
Staanplaatsen zijn redelijk groot maar dat is wat afhankelijk waar je ergens staat op de camping. De plaatsen dichtbij het strand zijn wat kleiner.
Geen overlast 's nachts van terug kerende jeugd, je hoort ze wel praten maar we zijn tenslotte zelf ook jong geweest!

met vrienden, Juli 2011
Super camping!!
M. Gorissen
15-8-2011 Hele mooie, goed verzorgde camping! Het sanitair wordt wel 4 à 5x per dag schoongemaakt, in het hoogseizoen. Wanneer men verwacht dat het op elk moment van de dag spik en span is, moet je niet naar een camping gaan. Mensen laten een wastafel nu eenmaal niet zo achter als thuis. Desalniettemin is het vrijwel altijd schoon en netjes.
WIFI verbinding lag aan een landelijke storing, daar kon men op de camping niets aan doen. Er is overigens gratis WIFI, een luxe!
Plaatsen waren groot genoeg en er was enige schaduw.
Wanneer u van plan bent een koelkast te huren, dit is ook prima geregeld. Koelkast staat op de plaats klaar bij aankomst. U moet dit alleen cash betalen enkele dagen na aankomst. Dit is ons niet verteld, dus kwam enigszins onverwachts.
Zwembad is net zo mooi als in de folder! Bedjes zijn wel al vroeg bezet.
Strand ligt direct aan de camping en wordt goed onderhouden. Waterschoentjes zijn aan te raden, vanwege de kiezel vooraan het strand.
Al met al een hele goede, nette camping!

Mooie camping met veel aandachtspunten
fam. Kursten en Rei...
14-8-2011 Wij zijn hier voor het 2e jaar gekomen, maar hebben in tegenstelling tot de vorige keer meer negatieve punten, welke makkelijk zijn te verbeteren en de vakantiebeleving zouden verbeteren.

+ Verwarmd zwembad is perfect
+ Goede winkel (wachttijden)
+ Klantvriendelijk personeel
+ Goede faciliteiten (o.a. wasmachines, speeltuin)

- Veel last van hondenpoep
- Zeer beperkte beschikbaarheid Wifi
- Slechte verlichting
- Slechte schoonmaak van het mooite sanitair
- Geen handhaving van orde (zwembad, terrein: 's avonds)
- Kleine kampeerplaatsten

Super camping voor pubers
Joosje
25-7-2011 Net terug van Cala Gogo onze 2 kinderen van 14 en 16 jaar hebben zich super vermaakt, wij de ouders ook er is in de omgeving heel veel moois te zien. Klein minpuntje is dat het 's avonds nog laat luidruchtig is op de camping, voor rustzoekers is het dus echt niks.

Super camping!
Verweij
5-8-2011 Fijne camping, uitgebreide informatie bij aankomst, restaurant, afhaal, strandtent etc. aanwezig en zelfs Hollandse snacks (frikadellen, kroketten). Sanitair wordt zo'n beetje de hele dag schoongehouden, erg netjes, grote plaatsen, behulpzaam personeel. Heel mooi groot zwembad met drie verschillende baden. Leuke bezienswaardigheden in de buurt (o.a. perpignan). Strand prima, alleen wel kiezels bij waterlijn. verder een winkeltje met zelfs nederlandse producten (soep, remia frietsaus e.d.). wij stonden hier deels alleen en deels met vrienden, erg goed vermaakt, weer naast een dag regen en soms windstoten erg lekker (35 graden). Al met al hebben wij ons 2,5 week zeer goed vermaakt, heerlijke uitgerust en zeker voor herhaling vatbaar.

Aanrader!
Diaan
24-7-2011 In de periode van 2 juli t/m 15 juli naar Cala Gogo geweest en wij hebben er echt een heerlijke vakantie gehad. We hadden een bungalowtent gehuurd via touroperator. Ontvangst bij de receptie in het Nederlands, wat fijn! Ook een Nederlandse van touroperator op de camping. Onze tent was prima, alles wat we nodig hadden zat er op/aan/in, zeer ruime plek op gras, met een zitje onder een partytent zodat we altijd ook schaduw hadden. Nieuwe gas-bbq waar we veel gebruik van hebben gemaakt.
Sanitair is mooi en schoon. Douchen met goede waterdruk en heerlijk warm (en geen gedoe met muntjes oid!) Fijn en mooi zwembad. Strand bij de camping is prima, maar wel met kiezels/stenen. Wij zijn ook een aantal keer (met de auto) naar St. Cyprien plage geweest, waar wel fijn zandstrand is. Animatie was erg Frans georrienteerd, maar daar hebben we overdag geen gebruik van gemaakt, 's avonds was het erg leuk. Collioure en Carcassonne bezocht, erg de moeite waard! Al met al een top vakantie!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende