Vraag en Antwoord Camping Yelloh! Village Aloha****

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Plaats (3 reacties)
Bianca
14-5-2013
Hallo, wij staan in juli en augustus op ananas met eigen caravan, weet iemand hoe daar de plekken zijn? Bv. Hoever van het strand, of er bv dichtbij een was, droog gelegenheid is, of er schaduwplekken zijn, hoe centraal ligt het? Alvast bedankt Bianca!

19-5-2013
Bianca, wij zijn vorig jaar een kijkje wezen nemen en gaan er dit jaar, in Juli, ook heen. Wij staan ook op Ananas (old Bananier, ze hebben een stuk van Bananier bij Ananas getrokken). De camping is niet overdreven groot en waar je ook zit, je zit overal dichtbij. Je loopt vanaf de camping echt direct het strand op. Als zit je achterin dan nog sta je binnen 3 minuten op het strand. Er zijn voldoende sanitair gebouwen en ook daar hoef je niet ver voor te lopen. Evenals de speeltuin. Eigenlijk zit je overal dichtbij, waar je ook zit. Aloha is niet zo massaal als de meeste andere camping in Zuid Frankijk. Wij hebben er heel veel zin in!

Bianca 38 jaar
20-5-2013
Hallo Belinda, Bedankt voor je leuke reactie. Wij gaan van 29 juli tot 14 aug, onze twee meiden zijn 7 1/2 en 4 1/2 jaar oud. Wij hebben er ook veel zin in, en verheugen ons op het mooie Franse weer!! Hopelijk zijn de muggen wel weg of minder rond die tijd... ( dat lees ik nu op de beoordelingen ) Fijne vakantie gewenst.

20-5-2013
Hoi, wij gaan van 24 juli t/m 8 augustus. Dus wie weet zien we elkaar wel. We zitten allebei op ananas. Mijn zoontje is 5, 5 en mijn dochtertje word vrijdag 3. Die muggen zijn in het voorm en naseizoen het ergst. Volgens aloha word het nu al minder. Wij gaan voor het eerst echt kamperen met en vouwwagen, best spannend.

wifi in 2013 (1 reacties)
Marc
29-4-2013
Hallo, Wij gaan in juli van dit jaar naar Camping Aloha toe. We staan op het Ananas terrein. Heeft iemand ervaring met het wifi bereik daar en eventueel de kosten? Er staat wel informatie over Wifi op Zoover, maar dat is allemaal van 2011. Ik hoor graag van jullie. Mvg Marc

J. van der Velden
13-5-2013
Wij verbleven in juli 2012 ongeveer 2 weken op camping Aloha, in de wijk Ananas. Wifi werkte prima. Kosten: 25 euro voor 1 week, 35 euro voor 2 weken. Ik ga ervan uit, dat dit dus voor 2013 ook zo zal zijn.

Aloha in de meivakantie (0 reacties)
anna15
26-3-2013
We willen misschien de 2e week van de komende meivakantie naar Aloha. Weet iemand of Aloha ook leuk is in de meivakantie? Is dan alles wel open? En is het zwembad verwarmd? Hoe was het weer daar de afgelopen jaren?

Staanplaatsen (2 reacties)
25-3-2013
Iemand ervaring met de staanplaatsen op Ananas?

Arlette
24-4-2013
Wij zaten vorig jaar in de wijk Ananas( stacaravan gehuurd) Is in het 'oude'gedeelte. Wij vonden het juist heel fijn: lekker dicht bij t zwembad en strand!

25-4-2013
Ik heb juist te horen gekregen dat Ananas is uitgebreid, er is een stuk van Bananier bij getrokken. En wij zitten in Old Bananier. Omdat wij met eigen kampeermiddel komen was ik niet zo blij met Ananas omdat daar weinig andere kampeerders staan, maar door de uitbreiding is dat groter geworden en we komen nu sowieso tussen de kampeerders te staan.

Koelkast (0 reacties)
25-3-2013
Niemand die weet hoe de koelkast eruit ziet, die je daar kan huren? Wij hebben er 1 gehuurd, maar ik wil graag weten wat het is. Een grote koelbox of een tafelmodel oid?

Volledige betaling voor aankomst (1 reacties)
Annie
4-3-2013
Op de reserveringsbevestiging staat tot mijn verrassing dat het totale bedrag 30 dagen voor aankomst moet zijn betaald. Een aanbetaling is prima, maar ik heb het nog nooit meegemaakt om voor een kampeerplek vooraf het totale bedrag te moeten voldoen. Heeft iemand er ervaring mee als je pas betaalt bij aankomst? Is je kampeerplek bv dan nog beschikbaar?

5-3-2013
Het lijkt mij niet meer dan normaal dat je het bedrag vooraf moet betalen hoor. En ze doen de betalingen alleen via creditcard, ook het restant bedrag. En betalen bij aankomst is bij deze camping absoluut niet mogelijk dus ik zou maar gewoon betalen als ik jou was anders wordt je reservering hoogstwaarschijnlijk geannuleerd.

Tip overnachten (0 reacties)
Denise
24-2-2013
Wij gaan de eerste 2 weken van juli naar Aloha. Wij zijn met twee kinderen van 5 en 6 jaar. Heeft iemand een tip om te overnachten? Aangezien wij 's middags vertrekken verwachten wij tot ongeveer Metz te rijden.

stacaravans van Eurocamp (0 reacties)
Layla
14-2-2013
Wie weet waar de stacaravans van Eurocamp staan? heb ze net gebeld maar ze zeggen dat ze dat niet weten. iemand ervaring mee? En weet iemand of er een plattegrond is? de link van de plattegrond die eerder vermeld staat doet het niet meer. alvast bedankt.

Ananas (0 reacties)
11-2-2013
Ik heb net gevraagd waar wij komen en dat is Ananas. Iemand ervaring met deze plekken? Ik had gehoopt op Poissons maar helaas. Op Ananas zijn niet zoveel staanplaatsen, heel veel staancaravans, Beetje jammer. Maar goed, we zullen ons best wel vermaken,

Wijk poissons (3 reacties)
Nina
7-2-2013
Wij staan deze zomer in de wijk poissons bij een speeltuin. Kan iemand mij vertellen wat voor een plekken dit zijn?

Bas
8-2-2013
Helaas heb ik geen antwoord op je vraag, maar mag ik weten hoe je weet in welke wijk je een plek hebt? Bij ons staat daar niets over in de reserveringsbevestiging en ik ben ook nieuwsgierig waar we komen te staan.

Nina
9-2-2013
Ik heb eerst contact met de camping gehad over beschikbare plekken.

22-2-2013
Dit zijn mooie plekken! Ruilen?:-)

Huur koelkast (0 reacties)
4-2-2013
Wij hebben een koelkast gehuurd via de camping. Weet iemand wat voor soort koelkast dit is? Tafelmodel, of gewoon een grote koelbox?

Linnen en handoeken pakket (0 reacties)
marie1973
3-2-2013
Hallo, Wij gaan in juni naar alha en hebben een vip huisje incl. Bedlinnen en handoekpakket. Heeft iemand hier ervaring mee? Wat is de kwalieit van de lakens etc. Alvast bedankt voor de reacties. Marie

Televisie Nederlandse zenders? (2 reacties)
Nancy beuving
30-1-2013
Wij willen in de meivakantie maar Aloha toe, maar zouden graag willen weten of de televisie die in de accommodatie zit ook Nederlandse zenders heeft? En mag je een gewone zwemshort aan in het zwembad? Alvast bedankt. Groetjes Nancy

marie1973
3-2-2013
Hallo Nancy, Volgens mij zijn er geen NED TV senders, maar helemaal zeker weet ik dat niet. Strakke zwembroek verplicht, ook voor kids. Veel plezier, het is daar echt leuk!

4-2-2013
Zwemshorts zijn praktisch nergens toegestaan in Frankrijk.

Camping geschikt voor jongens van 15 en 19 jaar? (1 reacties)
van Roosmalen
21-1-2013
Wij willen met het gezin in de zomervakantie naar Aloha camping. Weet iemand meer over of het ook een leuke camping is voor jongens van 15 en 19 jaar? Enige vereisten zijn wat leuke glijbanen. Kan iemand mij ook meer vertellen over de animatie 's avonds? Ik hoor het graag. Alvast bedankt!

4-2-2013
De glijbanen zijn leuk maar ik denk dat er verder niet veel te doen is voor die leeftijd. Het is leuk tot een jaar of 10.

Safaritenten van Eurocamp (2 reacties)
annemieke
13-1-2013
Wie weet waar de nieuwe safaritenten van Eurocamp komen te staan op Yelloh Aloha? Dicht bij het strand, of juist op een rustigere plaats? Welk weer kan ik in de meivakantie gemiddeld verwachten (eind april, begin mei)? Is dit korte broek/shirtjes-weer of moeten de lange broeken en fleecejacks ook mee? Koelt het 's avonds erg af?

Anke
31-1-2013
De safaritenten bevinden zich in de wijk Tortue met de plaatsnummers 293, 294, 295. Dit is wat Eurocamp ons bevestigd heeft. Wil nu onderzoeken of deze wijk oke is of juist niet. Weet iemand dat misschien?

van der Velden
28-2-2013
Wij (gezin met 2 kids van 4 en 6 jaar oud) hebben vorig jaar in de wijk Ananas gezeten in een bungalowtent van Canvas. Prima camping, heerlijk dichtbij het strand, prima voorzieningen, leuk voor de kids, kortom: super plek om te zitten en voor ons voor herhaling vatbaar. Aangezien deze aanbieder geen tenten meer verhuurt, hebben wij voor dit jaar een safaritent van Eurocamp gehuurd. De wijk Tortues ligt naast de wijk Ananas en is een prima wijk (overigens zijn alle wijken prima en dichtbij alle voorzieningen). De nummers 293, 294 en 295 liggen vlakbij de sanitaire voorzieningen, wasmachines en het speelterrein. Het is nog geen 2 minuten lopen naar het zwembad en de receptie / winkel. Ook het strand is op 3 minuten afstand.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?