Beoordelingen Camping Yelloh! Village Aloha****

Yelloh! Village Aloha****
Beoordelingen Camping Yelloh! Village Aloha****
Route de la Plage, F-34410, Serignan- Plage
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Yelloh! Village Aloha**** in Serignan- Plage, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Yelloh! Village Aloha**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Yelloh! Village Aloha scoort een 8,3 uit 10, op basis van 250 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Yelloh! Village Aloha**** in Serignan- Plage, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Yelloh! Village Aloha****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Yelloh! Village Aloha**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 136 vakantiefoto's van Camping Yelloh! Village Aloha**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Yelloh! Village Aloha**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Yelloh! Village Aloha**** met andere accommodaties in Serignan- Plage.

208 beoordelingen over Yelloh! Village Aloha****

met jonge kinderen, Juni 2013
"Heerlijk vakantie vieren"
Maaike
10-6-2013 Wij zijn op dit moment vakantie aan het vieren op Aloha. Voor kleine kinderen is het geweldig. In het zwembad en de speeltuin raken ze niet uit gespeeld. We lopen zo van de camping het strand op. Bij de stacaravan is veel ruimte om te spelen. Er is pas nieuw gras gelegd, waardoor er ook hier heerlijk en veilig gespeeld kan worden. Al met al zijn wij heel blij dat wij hier nog een paar daagjes mogen vertoeven.

met oudere kinderen, Mei 2013
"Leuke week, door muggen nooit meer, te geisoleerd."
capes
11-5-2013 Week geweest via Groupon en touroperator,hierdoor maar ong.250eur betaald in de mei vak. incl. bedlinnen,handoeken, toeristenbel. en eindschoonmaak.Dit gegeven beinvloed wel mijn mening want anders was het een zware onvoldoende.Camping is behoorlijk geisoleerd,in weide omgeving niets te beleven.Serignan(10km) is een Hyper U(prijzig)Lidl en Zeeman! Bezier(14km) is bijna alles Carrefour(incl goedkoop tanken) mc Donald, Declathon enz. touroperator caravans zijn gedateerd maar wel redelijk. Keuken incl. koel/vries combo en gasoven. Houten terras met bbq(tje). De mensen van touroperator verzorgen alles goed en zijn de hele dag aanspreekbaar op camping(goed team)! Muggen zijn een groot drama, ze zijn in grote getalen aanwezig en zijn immuun voor smeersels. je komt gegarandeerd getekend terug. Strand is redelijk, breed zandstrand maar loopt steil in zee af, kwam wel glasscherven tegen! Mooi nieuw badhuis, tennisbaan, voet/basketbalveld(kunstgras), zwembad glijbanen short verboden. Nooit meer!

met jonge kinderen, Mei 2013
"Fantastische camping!!"
femke
15-5-2013 Camping Aloha is echt een aanrader! Zwembaden waren voor de kids echt geweldig. (in het hoogseizoen wel te klein, denk ik)Wij verbleven in een safari tent van touroperator, echt heel mooi,splinternieuw en goed gelegen op de camping (personeel van touroperator uitermate behulpzaam.) Sanitair gebouw midden op de camping is net nieuw, heel mooi en schoon! Verder was het strand heerlijk, gelijk aan de camping met breed zandstrand. Kortom een heerlijke vakantie gehad. (wel anti muggen spul meenemen)

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Yelloh! Village Aloha****...

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Super Vakantie !!!"
Eric Otte
28-5-2013 In mei vakantie hier geweest, via touroperator, leuke camping, alles goed geregeld (credits voor touroperator, leuke mooie schone caravan je hoefde maar kick te geven en de meiden en jongens van touroperator stonden voor ons klaar, leuk zwembad (met iets te veel wat niet mocht) maar goed ondanks dat super!! We zullen er niet zo snel naar terug gaan maar toch
Topper
En Fun en Job van Tikibar thanks!!!!

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Geweldige vakantie"
fam van Gerven
11-5-2013 Wij zijn in de meivakantie 10 dagen naar aloha gegaan. Wat een geweldige, nette camping. Personeel heel vriendelijk. Zwembad lekker warm, vooral voor de jongere kinderen. We hadden een ruime, nette mobil home in de wijk waikiki recht aan het strand. Alle campeerplekken waren voorzien van nieuwe grasmatten. Het toiletgebouw bij de speeltuin is heel netjes.

met oudere kinderen, 2012
"Super leuke camping"
ellenklingenberg
9-11-2012 Het is een super mooie camping met het strand vlak bij het zwembad is niet super groot voor jongeren maar voor kleineren is het geweldig. Het animatie is top echt een camping om aanteraden. Ook zijn de plaatsen redelijk groot.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"5 sterren"
snel
22-2-2013 Een super tijd gehad (Sept 2012).
Met vrouw en jongens (3 en 0,5 jaar) hier geweest.
Ik heb de stelling om nooit naar het zelfde vakantieadres te gaan, omdat ik het altijd leuk vind om in een nieuwe omgeving terecht te komen, maar voor deze camping ga ik misschien een uitzondering maken. Super zwembad met leuke glijbanen. Mooi en schone chalet met mooi tarras en overkapping.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Fantastiche camping voor gezin met kleine kinderen"
Chris
10-10-2012 Vriendelijke ontvangst op de receptie. De accommodatie (Ohahu cottage in de wijk Hula Vip) was schoon en goed verzorgd. Het Hula wijkje was rustig, autovrij en perfect verzorgd. Het was 4 minuten lopen naar het zwembad en 5 minuten naar het strand, wat wil je nog meer.
Het zwembad was echt perfect voor onze kinderen, we hadden nog wel eens wat overredingskracht nodig om ook eens naar het strand te gaan.
Leuke speeltuin waar ze elke avond na het eten naar toe wilden.
Uitstapjes gemaakt naar Carcassonne, Cap d'Agde, Valras-plage en Pezenas.
Kortom: Volgend jaar weer!

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Super camping"
Inezmarcel
25-12-2012 Wij hebben een super vakantie gehad. Jammer dat t weer de laatste 2 weken steeds een stukje slechter werd. De laatste nacht zelfs in 10! Cm water gestaan.
Super zwembad, strand om de hoek en leuke minidisco.
Jammer dat de camping niet in de buurt ligt van een dorpje of gezelligheid.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Wel leuk maar niet geweldig"
myra janssen
17-8-2012 Met mijn 2 kinderen in een tent op Aloha. Helaas enorm veel herrie in de avond van de nabij gelegen camping. Slapen voor 12 s'nachts was onmogelijk. Sanitair erg schoon. Strand top. Maar er is echt helemaal niks te doen in de omgeving. Wil je cultuur snuiven moet je een flink stuk rijden!Het is vooral een camping voor gezinnen met kleinere kinderen. Personeel vond ik erg aardig. Let op: het is een ergggggg dure camping!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?