10-6-2013
Wij zijn op dit moment vakantie aan het vieren op Aloha. Voor kleine kinderen is het geweldig. In het zwembad en de speeltuin raken ze niet uit gespeeld. We lopen zo van de camping het strand op. Bij de stacaravan is veel ruimte om te spelen. Er is pas nieuw gras gelegd, waardoor er ook hier heerlijk en veilig gespeeld kan worden. Al met al zijn wij heel blij dat wij hier nog een paar daagjes mogen vertoeven.
11-5-2013
Week geweest via Groupon en touroperator,hierdoor maar ong.250eur betaald in de mei vak. incl. bedlinnen,handoeken, toeristenbel. en eindschoonmaak.Dit gegeven beinvloed wel mijn mening want anders was het een zware onvoldoende.Camping is behoorlijk geisoleerd,in weide omgeving niets te beleven.Serignan(10km) is een Hyper U(prijzig)Lidl en Zeeman! Bezier(14km) is bijna alles Carrefour(incl goedkoop tanken) mc Donald, Declathon enz. touroperator caravans zijn gedateerd maar wel redelijk. Keuken incl. koel/vries combo en gasoven. Houten terras met bbq(tje). De mensen van touroperator verzorgen alles goed en zijn de hele dag aanspreekbaar op camping(goed team)! Muggen zijn een groot drama, ze zijn in grote getalen aanwezig en zijn immuun voor smeersels. je komt gegarandeerd getekend terug. Strand is redelijk, breed zandstrand maar loopt steil in zee af, kwam wel glasscherven tegen! Mooi nieuw badhuis, tennisbaan, voet/basketbalveld(kunstgras), zwembad glijbanen short verboden. Nooit meer!
15-5-2013
Camping Aloha is echt een aanrader! Zwembaden waren voor de kids echt geweldig. (in het hoogseizoen wel te klein, denk ik)Wij verbleven in een safari tent van touroperator, echt heel mooi,splinternieuw en goed gelegen op de camping (personeel van touroperator uitermate behulpzaam.) Sanitair gebouw midden op de camping is net nieuw, heel mooi en schoon! Verder was het strand heerlijk, gelijk aan de camping met breed zandstrand. Kortom een heerlijke vakantie gehad. (wel anti muggen spul meenemen)