Beoordelingen Bed and Breakfast Mas Vacquieres****

9,5

19 mei 2013

Mas Vacquieres****
Beoordelingen Bed and Breakfast Mas Vacquieres****
Hameau Vacquières, 30700, Saint Just et Vacquières (Gard)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Mas Vacquieres**** in Saint Just et Vacquières (Gard), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Mas Vacquieres**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Mas Vacquieres scoort een 9,6 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Mas Vacquieres**** in Saint Just et Vacquières (Gard), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Mas Vacquieres****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Mas Vacquieres**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Mas Vacquieres**** vinden. Je kunt 2 video's van Bed and Breakfast Mas Vacquieres**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Bed and Breakfast Mas Vacquieres**** met andere accommodaties in Saint Just et Vacquières (Gard).

22 beoordelingen over Mas Vacquieres****

9,5
met jonge kinderen, Apr. 2013
"Het bestaat dus echt......"
Erwin Broere
5-5-2013 Wij zijn hier een aantal dagen geweest ivm een trouwerij van familie. Zij waren hier al een aantal keren geweest, en wilde absoluut op deze locatie trouwen. Achteraf gezien zou iedereen dat moeten doen. Wat een geweldige locatie, wat een vriendelijk, behulpzame en lieve mensen zijn Thomas en Miriam. Werkelijk niets is teveel en alles is mogelijk. De kamers zijn mooi, sfeervol en schoon. De tuin, het zwembad, de verschillende terrasjes....., alles klopt gewoon!
Ik had vroeger een leraar op school, die wilde nooit een 10 als cijfer geven. Zijn motivatie was altijd: "Een 10 is voor de meester".
Thomas en Miriam, voor jullie een dikke vette 10, en hij is meer dan verdiend! We hebben wel een minpuntje. Omdat de kinderen (13, 10 en 6 jaar) het zo enorm naar hun zin gehad hebben, moesten we de eerste paar honderd kilometer naar huis 3 kinderen troosten omdat ze zo heimwee hadden naar jullie!
Over de prijs kan ik niet oordelen; dat is het probleem voor mn zwager ;-)

met partner, 2012
"Buitengewoon goed!"
Vugt
25-8-2012 Mas Vacquières is een echte aanrader. Prachtig huis en heerlijke tuin met zwembad, prettige en warme sfeer, goede ontvangst, zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw, nette en goed verzorgde kamers, mooie omgeving en een heerlijke table d'hôtes.

met partner, 2012
"Paradijselijk oord"
ultee
21-8-2012 Prachtig gelegen, stijlvol ingericht en onderhouden. Buitengewoon vriendelijke en zorgvuldige verzorging. Fantastische tuin met privacy mogelijkheden en uitzonderlijk mooi en groot zwembad.

met partner, Juli 2012
"Met een woord geweldig!"
Harry en Danielle
10-8-2012 Mas Vacquieres is fantastisch gelegen, heeft een fantastisch zwembad, kamers en tuin. De gastheer en -vrouw zijn zeer vriendelijk en betrokken. De gastvrouw kookt erg goed. Uzes, niet al te ver weg, vonden wij een heel leuke plaats. Wat betreft de prijs/kwaliteitverhouding: deze is dik in orde. Kortom: een echte aanrader!

met partner, Juli 2012
"Gastvrij vanuit het hart!"
Diane Ruiter
4-9-2012 Mas Vacquieres in de Gard ligt in een heel rustige omgeving met de nodige bezienswaardigheden in de buurt. Heerlijk bijkomen in een warme bloemrijke stille tuin met een koel zwembad ? Lekker eten in een prachtige omgeving? restaurantjes genoeg! Een echt Frans stadje met een leuke markt in de buurt? Een super romantisch verblijf, in kamers die uitsluitend gemaakt lijken voor een huwelijksnacht? Ga dan naar le mas Vacquieres!!
De oprechte belangstelling voor ons welzijn als gast was voor ons echt ongewoon!

met partner, Juni 2012
"Heaven is near...."
Adriaanse Cornelis ...
30-1-2013 Een unieke plek om tot rust te komen en om uiteindelijk niet meer weg te willen. Wat een geweldige Chambre d'Hote! (Wij komen er al jaren. )Tot in de puntjes verzord. Uniek kader. Warm onthaal, schitterende plaats met een geraffineerd geintegreerd zwembad. Rust.... Verzorgde en lekkere table d'Hote. Wat wil een mens nog meer, leven als God in Frankrijk!!!

met partner, Mei 2012
"Mooie plek, maar erg afgelegen"
Kim Geilings
22-6-2012 Sfeervolle, intieme Bed & Breakfast in een schitterende omgeving. Vanuit de tuin een fantastisch uitzicht op de natuur, beekje, bergen en anders moois.
Het ligt wel erg afgelegen (15 minuten voor wat te eten, 's avonds is er 2x per week table h'ote) maar de rest moet je reizen, stadje Uzes is dichtse bij, wel erg mooi! Tuin, zwembad (erg koud) en uitstraling van het onderkomen is schitterend, maar hangt weinig sfeer en weinig connectie met Thomas & Miriam, het ultieme vakantiegevoel en sfeer, interesse hebben wij gemist. Wij hadden een simpele kamer in de kelder (erg koud) voldeed aan alle eisen, maar niet sfeervol. Eten in huis van Thomas & Miriam is prima, niet exclusief, ontbijt iedere morgen goed, maa wel hetzelfde (wordt aan tafel geserveerd) Mooie B&B qua uitstraling maar voor ons niet voor herhaling vatbaar in vergelijking met andere chambre d'hotes waar wij zijn geweest.

met oudere kinderen, 2011
"Een geweldig paradijs in het zuiden van Frankrijk"
r.dukker
31-1-2013 Wat een heerlijke plek om tot rust te komen en toch van alles te kunnen ondernemen. We hebben alle dagen genoten van de gastvrijheid van Thomas en Mirjam, de heerlijke tuin, de fantastische table d'hotes, prachtige wandelingen, bezoekjes aan de omgeving, te veel om op te noemen. Met moeite konden wij ons losrukken voor de thuisreis. Wij komen hier zeker terug!

met partner, Aug. 2010
"HELEMAAL GEWELDIG!"
Joost en Jacqueline
30-8-2010 Dit SUPER mooie oude B&B van Thomas en Miriam is echt helemaal TOP! Mooie en rustige omgeving en leuke en mooie stadjes in de omgeving. Uzes, Nimes zijn zeker de moeite waard. Het B&B is super romantisch en echt alles is helemaal tiptop in orde. De prachtige romantische kamers en de super mooi aangelegde tuin met zwembad is een lust voor het oog. Elke morgen is het ontbijt echt geweldig en als je na je ontbijt terug komt op je kamer, is je bed opgemaakt, nieuwe handdoeken en alles netjes gemaakt. Dit is echt super luxe! Daarbij kan Miriam geweldig lekker koken en was het erg gezellig om met alle gasten samen aan 1 tafel zitten! Daarbij zorgen Thomas en Miriam ervoor dat je super goed wordt ontvangen en je overal mee helpen als je hen een vraag stelt. Wat deze mensen doen en op zo'n hartelijke, gastvrije en leuke manier is echt uniek! Kortom een vakantie die we niet snel zullen vergeten en iedereen kunnen aanraden!

met partner, Mei 2010
"Weg uit de hectiek, laat u hier verwennen......"
Ernst en Eric
5-6-2010 Er zijn weinig hemelse plekken op aarde..
Hier vind U er een met deze waarde....
Deze accomodatie is subliem, Mirjam en Thomas zijn ware hosts in de ruimste zin des woords.
Wij zullen hier zeker in het na seizoen nog even een korte vakantie doorbrengen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit