Beoordelingen Bed and Breakfast Bert & Helmy***

9,5

18 juni 2013

Bert & Helmy***
Beoordelingen Bed and Breakfast Bert & Helmy***
Hameau Aubarine, 30430, Rochegude (Gard)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Bert & Helmy*** in Rochegude (Gard), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Bert & Helmy*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bed and Breakfast Bert & Helmy scoort een 9,3 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bed and Breakfast Bert & Helmy*** in Rochegude (Gard), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Bert & Helmy***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bed and Breakfast Bert & Helmy*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Bert & Helmy*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Bed and Breakfast Bert & Helmy*** met andere accommodaties in Rochegude (Gard).

6 beoordelingen over Bert & Helmy***

9,5
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke plaats voor een lekkere vakantie"
Sietse Maat
18-5-2012 Luxe, ruime kamers, mooie tuin en een heerlijk groot zwembad.
Enorm veel "daagjes uit" in de buurt.
Service is uitstekend, goed eten en heerlijke wijn.
Volgend jaar gaan we dit zeker nog een keer doen.

met partner, Okt. 2011
"Mooie, rustige omgeving"
lina
23-10-2011 We komen hier al vanaf 2003 elk jaar en genieten van de gezellige provencaalse markten, de mooie natuur en het lekkere eten.
Het zwembad is zo heerlijk groot, waar menige gemeente jaloers op zou zijn.

Bert en Helmy zijn zeer gastvrij, niet alleen voor ons, maar ook voor onze hond. Huisdieren zijn hier namelijk zonder extra kosten welkom.

De kamers zijn gezellig ingericht en in de zomer heerlijk koel.

Wij hopen hier nog vele jaren terug te komen.

met partner, 2011
"Helemaal geweldig"
A. Willems
12-9-2011 mooie authentieke locatie, mooi zwembad, veel privacy, zeer gastvrij en behulpzaam, heel gezellig, echt de moeite waard. Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeven, die ook zeer de moeite waardis.

met jonge kinderen, 2011
"Super plek"
Venz
5-9-2011 Wij zijn al verschillende keren bij de B&B van Bert en Helmy geweest. Het is een heerlijk rustige plek, met genoeg faciliteiten in de buurt. Leuke dorpjes met echte franse marktjes, kanoën in de Ardeche, een dagje naar Avignon, richting Mont Ventoux, noem maar op. En na een dag op stap weer lekker uitrusten bij het zwembad. Wat voor ons ideaal is, is dat er zowel een hek rondom de tuin als het zwembad staat, zodat we onze kinderen van 2 en 4 met een gerust hart rond kunnen laten lopen.

Bert en Helmy runnen de B&B met zoveel liefde en aandacht, dat je je meteen thuis voelt. En als je geluk hebt kun je ook iets van Berts kookkunsten proeven :)!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Geweldige plek!!!"
Yolande de Wekker
8-8-2011 Via de gemailde route beschrijving is het plekje van Bert & Helmy heel makkelijk te vinden.
Een oase van rust en knoerte gezellig.
Dit jaar voor het eerst geweest volgend jaar op zeker weer.
Kamers zijn sfeer vol ingericht netjes en schoon.
Bij de buiten keuken is het in de avond ook leuk toeven met een bakkie koffie!

Bert en Helmy weten ook veel van de omgeving en dat is handig voor tips.
O.a. de markt op donderdag in Barjac hoor je niet te missen.

De ideale tussen stop op weg naar Spanje.
Eigenlijk niet te veel op hemelen. Straks geen plek meer voor ons!

met partner, Mei 2010
"Mooie vakantieplek"
harry
24-10-2011 Prachtig zwembad.
Mooi wandelgebied in een bosrijke omgeving, leuke dorpjes in de buurt.
Heerlijk kanoën op de Ardèche.
En 's avonds genieten van een glaasje wijn bij het sfeervol verlichte zwembad.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?