Vakantiehuis Mas Tidouls in Notre-Dame-de-la-Rouvière Frankrijk beoordelingen 9.8 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Mas Tidouls

_
overzicht vakantiecomplex

Beoordelingen Vakantiehuis Mas Tidouls

Mas Tidouls, 30570, Notre-Dame-de-la-Rouvière
Vakantiehuis Mas Tidouls scoort een 9,8 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Mas Tidouls? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Mas Tidouls in Notre-Dame-de-la-Rouvière, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Vakantiehuis Mas Tidouls vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Vakantiehuis Mas Tidouls met andere accommodaties in Notre-Dame-de-la-Rouvière.

6 beoordelingen over Mas Tidouls

"Fantastische gastvrijheid"
Kuijpers
5-10-2011 Begin september genoten van een heerlijke vakantie en de gastvrijheid van Jo en Sylvie. Prachtige ruime gite, goed ontbijt en heerlijke kookkunsten van Jo. Volgend jaar zeker weer

"Fantastische plek"
Benjamin De Dycker
19-8-2011 Mas tidouls is een fantastische plek om eens lekker uit te blazen.
Het authentieke dorpje waar het zich bevindt maakt het plaatje compleet. Jo brengt elke avond(voor wie het wenst) zijn culinaire talenten naar boven!

Het leuke vindt ik dat het met de andere gasten samen ontbijten en eten een zeer huiselijke sfeer geeft.
Ik heb niets kunnen opmerken tijdens mijn verblijf op mas tidouls. Prachtig weer, tof zwembad en jacuzzi!

Elke kamer heeft zijn eigen concept(Marokkaanse met hamamm, thaisse met loopdouche, japanse met jacuzzi) Het is de eerste keer dat ik kamers zie die zo tot in de puntjes afgewerkt zijn waardoor je je precies in een ander land waant als je de kamer toetreed.

Kortom: Mas Tidouls is een aanrader!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fantastisch vakantieoord"
Familie van Hoof
29-8-2011 Heerlijk rustig, wel iets van de bewoonde wereld verwijderd, maar omdat alles wat je nodig hebt voor een goeie vakantie aanwezig is, is het een schitterend plek om te vertoeven. Jo is een hele goeie gastheer en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De gite en de drie kamers zijn origineel en luxe ingericht. Het zwembad en de jacuzzi zijn heerlijk. 's Avonds onder de sterrenhemel dineren van een heerlijk door Jo gemaakt avondmaal en dan niet te vergeten het uitgebreide ontbijt 's ochtends inclusief champagne. Een heerlijk vakantieadres!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiehuis Mas Tidouls bij:

met partner, Apr. 2011
"Fantastisch"
familie Rombouts
21-8-2011 geslapen in de gite (La Clède), van alle gemakken voorzien. Heerlijk gegeten van de culinaire hoogstandjes van gastheer Jo, die persoonlijk iedere avond kookt en zijn mooie verhalen. Fantastische omgeving. Het ontbrak ons aan niets. Enorm gastvrij, we komen zeker terug.

met partner, Aug. 2010
"Fantastische plek in het natuurpark de Cevenne."
Harry, Judith en la...
19-9-2010 Natuurpark de Cevenne is een schitterende omgeving met begroeide heuvels en bergen, bergbeekjes. Vaak zeer mooi weer en goed warm in de zomerperiode, waarbij het 's avonds en 's nachts lekker afkoelt. Mas Tidouls heeft een Gite en ook enkele bed&breakfast in themakamers.

Wij hebben de Gite gehuurd en ook gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet (inbegrepen) en diner 's avonds (als extra optie). Gastheer / kok Jo en gastvrouwen Marleen en Sarah zijn zeer gastvrije vlamingen met prachtige verhalen over hoe Mas Tidouls is opgezet.

met partner, Aug. 2010
"Prachtige locatie en culinair hoogtepunt!"
Harm & Hanneke
17-12-2010 Afgelopen zomer een perfecte vakantie gehad bij Jo, Marleen en Sara. Samen met ons 6 weken oude zoontje hebben wij op en top genoten van de prachtige locatie! Het hoogtepunt voor ons waren de kookkunsten van gastheer Jo! Dat hij in een restaurant met 3 sterren heeft gewerkt kun je echt proeven. De kamers zijn heel mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Mas Tidouls is een aanrader voor iedereen en ons advies is iedere avond dat het kan mee-eten!