2-7-2010
Wie in de kamers 1 tot 3 terechtkomt, lijkt in de grotten van Ali Baba te zitten. Linnenkast ingewerkt, moest deze uitkuisen, spinnenwebben, douche moeilijk in te geraken, gelukkig na één nacht iets betere kamer, maar schimmel op bad. Het complex biedt verloederde indruk. Gelukkig is het eten van excellente kwaliteit en kan soms gastronomisch genoemd worden. Gastvrouw heel vriendelijk en behulpzaam, maar zegt zelf dat er niet in de infrastructuur werd geïnvesteerd.
Op internet een kamer 120 euro voor twee personen half pension, maar wij betaalden wel 132 euro???? Achteraf gezien op factuur dat er 131 euro verblijfstaks werd aangerekend. Moeilijke gsmverbinding, geen internet, geen tv op kamer wel in zaal, maar nauwelijks ontvangst.
Na de klacht van de verblijfstaks werden we onmiddellijk gecontacteerd om onze bankgegevens door te geven. Waarvoor dank. De prijzen zijn van het laagseizoen en vermits de eigenaars niet meer in hun website kunnen, zijn deze niet aangepast.
Om toch maar positief te eindigen, behoorlijke zwembad, maar schimmel op de wand...., voor ons geen tweede keer...