Beoordelingen Hotel Novotel Montpellier***

25 mei 2013

Novotel Montpellier***
Beoordelingen Hotel Novotel Montpellier***
125 bis Avenue de Palavas, 34070, Montpellier
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Novotel Montpellier*** in Montpellier, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Novotel Montpellier*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Novotel Montpellier scoort een 6,9 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Novotel Montpellier*** in Montpellier, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Novotel Montpellier***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Novotel Montpellier*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Novotel Montpellier*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Hotel Novotel Montpellier*** met andere accommodaties in Montpellier.

8 beoordelingen over Novotel Montpellier***

6,1
met jonge kinderen, Aug. 2012
"Voor mij nooit meer"
Harold Kukken
5-8-2012 Wij hebben hier in het verleden vaker overnacht en dit was prima bevallen maar dit keer viel erg tegen. Kamers zijn prima en er is een mooi zwembad bij. Het eten is behoorlijk duur voor wat je krijgt, vooral omdat de toast bij het zalm voorgerecht was aangebrand en er een lange haar in de kip van het kindermenu zat. Dan moet er wat mij betreft veel gebeuren om het nog goed te maken. Vervolgens ben ik om 4 uur 's nachts wakker geworden door de herrie van naastgelegen discotheek. Tot 7 uur hebben we mogen genieten van de hardcore die in onze 4 persoons kamer duidelijk te horen was.

"Fijn overnachtingshotel"
Mirjam
14-9-2011 We verbleven hier 1 nacht op doorreis naar Spanje. Fijn hotel, lekker dicht bij de autoweg.
Goede bedden en een goed ontbijt.

met partner, Aug. 2010
"Prima kamers. Slecht en te duur eten."
Gert van den Berg
12-9-2010 Het opgegeven huisnummer klopte niet, en omdat wij Montpellier binnen kwamen via de A75, en niet via de A9 kon het navigatiesysteem niet direkt het adres vinden.
Kom je vanaf de A9 zie je het Novotel direkt liggen. Bij de receptie is bekend dat het adres verkeerd op de site staat, maar zij kunnen dat niet veranderen?
Kamers zijn prima, maar het eten 's avonds is belachelijk duur, te weinig, en niet van een geweldige kwaliteit. 16,50 voor een hamburger met een paar koude frietjes!!!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Goed voor doorreis"
chapie
13-8-2010 Vlak bij de autostrade gelegen.Naar het centrum is het ongeveer 3 km,met een ondergrondse parking aldaar.Rond het hotel is er weinig te beleven.Degelijke nette kamers en een goed ontbijt.Dranken zijn zeer prijzig.Vriendelijk onthaal aan de receptie.Zwembad altijd goed voor een frisse duik na een lange reis.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima doorreishotel"
Chris
10-8-2010 Wij zijn voor 1 overnachting in dit hotel verbleven op weg naar het zuiden.
Het hotel ligt direct aan de snelweg, afgesloten parkeerplaatsen, nette ontvangst, fijn zwembad en prima ontbijt.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Typisch Novotel"
Vanessa
9-8-2009 Een typische Novotel overnachting; gunstig gelegen an de snelweg, nette kamers met voldoende ruimte en een lekkere badkamer, redelijk eten 's avonds en een uitgebreid ontbijtbuffet.

met oudere kinderen, Juli 2008
"De 3 sterren meer dan waard"
jos
21-5-2011 Een perfect hotel voor als je op doorreis bent naar Spanje.
Een mooi groot zwembad om na een lange reis te ontspannen.
Het eten is perfect en het ontbijt is ook perfect.

Sanne
21-6-2007 Goed hotel, vlakbij de afrit van de autostrade, wat extra handig is als je dit hotel gebruikt als tussenstop.

Kamers zijn altijd verzorgd in een Novotel en zijn voorzien van alle service die een doorsnee gezin nodig heeft. Het ontbijt is telkens weer een feest!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?