Beoordelingen Vakantiehuis Wijnvilla's*****

20 juni 2013

Wijnvilla's*****
Beoordelingen Vakantiehuis Wijnvilla's*****
Route d'Escales, F-11700, Montbrun-des-Corbières
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Wijnvilla's***** in Montbrun-des-Corbières, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Wijnvilla's***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiehuis Wijnvilla's scoort een 9,6 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Wijnvilla's***** in Montbrun-des-Corbières, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Wijnvilla's*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiehuis Wijnvilla's***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Vakantiehuis Wijnvilla's***** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiehuis Wijnvilla's***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Vakantiehuis Wijnvilla's***** met andere accommodaties in Montbrun-des-Corbières.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Wijnvilla's*****

9,5
9,8
met jonge kinderen, Juni 2013
"Schitterende villa's in schitterende natuur"
Judith P
17-6-2013 Deze villa's zijn zeer compleet ingericht, ruim, en van echt alle gemakken voorzien. Het uitzicht van villa "Le Cabernet" is adembenemend!

De service is uitstekend, bij het personeel kun je voor alles aankloppen en het wordt direct geregeld.

Een ideale vakantie voor met jonge kinderen, gezien het klimrek en de kindveilige hekken om het schitterende zwembad.

met partner, Mei 2013
"Super!"
Van Mingeroet A
2-6-2013 Reeds voor de 4 de keer in 2 jaar te gast bij de wijnvillas,en het was weer super! Perfecte ontvangst en alles tot in de puntjes geregeld!
Een aanrader voor wie rust zoekt!

met jonge kinderen, Mei 2013
"Heerlijk compleet huis in een mooie omgeving"
Erik
30-5-2013 Prachtig ruime villa van alle gemakken voorzien, incl. verwarmd zwembad en jacuzzi. Netjes en kindvriendelijk afgesloten d.m.v. een hek van de rest van de tuin.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiehuis Wijnvilla's***** bij...

met oudere kinderen, Mei 2013
"Le Syrah Montbrun wijnvilla"s"
Ada Lit
11-6-2013 Ruime villa 8 personen. Prima vertoeven met mooi weer graag. Service een 10. Staat niet op de lijst. Voor jonge gezinnen een perfecte locatie. Zeker een aanrader!!! Maar voor jongelui die willen stappen, daar is weinig voor. Villa's zeer goed onderhouden. Heel ruim en je liep elkaar echt niet in de weg. Tijdens je verblijf zeker de rondleiding(gratis) op het Château de l'Horte niet overslaan. Erg leuk, prima wijn en heel gezellig. Ik was behoorlijk veel spullen vergeten mee terug te nemen (waaronder een geldbedrag). Prima geregeld het geld staat al op mijn bankrekening en mijn kleding sturen ze na. Zeer betrouwbaar personeel. Kan niet anders zeggen dan dat dit voor herhaling vatbaar is. Wij waren daar met 5 volwassenen en een baby.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Zeer complete en luxe ingerichte vakantievilla"
Peter van der Sluij...
13-5-2013 Het door ons gehuurde huis Le Merlot voldeed werkelijk aan alle verwachtingen. Het is huis is erg ruim en van alle luxe en gemakken voorzien en heeft een eigen zwembad en jacuzzi. Ook voor onze kleine was het erg veilig. Alhoewel het weer wat wisselvallig was hebben wij ons prima vermaakt. De omgeving heeft voldoende te bieden. Ook nog een informatieve rondleiding gevolgd over het maken van wijn op Chateau de L'Horte en uiteraard alles geproefd. Ook de begeleiding en uitleg door Omar (in het Nederlands) werd zeer door ons gewaardeerd.

met een groep, Apr. 2013
"Zeer mooie villa"
Peter Renders
30-4-2013 Villa Sauvignon is een zeer mooie 6-persoons villa in een prachtige omgeving en van alle gemakken voorzien. Verwarmd zwembad, jacuzzi, een grote tuin, het ontbreekt aan niets. In de bungalow 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, dus ieder heeft ook nog zijn eigen privacy. Winkels in de directe omgeving zijn er niet echt, dus raadzaam om e.e.a. groot in te slaan. Mooie omgeving voor een heerlijke relaxte week.

met partner, Apr. 2013
"Bijzonder goed toeven!"
Ans
29-4-2013 Een villa met privé (verwarmd) zwembad en jacuzzi in de, geheel omheinde, tuin. Compleet ingericht en van alle comfort voorzien. Wij hebben onze hond bij ons die heerlijk buiten rond kan lopen. Hij kan niet bij het zwembad komen omdat daar nog weer een apart hek omheen zit die je, eventueel, open kunt zetten.

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Een geweldige plek, mooi, rust en ruimte!"
Daniëlle
18-4-2013 Een geweldige vakantie gehad. Het weer was de eerste week wat minder, maar elk moment dat het kon lagen we met z'n allen in de jacuzzi.....heerlijk! Het zwembad werd pas bij aankomst verwarmd, maar na 2/3 dagen was het goed vertoeven in het water. De tweede week hebben we echt van het weer genoten, veel zon, minder wind. Het restaurant in Escale is echt een aanrader, ook met kinderen. Samen met onze vrienden een superavond gehad, hoewel we alleen in het restaurant waren.

met partner, Okt. 2012
"Echt geweldig en ook heerlijk relaxt"
marike_2
16-11-2012 Een luxe en comfortabel vakantiehuis van alle gemakken voorzien en precies zoals op de website en foto's te zien was. En heerlijk jacuzzi.
Wij waren er eind oktober/begin november en het vlakbij gelegen Canal du Midi was omgeven door prachtige herfsttinten, die weerspiegelden in bladstil water.
Rondleiding in bijbehorend Chateau de l'Horte, waar we ook heerlijke wijn hebben gekocht.

met partner, Okt. 2012
"Je voelt je een beetje god in Frankrijk."
F.Cammenga
28-10-2012 De wijnvilla's zien er geweldig van binnen en buiten uit zeer compleet en smaakvol ingericht!
Buiten een verwarmd eigen zwembad en jacuzi voor het eerst een vakantiehuis(villa!) meegemaakt dat meer confort had dan ons eigen huis.
Bij aankomst bedden opgemaakt handdoeken aanwezig enzovoort.
De villa's worden beheerd door Omar een Hollander die alles in de gaten houdt en je hoef maar te kikken en hij staat je met raad en daad bij.
De omgeving staat vol met wijnranken en in onze tuin stonden Merlot struiken elk huis heeft een wijndruifnaam en deze druiven staan in de tuin van de villa ook bij alle villa's staan de bijpassende druiven.
De villa staat aan de rand van het dorpje daar is niet veel te doen maar de omgeving is mooi en te ontdekken bijvoorbeeld Carcasone City een dorpje in een Kasteel,Minerve en in de nabijheid het Canal du Midi ook de Middelandese zee is dichtbij.
Wij waren er met de herfstvakantie en de prijs valt dan mee voor wat je krijgt een villa zelfs met airco.

1 2 3 4 5 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?