Vakantiepark Le Mattas in Mejannes-le-Clap Frankrijk beoordelingen 8.7 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.481 bezoekers online
Home > Frankrijk > Languedoc - Roussillon > Mejannes-le-Clap > Vakantiepark Le Mattas

Beoordelingen Vakantiepark Le Mattas

23 februari 2012

entree

Vakantiepark Le Mattas scoort een 8,7 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Le Mattas? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Le Mattas in Mejannes-le-Clap, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Vakantiepark Le Mattas vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Vakantiepark Le Mattas met andere accommodaties in Mejannes-le-Clap.

22 beoordelingen over Le Mattas

met jonge kinderen
Heerlijk rustig park voor jonge gezinnen
Jeroen
Onderkomens
15-8-2011 Mooi park weg van toerisme en heerlijke wandelingen, zwemgelegenheden en uitstap-mogelijkheden.
(kano, boomtopklimmen, zwemmen, wandelen, fietsen)

Een parel!
Yvonne
Onderkomens
7-9-2011 Drie heerlijke weken op Le Mattas doorgebracht. Het vakantiepark is prachtig aangelegd en onderhouden. De (sport-)faciliteiten zoals het zwembad, tennisbanen, voetbalveldje etc. zijn goed. Leuke animatie door twee studenten; onze kinderen van 11 en 8 hebben ervan genoten. Wij huurden huisje M8: erg comfortabel, ruim en compleet en veel privacy. De prijs/kwaliteit verhouding is top; een van de goedkoopste én ook mooiste accommodaties waar we de laatste jaren zijn geweest!
De omgeving is prachtig en gevarieerd en de (toeristische) hoogtepunten goed bereikbaar (bv Nîmes, Uzes, Avignon, Pont du Gard, Pont D'Arc etc.) Wij vinden Le Mattas een aanrader. Wel een tip voor als je een huisje huurt: kijk op de plattegrond. De afstand van sommige huisjes tot het zwembad en sport/spel velden is een flinke wandeling.

Huiskamer van huisje G4 veel te vol!
Sunshine
Onderkomens
11-8-2011 We hebben een heerlijke week gehad, erg genoten v/d omgeving, pont du gard, uzes, grotten, stadjes en haribo museum. voor ons 2 minpunten; huiskamer van huisje G4 staat veel te vol met spullen, meubilair, vaasjes, beeldjes etc wat het voor ons heel onrustig/onprettig maakte. Het was het enige huisje wat toen nog beschikbaar was. Dit huisje kunnen we ondanks de moderne badkamer toch niet aanbevelen. Het zijn echte verzamelaars. Nadat we 3 stoelen v/d 5 uit de woonkamer hadden verwijderd, hadden we een beetje loopruimte. We zijn daar in nog 4 andere huisjes wezen kijken en daar was het neutraal, ruim, modern, echt een verademing. 2e minpunt; Het grote zwembad 1.70, was niet verwarmd en te diep voor onze kids. De week ervoor hadden wij in een kleinschalig park (hameau) gezeten met maar 23 huisjes met verwarmd oplopend; van ondiep naar diep zwembad en dat was ons en de kids een stuk beter bevallen! Restaurant op het parkje, trampoline, etc

Perfect park!
fam uit leiden
Onderkomens
26-11-2010 We hadden huisje M1, prachtig van binnen. Leuke animatie door twee studenten. Kids hebben ervan genoten (5,7 en 10 jaar). Lekker gefiets in de omgeving, zwemmen in de rivier met een kleine waterval, prachtige omgevingmet leuke dorpjes.

met jonge kinderen, Aug. 2010
In 1 woord geweldig
B. Limpens
Onderkomens
24-7-2011 toplocatie voor ouders én kinderen. Veel te doen in de omgeving (kajakken bijvoorbeeld of naar de zee). Bungalows zien er allemaal verzorghd uit!

met jonge kinderen, Juli 2010
Fantastische plek om volledig tot rust te komen
familie Driessen
Onderkomens
28-7-2010 Drie jaar achter elkaar gaan we nu naar "le Mattas"!
We hebben het er heerlijk en ontdekken nog steeds leuke strandjes aan de Ceze!
Prachtige omgeving,rustig park en veel faceliteiten en animatie!
Huisje E4 heeft het mooiste uitzicht van het park naar mijn mening.
Echt een aanrader om eens uit te proberen voor mensen die van natuur,rust en ruimte houden!

met partner, Mei 2010
Fijne plek leuke omgeving prima zwembad
m.v.d.berg
Onderkomens
16-7-2010 een klein maar praktisch huisje fijn terras tussen de bomen met privecy
prachtig zwembad voor jong en oud top voor gezinnen met kinderen en ouderen die buiten de vakanties eens een weekje rustig willen genieten van zon en zwem

met een groep, Mei 2010
Super bungalowpark
marco
Onderkomens
4-4-2011 Mooi park waar voor jong en oud veel te doen is. leuke dorpjes in de omgeving. altijd mooi weer, en erg gezellig. mooie boswegen die nog off-road zijn. wijnproeverijen, een uurtje vanaf de middelandse zee. Nederlands park.

met partner, Mei 2010
Nooit meer
anneke
Onderkomens
3-7-2010 het huisje wordt mooier voorgeschilderd dan het is - n 7 is verschrikkelijk klein en werd niet schoon achtergelaten door de vorige huurders - etenbestek was goor - huisje staan veel te veel meubels in je kan je kont niet keren - bedden veel te hard ondanks dat ze nieuw waren - volgens de gegevens zou je rondom het huisje kunnen zitten - er is maar 1 plekje waar je normaal met een tuinstoel kunt zitten verder is er geen ruimte veel te veel bomen dicht bij het huisje wat gevaarlijk is met storm. zou geschikt zijn voor 5 personen nou met 2 gaat het net hoor dat kan ik je wel vertelloen. nee noooiiiit meer

Geweldig park met mooie Bungalow´s
Pieter
Onderkomens
17-10-2009 Mooi rustig park, ideaal voor gezinnen met kinderen of als je gewoon rust wilt hebben.
Leuke dorpjes in de omgeven en een goed uur van de kust af.
Ruime Bungalow´s voorzien van veel privacie

met een groep (1)