12-8-2011
Wij zijn hier twee weken (eind juli begin aug ) met onze dochter van 4 heen geweest. Erg leuke camping. Idd veel muggen, maar dat ligt ook aan de omgeving waar de camping gelegen is. Animatieteam is erg enthousiast, en maakte er leuke avonden van. En ja Laurent...als hij de microfoon in zijn handen heeft weet je dat hij er alles aan doet om er een feestje van te maken! Wij hebben hier een prima verblijf gehad! Het is een overzichtelijke camping voor kleine kinderen!
2-8-2011
Wij zijn in de laatste week van juli geweest, op zich een leuke kindvriendelijke camping.Zaten in een Yelloh cottage,nieuw,van 4 pers 2 kamers,airco,tv etc.Leuk terras met veel privacy.Mini club animators geef ik een 10.Konden leuk met de kinderen omgaan, zelfs in het nederlands.Onze zoon van 5 heeft een leuke week gehad, vooral in het zwembad.Le grau du roi en Aigues Mortes zijn leuke stadjes om te bezoeken.Muggen,tsja, gelukkig weinig last van gehad, maar bij thuiskomst toch verbaasd hoevaak ze toegehapt hebben.Zelf heb ik er geen hinder van ondervonden maar dagelijks ,van s'morgens vroeg tot s'avond's laat komen ook grote muggen over {vliegtuigen}.Dit zijn er maar een paar per dag.Animator s'avond's vond het nodig om om de paar seconden in de microfoon te brullen.Jammer genoeg heeft hij hem niet ingeslikt.Is ook alleen in het Frans.
Wel leuk was het thema Kerst.Maar na een week hadden we het hier ook wel gezien.
8-8-2011
Wij zijn hier van 16 t/m 30 juli geweest met twee kinderen 5 en 3 jaar. Het is een schone camping. Wel jammer van de muggen. We hadden een mooie caravan met houten veranda. In de buurt kan je paardrijden leuk voor kinderen. In het zwembad is een "strakke"zwembroek verplicht, mijn man werd de eerste dag gelijk aangesproken door de badmeester, de rand en bodem is funest voor je badkleding. Leuke glijbanen en het zwembad is groot genoeg. Animatie was leuk, alleen jammer dat het allemaal in het Frans was. Personeel was heel vriendelijk.