29-8-2011
Mooie, niet t egrote, camping. Zijn hier 2 weken geweest met onze eigen tent en ook voor kampeerders is het hier prima. Sanitairgebouw vonden wij prima, alleen veel zand op de vloer maar dat is natuurlijk logisch als je zo dicht bij het strand zit en alle plaatsen een zandondergrond hebben.......Volgens mij houdt toch iedereen z'n slippers aan onder de douche, dus geen probleem. Toiletten altijd schoon en met wc-papier en ook afwas/wasgelegenheid is prima (goed heet water). Animatie kan ik geen oordeel over vellen, hebben onze kinderen geen gebruik van gemaakt. Wel stipt om 23.00 uur is het stil op de camping.
Klimpark (schuin tegenover de camping) is erg leuk om met de kinderen te doen (ook leuk voor ouders). Le Grau du Roi en Grande Motte typische kustplaatsjes, beide prima via het strand te belopen (ook voor onze jongste van 5). Wel veel Fransen op de camping maar dat kan ook komen doordat wij laat vakantie hadden. Maar dat was alleen jammer voor de kinderen, wat minder makkelijk
31-7-2011
Wij zijn net terug van twee weken Le Boucanet, stacaravan type Sunshine. Camping was prima, wij stonden achteraan maar dan nog was het maar 2 minuutjes lopen naar het strand. Strand was heerlijk, niet overdreven druk. Zwembad was prima voor de kinderen, maar wel vrij fris. Helaas ook hier weer veel irritante mensen die 's-ochtends al hun handdoek op een bedje leggen en er vervolgens pas tegen de middag op gaan liggen, jammer. Restaurant op de camping was oké, gewoon simpele gerechten als pizza, pasta, hamburger en steaks. Personeel was over het algemeen vriendelijk. Tijdens openingstijden van de winkel kon je de hele dag door vers stokbrood kopen, heerlijk. Er werd bijna iedere avond wel iets georganiseerd al was dit wel in het Frans. De caravan was ruim en schoon, alleen het bed was ronduit verschrikkelijk, klein, smal en de veren staken in onze ruggen. De afstand naar Le Grau du Roi was wel te lopen, 35 minuten over het strand, maar voor de kids helaas toch iets te ver.
31-7-2011
Een gigantische camping, ook wel kampeerfabriek genaamd, maar wel pal aan het strand gelegen. Duurste camping ook waar wij ooit gestaan hebben, voor maar liefst 65 euro per nacht op een betonnen plaat met uitzicht op een soort kazerne. Maar ja, wel pal aan het strand.
Het strand is dan ook het enige waarvoor wij deze camping kozen. Niet voor het sanitair dat te weinig was voor het aantal gasten (rijen voor de toiletten, slecht doortrekken, niet genoeg wc-papier). Het zwembad is best mooi, maar het water is ijzig koud. Als je van animatie houdt zit je hier goed, er wordt veel georganiseerd. Ook is er een leuke speeltuin voor kinderen vanaf een jaar of 5 (veel klimwerk, niet geschikt voor kleintjes). Als je op een van de plaatsen dicht bij het strand staat, dan word je vanaf windkracht 4 voortdurend op je plek gezandstraald. Veel autoverkeer over de camping, en golfkarretjes met rondscheurend personeel. Camping ligt ook vrij ver van leuke plaatsjes als Aigues-Mortes en Grau du Roi.