Bungalow Bungalowpark Port Minervois in Homps Frankrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Port Minervois

6,4

28 mei 2012

huisje

Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Port Minervois

Chemin de la Laicune, 11200, Homps
Bungalow Bungalowpark Port Minervois scoort een 7,8 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Bungalowpark Port Minervois? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Bungalowpark Port Minervois in Homps, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 71 vakantiefoto's van Bungalow Bungalowpark Port Minervois vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Bungalow Bungalowpark Port Minervois met andere accommodaties in Homps.

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Bungalowpark Port Minervois

6,4
met partner, Okt. 2011
"Heerlijke hersftvakantie"
houtie
19-11-2011 Goed onderhouden park. Huisje voor 6-8 personen is met 2 personen ruim genoeg. Met 6 personen zal dit erg krap waorden! Afgesloten door omheining en een toegangshek met afstandbediening. Helaas was op de ochtend van vertrek (zondag) net de afstandsbediening kapot! Niemand te bereiken om het hek open te doen. Na een uur ging er een lichtje aan bij de buren, zodat we konden vragen of de buurman het hek open wilde doen! Misschien handig om er voor te zorgen dat je altijd het park af kan!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Heerlijke plek!"
Mirjam van Hoof
25-9-2011 mooi uitgangspunt voor fietstochten (neem de witte D-weggetjes op de Michelin-kaart), zowel in de bergen (richting Minerve), als wat vlakker (vlakte van de Aude en het Canal du Midi). Winkels: de U-supermarkt in Homps is goed voorzien (< 1 km), op 3 km van Port Minervois ligt in Olonzac de G20, een grote supermarché, met ook een GB-Brico. Grote en heel gezellige markt in Olonzac op dinsdagochtend. Restauranttip: restaurantje bij de sluis aan het kanaal, richting Argens. Zwemmen in een meertje met zandstrand kan overigens ook in Argens (volg de wegwijzers in het dorp). Overigens vinden wij (inclusief kleinkind van 4) het kiezelstrand bij het Lac de Jouarres heel prima te doen, ook zonder badschoentjes. Veel schaduw en grasveld om te zitten of liggen.

"AAN TE RADEN"
twee belgen
17-9-2011 Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf in Port Minervois. De villa was ruim, zeer netjes en heel goed uitgerust. Enkel het dubbel bed was heel hard en heel smal.
Het domein is goed onderhouden en de mensen aan de receptie zijn vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad is idd aan de kleine kant maar in het na seizoen was er altijd plaats. Er waren ligbedden bij die stuk waren maar de helft was vernieuwd.
Voor internet ontvangst moest je idd tegen de buitenmuur van de receptie zitten wat nie ideaal was als het waaide. De parking vlakbij de villa was heel gemakkelijk.
Homps stelt niet veel voor op enkele restaurantjes na. Gezellig om langs het canal du midi en rond het meer van Jouarres te wandelen. Goede uitvalsbasis voor de omgeving.

"Leuk familiepark"
Frankrijk liefhebbe...
6-9-2011 We zijn hier 2 weken geweest, laatste 2 weken van augustus. Het dorpje homps is klein, niet veel te beleven. De grotere plaatsten zijn de moeite waard om te bezoeken. Het strand is bij Narbonne plage op 50 min. rijden. Kleinere plaatsjes zijn ook leuk, maar niet erg sfeervol. Prijzen lagen zeer hoog qua levensmiddelen en kleding etc. Het park is ruim, vriendelijke receptie, nette huisjes (bed doorgezakt) en ruime tuin. De kinderstoel en de te huren handdoeken en beddengoed waren aan de prijs! Zwembad niet super groot, wel schoon en maar 2 dagen beschikking tot ligbedden gehad; vele stuk of bezet. Terras bij het zwembad was niet erg schoen, ook de tafeltjes niet. Verder speeltuintje voor de kleintjes, basketbalveld, tafeltennis en jeux de boule veld. Wifi heel slecht bereik; enkel bij receptie, en soms moest je naar het nabijgelegen park om wel verbinding te krijgen. Kortom; leuk voor een keer zeker vanwege het mooie weer, maar qua omgeving minder mooi als bijv. ardeche

"Mooi park, goede huisjes, heerlijke vakantie!"
Fam. Fenu-Holleman
17-8-2011 We zijn net terug van twee weken in 'les Hauts du Lac'. We verbleven met onze familie (waaronder onze twee dochters van 1 en 3 jaar) in twee 8-pers. huisjes. Het zijn 2 parkjes die tegen elkaar aan liggen (Port Minervois & les Hauts du Lac). Beide parkjes zijn schoon en prachtig aangelegd en hebben een zwembad, speeltuin en wasserette. Voor de receptie, eten, sportmogelijkheden en de supermarkt/bakkerij moet je in Port Minervois zijn (5 min. wandelen).

Huisjes waren luxe, schoon en van alle gemakken voorzien (behalve wasmachines en het kost 6 euro(!) om een was te draaien). Bedden inderdaad aan de kleine en harde kant, maar wij hebben er niet minder om geslapen. De ruimte en de tuin met prachtig uitzicht over het meer maakten veel goed!
Zwembad is inderdaad klein en druk in het hoogseizoen. Zijn wij dan ook weinig geweest.
Parkje ligt tegen het dorpje Homps aan waar (op een paar leuke restaurantjes na) weinig te beleven valt. Dat vonden wij eigenlijk het enige grote nadeel; je be

"Port minervois"
zomerbeesten
14-8-2011 We zijn net terug van onze vakantie in Port Minervois, we hadden een huisje voor 6 personen maar we waren met 4 personen en dit is aan te raden want dan heb je voldoende plek. Ondertussen weet iedereen dat het zwembad te klein is en er te weinig (en veel kapotte) ligstoelen zijn en de bedden hard. Ook een minpuntje is dat je maar 1 sleutel hebt een je die nodig hebt om uit het park te raken dus je kan niet zomaar weg. Toen we toekwamen stonden we een goed half uur in de rij aan de receptie, gelukkig waren er ook nederlandstalig personeel dat vriendelijk was. Wanneer je op de laptop wou ging dat meestal niet en dat was best vervelend.
Er is inderdaad niet zoveel privacy in je tuintje maar dat is omdat de plantjes nog moeten groeien en zo leer je wel nieuwe mensen kennen. Het park was goed onderhouden door de tuinmannen en ook het huisje was netjes.
We hadden er een leuke vakantie maar zullen niet meer terugkeren.

"Leuke plek voor gezinnen met kinderen tot 14 jaar"
fam honkoop
13-8-2011 vakantie 29 juli- 12 augustusFamilie Honkoop gezin met 3 kinderen .Zeer leuke plek geweest om rond te rijden in de streek. Het park rond het meer zag er zeer verzorgd uit met nieuwe huisjes en prima inrichting. Weer was in de periode 29 juli tm 12 augustus fantastisch met gemiddeld 25-30 graden .Inrichting met tv, afwasmachine etc was prima geregeld

Vooral de plaatsen Beziers, Cap Dagde Narbonne en Carcassone zijn leuk om te bezichtigen

"Leuk"
Nicky
24-7-2011 Bij aankomst heel druk aan receptie. Huisje ruim en goed ingericht. Hadden met 4 huisje voor 6 personen. Ons huisje was proper. De keuken wat klein. Het zwembad is te klein en te druk, er zijn te weinig ligbedden. Bijna alle ligbedden waren stuk, doorgescheurd van op te liggen en dan met tape omwikkeld, er zijn geen parasols. Dit alles natuurlijk wel te huur in de bar. Geen animatie gezien!

"Aangename plek!"
Sandra
2-8-2011 Bij aankomst heel druk aan receptie. Ze zijn wel meertalig. Huisje ruim en goed ingericht. Ons huisje was proper. Het zwembad is wat klein en er zijn te weinig ligbedden. Veel ligbedden waren stuk en dan met tape omwikkeld, er zijn geen parasols. Dit alles natuurlijk wel te huur in de bar. Voor de kleintjes is er weinig : enkel een schuifaf. Het domein is proper en mooi. Het weer is wat tegen gevallen. De eerste week was het bewolkt en veel wind. De 2de week toch kunnen gaan zwemmen.

met partner, Sept. 2010
"Leuk voor een keer"
Anja
4-10-2010 De bungalows zijn mooi. Maar het schoon maken laat te wensen over. Loop binnen vooral niet op je sokken want die zijn na een half uur pikzwart. Schimmel in de badkamer, een vies douchegordijn. Het overtrek op de bank die tevens als bed dienst doet is ronduit smerig. Misschien regelmatig een wasbeurt geven? Ik heb er zelf een extra laken over gelegd. Ook het serviesgoed was niet schoon. Dit kan natuurlijk ook aan de voorgangers gelegen hebben. Een tuinman is ook geen overbodige luxe. De tuinen zijn redelijk van omvang maar door al het onkruid niet bruikbaar. De bedden zijn kei en kei hard. Daar moet je dus van houden. Ik had een luchtmatras bij me en heb heerlijk geslapen.
Het park zelf is mooi, zwembad is klein maar lekker. En park is afgesloten door een hekwerk waarvoor je een afstandbediening krijgt. In de omgeving is genoeg te doen om erop uit te trekken.

1 2 3 4 5 volgende