Beoordelingen Vakantiepark Les Jasses De Camargue***

23 mei 2013

Les Jasses De Camargue***
Beoordelingen Vakantiepark Les Jasses De Camargue***
Route d'Aimargues, F-30660, Gallargues-le-Montueux
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Les Jasses De Camargue*** in Gallargues-le-Montueux, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Les Jasses De Camargue*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Les Jasses De Camargue scoort een 7,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Les Jasses De Camargue*** in Gallargues-le-Montueux, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Les Jasses De Camargue***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Les Jasses De Camargue*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Vakantiepark Les Jasses De Camargue*** vinden. Je kunt 8 video's van Vakantiepark Les Jasses De Camargue*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Vakantiepark Les Jasses De Camargue*** met andere accommodaties in Gallargues-le-Montueux.

18 beoordelingen over Les Jasses De Camargue***

6,3
6,7
5,8
met partner, Sept. 2012
"Net park"
BiancaCharles
Onderkomens
14-9-2012 Vanwege slechte weer in Italie naar Frankrijk gegaan.Dit park bij booking.com gereserveerd en omdat we deze streek al kende dit park uitgekozen. Prima verblijf met nette huisjes, beneden met airco en zoals eerder opgemerkt boven snel warm zonder airco. Niet te druk omdat we net buiten het seizoen kwamen en daardoor goed te doen.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Prima park, geen schaduw"
Wichert
Onderkomens
27-8-2012 Uiterst vriendelijke medewerkers. De huisjes zijn prima (45m2), bedden ook. Als je de trap oploopt moet je door een muur van hitte heen omdat der airco alleen de benedenverdieping koel houdt.Ramen regen elkaar openzetten werkt niet als het windstil is :-). Er zijn voldoende activiteiten op het het park, het zwembadje is echter minimaal, behalve dan het kindergedeelte. Ondanks de hitte is er op het park vrijwel geen schaduwplek te vinden, geen parasols bij de woning en geen hoge bomen. De stranden zijn op een klein half uur te bereiken en dat zonder file. De streek is kaal en vlak, maar er zijn wel mooie plaatsen te bezoeken. We hebben ons prima vermaakt op het park en in de omgeving en willen best nog wel eens terug naar dit park, echter alleen als er airco op de verdieping is en een fatsoenlijke parasol :-)
De nieuwe eigenaar doet in ieder geval zijn best, dus het komt in 2013 vast allemaal goed.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Goed, maar niet geweldig"
jmcw_janssen
Onderkomens
11-12-2012 Het park Les Jasses de Camargue oogt schoon en netjes. Veel vakantiehuizen zijn particulier bezit, dat van ons was eigendom van een Ierse dame. Het huis was prima ingericht, compleet en netjes verzorgd. We hadden geluk dat we een hoekhuis hadden, waardoor je midden op de dag naast het huis nog wat schaduw hebt; anders zou het erg heet zijn om buiten te zitten in de brandende zon. Het park als geheel ligt in een wat troosteloze omgeving, in een kaal en dor landschap. In de onmiddellijke omgeving is weinig te beleven, ook het nabij gelegen dorpje Galargues-les-Montueux is uitgestorven. Dichtsbijzijnde plaats met enige sfeer is Lunel. Op het park is een binnen- en buitenzwembad; niet echt groot, maar voldoende voor de kinderen, en in tegenstelling tot berichten in andere recensies hier was het nu hartstikke schoon en recent uitgebreid met een waterspeelplaats. Op het park is een klein winkeltje, restaurant en snackbar (duur!).

met jonge kinderen, Juli 2012
"Prima vakantie gehad"
Klerk111
Onderkomens
3-8-2012 2 weken heerlijk naar ons zin gehad. Huisje met voldoende ruimte. Inrichting beneden kan beter, geen opbergruimte voor je spullen en een slechte zitbank. Onze zoon van 6 kon er echter prima op 'hangen'. Bedden om te slapen zijn prima. Eten in restuarant op het park is voldoende, niet meer dan dat. Er is een nieuwe waterspeelplaats (waterspuiten, vallende emmers, sproeiers) voor de kinderen gemaakt en die is erg leuk. Voldoende bedjes, maar geen parasols. Zwembad schoon, park ook, soms onvoldoende vuilcontainers. Wel gescheiden afvalinzameling. Receptie heeft nette ontvangst met Frans/Engels sprekend personeel.

"Middelmatig! Saaie omgeving."
Monica de Bruine
Onderkomens
9-9-2012 De accommodatie was goed, genoeg ruimte. Alleen helemaal geen opbergruimte. En geen fijne bank.
Het park was prima, iets wat saai. en een groot nadeel is dat er geen autos op het park mogen.moet je alles sjouwen.
Het personeel bij de receptie sprak goed engels alleen het personeel bij de bar en restaurant totaal niet! en zijn onvriendelijk. Ze staan daar met een chagerijnig hoofd en het is moeilijk duidelijk te maken wat je wilt eten als je geen frans spreekt. Ze lijken er ook niet veel zin in te hebben.
De omgeving vond ik erg saai! Zeker als je noord Italie gewend bent,waar de omgeving prachtig is! Weinig groen, de dorpjes erg saai. Niet 1 restaurant te vinden aan het water! dorpjes staan vol gebouwd met appartementen.
Verder is alles een half uur rijden.
En franse zijn gewoon niet vriendelijk. Als je ergens gaat eten en de ober zegt: If you are here, you have to speak french! Dat zegt genoeg toch!?

met partner, Aug. 2010
"Mooi vakantiepark"
r_heuvelman_1
Onderkomens
4-9-2011 In augustus 2010 in dit park verbleven. De huisjes zijn prima. Alleen de zitbank zat slecht (wij vermoeden dat dit een soort van bedbank is voor een 5e persoon). Bij de receptie verstaan ze moeilijk Engels, maar nadat ze op internet zaken opzoeken kom je er meestal wel uit. Er werd eerst wel moeilijk gedaan dat wij onze borg niet met een creditcard betaalden (wij hadden contant geld hiervoor mee), maar uiteindelijk was het geen probleem. Wel was het jammer dat ze (zeker 4 personen) ons niet konden vertellen wat voor boom voor ons huisje stond (dit wilde ik graag weten i.v.m. zware allergieën). Het park is schoon en het zwembad is niet groot maar voldoet wel. De ligbedden bij het zwembad zijn helaas niet voldoende maar als je na 15.30 uur komt dan is er wel een ligbed vrij. Binnen een half uur rijden ben je bij het strand La grande motte. Tip: het dorpje Aigues-Mortes is leuk om te bezichtigen en boek dan ook gelijk een boottochtje door de Camargues.
Kortom een mooie omgeving.

met vrienden, Mei 2010
"Voor die prijs zeer goed"
veronique
Onderkomens
14-6-2010 AL 2X geweest binnenkort weer. Super voor rustige vakantie op domein maar toch nog graag andere mensen tegenkomen.Van tolweg zeker geen last. Mensen die zich daar aan storen moeten privévilla huren op den buiten maar zullen daar dan ook de prijs voor betalen.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Eén keer en nooit meer, niks voor kinderen"
Een gezin met klein...
Onderkomens
2-1-2010 We beschikten over een huisje van 45m². De huisjes zijn nieuw, maar zeer klein.
Er is zeer weinig huisraad, slecht zittende stoelen en sofa, te kleine bedden. De airco werkt enkel in de living, niet in de slaapkamers. Keuken is miniem, zeer klein ijskastje.
Het domein is nieuw, begroeiing is miniem, geen schaduw te ontdekken.
Ons tuintje was 2m² groot, dus eigenlijk onbestaande.
Het zwembad is zeer klein, het peuterbadje heeft de grootte van een kleine jacuzzi, veel te weinig ligstoelen, te klein terras. Verder één klein speeltuintje voor de kinderen, in volle zon. Verder geen faciliteiten voor kinderen.
Te weinig karretjes om de bagage te vervoeren naar het huisje (domein is autovrij).
Het is een goede uitvalsbasis om de Provence en de Camargues te ontdekken, maar…. het ligt wel zeer dicht bij de autosnelweg en op een kilometer van een fabriek van Royal Canin. Gedurende de helft van ons verblijf kwam de wind uit de richting van die fabriek,

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Eén keer en nooit meer, niks voor kinderen 2"
Een gezin met klein...
2-1-2010 vervolg...
wat voor serieuze geurhinder zorgde. (hondenbrokken, om te kotsen)
Het personeel is zeer onvriendelijk, niet behulpzaam. (Ik spreek nochtans vloeiend Frans, dus dat kon het probleem niet zijn)
Wij hadden half pension betaald, maar hebben het ginds na de eerste avond gelaten voor wat het was. Voor de kinderen is er inderdaad keuze uit 2 (dezelfde) menuutjes (voor de ganse 14dagen!!). De maître-d’hotel was zeer arrogant, zowel tegen ons als tegen zijn personeel. Nadat wij meer dan een uur (!) gewacht hadden voordat hij arriveerde voor de bestelling op te nemen, heb ik een zeer onaangename discussie gehad met die man waarna wij opgestapt zijn. Hij prefereerde mensen waarbij hij met zijn wijnkaart kon uitpakken boven gezinnen met kinderen.
Kortom: ander en veel beter!

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Park vlak naast de tolpoort van de snelweg !"
Henriëtte Knol
Onderkomens
27-2-2010 Het langsrijdende verkeer houdt 24 uur per dag aan, stil is het nooit maar echt storen doet het niet, behalve als je van plan was midden in de natuur te verblijven. Er staat een (hondenvoer?)fabriek vlakbij; als de wind verkeerd staat op een warme dag dan kun je last hebben van de stank (wij hadden het een paar dagen). Veel ruimte rond en in de huisjes, het meubilair is van matige kwaliteit (geen lekkere stoelen, bank); het zwembad is niet groot maar onze kinderen vermaakten zich er prima in. In de omgeving veel te zien, wel een auto nodig !

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit