18-7-2008
Vrienden van ons stonden op deze camping en we zijn een paar dagen bij ze geweest, maar we vonden het geen prettige camping plus heel veel last van het treinverkeer wat er vlak langs denderde. Belist geen aanrader
8-5-2009
Al een aantal jaren overnachten wij op deze camping om door te reizen naar spanje.Het is fijn dat eer een zwembad is en genoeg ruimte om de auto niet af te koppelen van de vouwwagen.Vanaf de snelweg ben je zo op de camping en de volgende kun je je reis snel weer voortzetten
8-8-2007
saaie doorgangscamping.Overlast van goederenspoor wat rijdt tot na middernacht en weer begint om 5.30u. Smalle toegangsweg over de camping, draai naar de plaatsen is met een beetje caravan niet te maken zonder de coniferenhaag in te rijden. Argwanend vaste Franse campinggasten. Personeel alleen Frans sprekend en ronduit grof en agressief. Dit geldt ook voor de camping eigenaar. restaurant klein en weinig keus. Voelde me als niet Frans-talige absoluut niet welkom en ben de volgende dag direct weer vetrokken.
5-8-2008
Saaie en zeer onvriendelijke doorgangs camping. Na 1000km te hebben gereden aangekomen op deze doorgangscamping. Na wat te hebben gegeten in de snackbar (meer is het niet) met onze 2 kinderen rende de Chef agressief op ons af omdat hij dacht dat we weg gingen zonder te betalen. Hij schreeuwde dat hij mijn 'ass zou kicken' en dit was 'my last change' Heel intimiderend en agressief. Wij zijn natuurlijk de dag daarop direct vertrokken na een klacht te hebben ingedient waarop geen enkele reactie is gekomen. Ook de ASCI inspecteur is nog benadert door ons . Het lijkt erop alsof de camping geregeerd wordt door een soort familie-kliek uit een laag sociaal milieu.
5-4-2008
juli 2007,wisten op voorhand niet dat dit een doortrekcamping was,elke dag andere buren.Wij verbleven er 2weken!!Wel positief was het mooie zwembad,hele dag zon.Personeel niet vriendelijk.Nooit meer naar deze camping!!