Vakantie Beoordelingen Collioure Languedoc - Roussillon vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Collioure

28 mei 2012

Collioure

Beoordelingen Collioure

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Collioure. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Collioure. Ben je zelf op vakantie geweest naar Collioure? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Collioure scoort een 9,3 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 3 Campings, 1 Vakantiehuis en 8 Hotels in Collioure. Op Zoover vind je bovendien 67 vakantiefoto's van Collioure. Je kunt 2 video's van Collioure bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Collioure. Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon.

12 beoordelingen over Collioure

alleenreizend, Apr. 2012
"Een van de mooiste plekken op aarde."
suus
Sfeer
4-5-2012 Dit is zo'n prachtig plaatsje, en dan ook nog gelegen in een schitterende omgeving. Ik kom hier heel graag en vind het altijd moeilijk om te vertrekken. Ofschoon ik bijna de hele wereld heb gezien (van de Himalaya tot de Caraiben), blijft dit voor mij een van de mooiste plekken op de hele wereld.

"Prachtig pareltje"
Wim
Sfeer
3-9-2011 We zijn op zondag naar de markt in Collioure geweest. Het zoeken naar een parkeerplek is nog een ware uitdaging, maar als dat gelukt is dan kun je genieten van een echte franse markt, van het prachtige uitzicht op de zee, het imposante kasteel en de vuurtoren. Maar vergeet niet om rond te struinen door de kleine straatjes. Erg leuk.

met partner, Okt. 2010
"WAT een heerlijk vissersstadje!!"
J.v.Woudenberg
Sfeer
2-11-2010 We waren zo dicht in de buurt dat we een kijkje wilden gaan nemen. We gingen er uiteindelijk bijna iedere dag naar toe. Het stadje is nog een echt vissersstadje gebleven, en als je 's morgens heel vroeg gaat zie je allle bedrijvigheid van de vissers die uitvaren. Grote boten, maar ook de kleine Catalaanse bootjes. De haven is prachtig, de oude burcht is mooi. Het stadje is schattig: de mooiste geveltjes, bloempotjes. Zo als een mediterraan plaatje op z'n best. En bomvol kunst, kunstenaars, lekkere eetwinkeltjes, mooie spulletjes, sardientjes en sardientjesfabriekjes. Je ziet er zoveel dat je vaak terug moet gaan. Zelden zo'n klein stadje gezien met zo veel leven en bedrijvigheid. Alles beweegt, produceert en geniet van het leven. Hippies, kunstenaars, oude vissers, nettenmakers: alles is er te vinden.

met partner, Juli 2008
"Super mooi plaatsjes"
Zon
Stranden
3-3-2009 Echt de moeite waard om hier naar toe te gaan!
Wij zijn hier al voor de 3e keer geweest.
Echt een super plaatsje!

Tip: neem snorkels mee!

met vrienden, Aug. 2007
Inge
Stranden
15-8-2007 Collioure is een prachtig authentiek stadje. In het oude gedeelte aan de kant van het water bevinden zich allerlei gezellige straatjes met kleurijke geveltjes. Het ene doorkijkje is nog leuker dan het andere. Ook zijn er allerlei leuke winkeltjes te vinden. 's Avonds genoeg restaurantjes om een lekker hapje te eten. En als het een beetje mee zit, treedt er nog ergens een bandje op in de open lucht. Collioure heeft zelf ook twee strandjes maar dit zijn wel echte stadsstrandjes.

met oudere kinderen, Juli 2007
"Authentiek plaatsje"
Hendrik Van de Mana...
Stranden
18-8-2009 Wordt gedomineerd door een kasteel (Château Royal uit de 13e eeuw).
Heel gezellig haventje met schilderachtige straatjes en leuke terrasjes.In de buurt ligt Argelès-sur-Mer (ook gezellig maar drukker - meer uitgaansmogelijkheden).
Daguitstap in de Pyreneeën moet je zeker doen en ook Spanje behoort tot de mogelijkheden.

met partner, Aug. 2006
jothebest
27-8-2006 prachtig dorp, goede terasjes en prachtige camping

Familie, Aug. 2006
kelly
Stranden
20-8-2006 Het is een super mooi vissersplaatsje en ik ben er al 5 jaar geweest. Het ziet er 's avonds sprookjes-achtig uit en het ijs is er ook heerlijk. Kortom zeker de moeite waard om te bezoeken.

gera
Stranden
22-7-2006 Erg mooi plaatsje , veel oude gebouwen en mooie kleine strandjes.

met vrienden, Juli 2006
"In dit dorp rondgekeken en totaal de tijd vergeten"
Gido
Sfeer
7-1-2011 Zo af en toe zijn er ochtenden of middagen die verstrijken zonder dat je je het goed en wel realiseert. De dag die ik in Collioure geweest ben was een voorbeeld van zo`n dag. Collioure is gelegen aan een mooie, heldere baai. Hier hebben we rondgelopen en genoten van de straatjes met vele bloembakken, hotelletjes en de bijzondere kerk.
In het plaatsje hebben we verder weinig gehaaste mensen, straatverkopers en andere personen die wat van je wilden gezien. (Er waren wel straatartiesten in het plaatsje, maar niet hinderlijk.)
Zwemmen in de baai was ook een mogelijkheid, maar we kozen daar niet voor omdat er al veel mensen op het strandje lagen.