17-10-2010
wij zijn nu 2 x naar deze camping geweest, beide vakanties erg ontspannen. omdat het erg druk is in de omgeving kun je met de auto weleens heel erg lang in de file staan als je ergens heen wilt. de camping is erg groot maar alles is lopend goed te doen. het strand is erg fijn omdat het erg breed is en er is ook een strandtent waar je kunt eten en een ijsje halen.
de pizza's die je op de camping kunt halen zijn ook wel een aanrader, als je bij het zwembad een plekje wilt hebben moet je er wel op tijd bij zijn. We hebben een leuke vakantie gehad en met kinderen is het zeker leuk als je op het nederlandse gedeelte zit want dan hebben ze vrienden genoeg.
1-9-2010
Grote camping, hutje op mutje. Vond het erg rommelig en de sta plaatsen erg ongezellig ingedeeld. Caravan was goed, alleen de schoonmaak had wel wat beter gekund. Het overdekte terras aan de caravan was wel ideaal en erg gezellig. Wij stonden gelukkig aan de buiten rand van de camping en hebben daardoor weinig last gehad van lawaai van de disco en langsrijdende auto's. Het is ook daarom dat ik het goed te doen vond op de camping. We zaten rustig tegen het Nederlandse gedeelte aan, lekker vlak bij het brede zandstrand, heerlijk!!
Het zwembad is ook erg mooi, alleen niet genoeg ligplekken. Bij drukte lig je zowat bij een ander op zijn handdoek, en er waren weinig ligbedden dus je ligt met je handdoek op de betonnenvloer, er is geen ligweide o.i.d. Maar als je een ligbed hebt is het top! In de directe omgeving is niet heel veel te doen, maar op 1-1,5 uur rijden is er genoeg te zien en te doen. Kortom, aardige camping, maar ik heb betere gezien.