Camping Les Sables d'Or in Cap d'Agde Frankrijk beoordelingen 4.8 | Zoover

Camping Les Sables d

Beoordelingen Camping Les Sables d'Or

Chemin des dunes, 34300, Cap d'Agde
Camping Les Sables d'Or scoort een 4,8 uit 10, op basis van 205 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Les Sables d'Or? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Les Sables d'Or in Cap d'Agde, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 78 vakantiefoto's van Camping Les Sables d'Or vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Camping Les Sables d'Or met andere accommodaties in Cap d'Agde.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

87 beoordelingen over Les Sables d'Or

6,7
6,5
6,5
6,3
5,5
met jonge kinderen, 2012
"Huren bij nederlandse eigenaren"
rob
4-3-2012 de camping is een grote camping waar echt van alles te doen is,werkelijk een topzwembad en een geweldig strand ,je hoeft eigenlijk de camping niet af.het beste kan je een stacaravan huren van een particuliere nederlandse eigenaar,sommige caravans zijn net nieuw neergezet en er zit werkelijk van alles op en aan in deze caravans,zoals ,arco,ned tv,fietsen eigen toilet en douche. en wel belangrijk stukken goedkoper dan een reisorganisatie.

met jonge kinderen, 2012
"Goede zonnige vakantie gehad."
Janine de Boer
16-1-2012 Wij zijn voor de derde keer in het hoogseizoen op de camping les sables dór met onze kinderen van 7 en 12 jaar geweest.Het bevalt ons prima en huren het chalet op het Nederlandse gedeelte rechtstreeks van de eigenaars. Het chalet ligt op 1 minuut lopen van de zee vandaan.Van de 100 chalets zijn er 80 nieuw. De Nederlandse managers zijn erg vriendelijk en behulpzaam en helpen alleen de Nederlandse huurders van het Nederlandse gedeelte.De kinderen vermaken zich erg goed in het mooie zwembad enin de zee en in de avond in de disco. Dit jaar gaan we weer en zien er naar uit !.

met jonge kinderen, 2011
"Prima"
Familie van den Heu...
19-9-2011 Wij zijn begin september 2 weken met kinderen van 1 en 3 op deze camping geweest en hebben een goede tijd gehad. De caravan was verouderd en erg geisoleerd maar er was dus wel veel privacy. We konden hierdoor optimaal gebruik maken van de buitendouche wat heerlijk was. Contact maken met anderen, wat altijd wel gezellig is op de camping, was hierdoor wel erg lastig. We stonden ook tussen alleen maar Fransen op het Ned. gedeelte. We moesten dus echt op zoek naar vriendjes voor onze dochter van 3. Dit lukte gelukkig en uitendelijk hebben we het dus alsnog gezellig gehad met andere vakantiegangers.De camping bestaat verder alleen uit stacaravans en is behoorlijk verouderd gekeken naar het sanitair, bar en terras. Wel zijn het zwembad en vooral het strand erg ok. De gezellige strandtent vonden wij helemaal top. De omgeving is ook erg mooi en op de fiets goed te verkennen. Kortom: prima vakantieplek maar met kleine kinderen zou ik toch meer het 'echte' campingevoel elders zoeken...

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Les Sables d'Or bij:

met partner, 2011
"Heerlijke camping"
Corine
18-7-2011 Wij komen al een aantal jaren op Les Sables d'or. Op deze camping staan bijna alleen stacaravans, allen voorzien van eigen sanitair. De sanitairgebouwen die in Frankrijk op iedere camping nu eenmaal verplicht aanwezig moeten zijn, heb je als vakantieganger dus helemaal niet nodig! Je hebt je eigen badkamer en wc in iedere stacaravan. Ik begrijp de reacties van de verschillende 'klagers' dus niet zo goed. Op deze camping is bovendien heel gevarieerd vertier, elke avond een show of muziek, er is een disco, schuimparty, strand en enorm zwemparadijs, leuke kraampjes, pizzarestaurant, bakker, kortom: prima vakantieplek voor mensen met grote of kleine kinderen.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Nooit meer hier naar toe !!"
vink
17-8-2011 zijn er twee weken geweest en viel erg tegen!!!!
voor de jongens ( 15 en 17 jaar ) was er niets te doen
de camping is vies en niet bijgehouden
een vergelijk met een yelow camping gaat totaal niet op !!
op het nederlands gedeelte stonk het naar riool
strand was oke, zwembad zeer druk !!!
voor ons nooit meer !!

"Wel aardig daar."
Sari
17-7-2011 Wij hebben 2 weken op het Nederlandse gedeelte (blauw) gezeten.
Wij dachten: leuk kamperen voor de kinderen, maar dat viel tegen. Er zaten aan de ene kant Denen en aan de anderen kant alleen maar Fransen, dus ik snap "het Nederlandse gedeelte" niet helemaal. Mijn kinderen hebben dus alleen maar met elkaar gespeeld.
Wel lekker dicht bij het strand met heel lekker zacht fijn zand. Wordt ook vaak met zo'n wagentje schoon gezeefd. Zwembad is erg druk. Receptie spreekt amper Engels, net als de bakker en die tent die ernaast zit, waar je ijsjes kan kopen. Snappen niet eens wat een Rocket is in het engels (klemtoon op de O), maar spreek je het in het Frans uit (klemtoon op de E), dan snappen ze wel wat je bedoelt. €2,40 voor een rakketje vind ik trouwens ook erg belachelijk!! Lekker ijsjes bij de Hyper U gehaald en in de vriezer gegooid. Caravan was wel erg fraai. Niks op aan te merken. Alleen de bankjes bleef je aan vast plakken. Kon ook als bed, gatsie!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prachtige Park"
ansinkx
30-8-2011 Mooi Park en alles is bij de hand: Strand/Zee- Zwemparadijs- Kiosk-supermarkt- restaurant. Kortom, alles aanwezig voor een plezierig verblijf. Er zijn hier veel Particuliere Nederlandse verhuurders, zeker de moeite waard kwa prijs , om via de nederlanders te huren, hou je al gauw een paar 100 euro in je zak. Wij komen hier nu voor het 6e jaar en huren Rood 97, wat een prachtige mooie chalet, alles is aanwezig wat je nodig wenst in je vakantie. De rust en uitstraling hier is in een woord fantastisch.

"Al meer als 10 jaar bezoeker"
evelien
8-1-2012 Jammer dat ik zoveel slechte beoordelingen lees over het sanitair! Dit gebruik je als huurder van een caravan niet, je hebt n.l. allemaal een eigen toilet en douche in de caravan. Het sanitair stamt nog uit de tijd dat er ook tourcaravans kwamen en de toeristen dan de toilet gebouwen gebruikten. Nu zijn er alleen nog maar mobil home's, vandaar dat men de toiletgebouwen niet meer onderhoudt. Ik lees helaas weinig over het kindvriendelijk strand, kinderen kunnen hier erg ver het water inlopen! Het winkeltje op de camping heeft alles wat men bij de hyper u ook koopt tegen vergelijkbare prijzen.
wij zijn diverse jaren met onze kinderen geweest en zij wilden altijd terug naar deze camping vanwege alle vriendjes, strand en de voorzieningen op de camping (o.a. disco) en avondvermaak. Nu de kinderen niet meer mee gaan genieten wij van alle faciliteiten op deze camping. Kortom, voor ons de ideale camping!

met jonge kinderen, 2010
"Lekker strand"
vakantie
17-10-2010 wij zijn nu 2 x naar deze camping geweest, beide vakanties erg ontspannen. omdat het erg druk is in de omgeving kun je met de auto weleens heel erg lang in de file staan als je ergens heen wilt. de camping is erg groot maar alles is lopend goed te doen. het strand is erg fijn omdat het erg breed is en er is ook een strandtent waar je kunt eten en een ijsje halen.
de pizza's die je op de camping kunt halen zijn ook wel een aanrader, als je bij het zwembad een plekje wilt hebben moet je er wel op tijd bij zijn. We hebben een leuke vakantie gehad en met kinderen is het zeker leuk als je op het nederlandse gedeelte zit want dan hebben ze vrienden genoeg.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Aardig."
Vermetten
1-9-2010 Grote camping, hutje op mutje. Vond het erg rommelig en de sta plaatsen erg ongezellig ingedeeld. Caravan was goed, alleen de schoonmaak had wel wat beter gekund. Het overdekte terras aan de caravan was wel ideaal en erg gezellig. Wij stonden gelukkig aan de buiten rand van de camping en hebben daardoor weinig last gehad van lawaai van de disco en langsrijdende auto's. Het is ook daarom dat ik het goed te doen vond op de camping. We zaten rustig tegen het Nederlandse gedeelte aan, lekker vlak bij het brede zandstrand, heerlijk!!
Het zwembad is ook erg mooi, alleen niet genoeg ligplekken. Bij drukte lig je zowat bij een ander op zijn handdoek, en er waren weinig ligbedden dus je ligt met je handdoek op de betonnenvloer, er is geen ligweide o.i.d. Maar als je een ligbed hebt is het top! In de directe omgeving is niet heel veel te doen, maar op 1-1,5 uur rijden is er genoeg te zien en te doen. Kortom, aardige camping, maar ik heb betere gezien.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende