25-1-2012
Rustige camping tussen de fransen. Originele kampeervakantie. Er is aan der rand van de camping veel barren, terrasjes, restaurants en winkels maar het wordt je niet opgedrongen. Heerlijk breed wit strand op loopafstand
28-8-2011
We hadden gereserveerd voor 1 1/2 week. Kregen een hele ruime plaats. Heerlijk strand, de zee is hier wel heel erg verfrissend. Leuke terrasjes, heerlijke restaurantjes. Supermarkt, slager ( heerlijke salades), heel veel leuke kleding winkeltjes. Melrose cafe...heerlijk muziek, fles wijn er bij en lekker dansen!
De bakker is in het midden van de camping, daar kan je ook ontbijten.
17-6-2011
De camping ligt pal naast het strand dus je bent zo op de drie "thema" stranden: familie, swingers (wij noemden het wel de meeuwenkolonie ivm de dichtheid aan zon/sex aanbidders) en gay. Ondanks de enorme grootte van de camping voelde het er prettig relaxed aan. Ze hebben onlangs buitenfitness toestellen geplaatst.
Wij hadden een stacaravan wat goed is bevallen; airco, kluisje, geen waterkoker/oven, eigen tuintje met goed meubilair en terras met mooie zonwering. In het algemeen is het publiek erg vriendelijk en rustig op een enkele hard pratende uitgaander na. WiFi kost geld (wel kun je de campingsite en weersite op) maar is gratis bij een strandtentje bij het "gele" strand.
Je hoeft de dorp niet uit want alles is er te krijgen en er is voor ieder wat wils ;) Neem wel spannende kleding (kun je er ook ruimschoots kopen) voor de avond flaneer periode; pak er een goed terrasje en zie het allemaal voorbij komen!
30-6-2011
wij waren dit jaar voor de 2e keer daar. voor 1 maand besproken, het werden 6 weken, dus.... hebben we het fantastisch gehad. prima sanitair, prachtige stranden, vooral het ,, erotise strand,,. gezellig uitgaan , in sexy kleding. zoek een leuk terrasje in het uitgaansgebied en je ziet de parade langskomen. heerlijk. volgend jaar weer.!!!!
gezellige mensen, vriendelijk personeel, en s,avonds/nachts bijna altijd erg rustig.