Appartement Domaine Bigno Garrigo in Béziers Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Domaine Bigno Garrigo

9,5

28 mei 2012

Vanaf het zwembad

Beoordelingen Appartement Domaine Bigno Garrigo

Hameau de Barrès , 34310, Béziers
Appartement Domaine Bigno Garrigo scoort een 9,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Domaine Bigno Garrigo? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Domaine Bigno Garrigo in Béziers, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Appartement Domaine Bigno Garrigo vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Languedoc - Roussillon. Vergelijk Appartement Domaine Bigno Garrigo met andere accommodaties in Béziers.

4 beoordelingen over Domaine Bigno Garrigo

9,5
met vrienden, Okt. 2011
"Heerlijke uitvalsbasis voor vele uitstapjes"
Arienne van Noort
10-10-2011 Domaine Bigno Garrigo ligt prachtig verstopt tussen de wijngaarden en is een goede uitvalsbasis voor vele verschillende soorten uitstapjes.
Ellen en Jason zijn warme en enthousiaste mensen die uit ervaring kunnen vertellen over de vele dingen die in de omgeving te zien en te doen zijn. En die voor een heerlijke table d'hote en barbeque zorgen, goed voor hele gezellige avonden.
In een week hier hebben we genoten van bergwandelingen, mooie oude dorpjes, het strand, mountainbike tochten, een bezoekje aan Carcassonne, het zwembad en vooral van de gastvrijheid van Ellen en Jason.
De bakker komt 's morgens langs (niet al te vroeg dus er kan eerst uitgeslapen worden) om brood en croissants te brengen.

"Echte aanrader!"
Jean-Luc & Anne-Mar...
18-9-2011 Wij hebben enorm genoten van ons verblijf op deze locatie met uitzicht op wijnvelden. Wij zaten op de bovenste verdieping met een zeer ruim terras. Het appartement was schoon en praktisch ingericht. De ontvangst was gastvrij en wij hebben tips gekregen voor leuke uitstappen. Natuur en cultuur gaan in deze omgeving hand-in-hand. Er is voldoende privacy maar ook voldoende mogelijkheid om de medebewoners van het complex te ontmoeten tijdens de geheel verzorgde BBQ. Bijzonderheid: iedere dag komt de bakker langs met vers Frans brood.
Kortom: een echte aanrader!
Jean-Luc & Anne-Marie

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Prachtige kleinschalige accommodatie"
Ron, Pascalle, Vera...
17-9-2011 Wij, een gezin met 2 jonge kinderen, hebben van een hele mooie vakantie genoten bij bigno carrigo. De eigenaren, Jason en Ellen zijn super als gastheer en gastvrouw: ze staan altijd voor je klaar! Daarnaast zijn de table d 'hote, bbq en wijnproeverij ook zeer de moeite waard. Het uitzicht vanaf je terras over de glooiende heuvels met veel wijnranken is adembenemend.
Overdag kun je heerlijk vertoeven in het wat kleine maar zeer aangename en mooie zwembad. in de nabije omgeving is ook veel te doen: prachtige plaatsjes, mooie natuur, en je bent redelijk dichtbij het strand (25 minuten rijden).
Overigens kun je ter plekke ook een mountainbike huren, wat zeer de moeite waard is
voor de direkte omgeving.
Ons inziens een echte aanrader.

Ron, Pascalle, Vera en Sven

"Geweldige aanrader"
Gerard en Marijke
25-9-2011 Domaine Bigno Garrigo was voor ons onvergetelijk. Het appartement op de eerste verdieping heeft een geweldig uitzicht, mooi groot terras met ligstoelen, zitje en bbq. Onze gastheer en -vrouw Jason en Ellen hebben de vakantie werkelijk geslaagd gemaakt. Wij hebben heerlijk gegeten (bbq en table d'hôte) en de wijn was zalig. Ook is het leuk op deze manier met de andere gasten kennis te maken. De omgeving, stadjes, kastelen, grotten en andere bezienswaardigheden maken deze omgeving tot een aantrekkelijke vakantiebestemming. Het zwembad is dan na een warme dag een zalige verfrissing. Wij hebben genoten van onze rust en komen zeker terug. Gerard en Marijke